Guest cancerul Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 hey ceati zice d o chesti d genul asta:va duceti la patronul unui club d blues..shi le spunetzi k puteti veni cu mai multi chitarishti sa faceti o atmosfera "hot" acolo...shi poate va iese shi un cashtig la admins ;-)
Guest cancerul Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 mai traduc odata...deci va duceti la patronii unu club d blues si ii spuneti ca puteti face o atmostera cool acolopa bani sau fara bani ca aduceti chitaristi si o sa fie totul marfa! so what do you think??
Guest rhcp_guitarist Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Mei,cum ramane cu rgc 2?!?!eu nu mai pot de cat de nerabdatoare sunt....
Adi Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Intalnirea a fost initial programata pe 27 martie, dar se pare ca nu e convenabil pentru destul de multa lume... Probabil ca se va desfasura o saptamana mai tarziu, pe 3 aprilie. Locul inca e daschis la discutii, deocamdata variantele sun Collectors, Cafeneaua Artistilor si aer liber. Va rog sa ziceti daca aveti alte idei de locatie sau aveti argumente pentru unul din cele de mai sus.
Guest p_aciulea Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 mah, cred ca de data asta o sa reusesc sa ajung si eu, asa ca in speranta ca nu voi lucra in ziua respectiva, va voi onora si eu cu prezenta si poate mai aduc pe cineva eh vedem atunci
Guest rhcp_guitarist Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Pe 3 aprilie??!!?oh,shit!!stiu ca voi sunteti majoritatea majori,dar cu astia micii(adica eu) ce facem?!?!macar sambata va rog.....
Dementhor Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 eu sunt pentru cafeneaua actorilor....in aer liber nu prea vad unde pe 3 aprilie adik duminica....eu zic ca e bine...depinde si la ce ora incepe...ar fi bine totusi sambata....vineri am inteles ca sunt concerte
Adi Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 E vorba de "cafeneaua artistilor" Oricum, nu cred ca e o problema sa fie sambata, adica pe 2 aprilie. Am zis 3 adaugand o sapt la data initiala. In principiu sa fie in weekend-ul ala. Important este unde facem, eu am vorbit cu cativa membri si mi-au recomandat collectors cu foarte multa caldura. Am fost acolo ieri si chiar mi-a placut. Mi s-a spus ca daca anuntam din timp putem sa aducem si ampuri. Va rog dati-va cu parerea.
LORD-C Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Hmm, cred ca mai bine in collectors, ca e mai mult spatiu, insa ar ma putea fi si in Corine o idee. Iar sound-ul in collectors nu e excelent decat daca avem amp-uri capabile. Ultima oara cand am cantat acolo a sunat jalnic.... aveam si noi amp-uri mici ce-i drept dar....
Guest rhcp_guitarist Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Sa mergem in collectors atunci ca oricum eu o sa fiu de decor.
Dementhor Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 mamaa...dar astia nu se joaca, pai ce se canta sa invat si eu ceva......nu ca as canta...probabil(sigur) o sa ma fac de ras....dar totusi, chitari aveti voi...eu cu rabla mea probabil decat as bruia...explicati-mi si mie unde e collectors
Guest rhcp_guitarist Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Cand va aud pe toti cu nu stiu sa cant,o sa va bruiez,etc. imi vine sa merg acasa la voi,sa bat la usa si sa va trag o sacosa in cap!inainte sa mai vorbiti asa de voi,puneti-ma sa va cant ceva la chitara si o sa va simtiti muuuuuuuuuuult mai bine. EU CHIAR NU STIU SA CANT CEVA LA CHITARA si acu incerc sa iau masuri in privinta asta.
Adi Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Nu se stie inca daca o sa fie in collectors... Daca avem avantaje acolo si ramane stabilit o sa postam o harta si o sa facem un loc de intalnire ca data trecuta...
NiNjA Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Bai eu am plecat, scuze ca n-am mai dat nici un semn de viata in ultima vreme. Poate o sa mai ajung si eu la editia 4 sau 5. Rock on!
Dementhor Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 rhcp , nu am zis ca ii briuez, am spus doar ca nu are rost sa aduc jafu meu de chitara, pentru ca nu face altceva decat sa gajaie..... cafeneaua actorilor, artistilor tot aia.....si actorii sunt artisti si cum ramane cu piesele care se canta...sau canta fiecare ce vrea....sau ce poate ma rog
LORD-C Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Nu prea e tot aia... cafeneaua actorilor e la TNB / intercontinental iar cafeneaua artistilor e la Budapesta
Guest rhcp_guitarist Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Sa fixem ceva cat mai repede.important e sa ne vedem.
hihi Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 hmmm... deci se pare ca de data asta o sa fie mai heavy ??? lolz, daca venim cu electricele, poate ma ajuta si pe mine cineva sa-mi reglez griful, sa nu mai bazaie . ce ziceti se poate ?
Adi Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Hihi, daca te risti, eu zic sa rogi pe cineva mai la inceputul intalnirii...
hihi Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Hihi, daca te risti, eu zic sa rogi pe cineva mai la inceputul intalnirii... <{POST_SNAPBACK}> lol, ai dreptate . adi, daca te pricepi, poate ma ajuti tu. dau o bere (dar dupa ce faci treaba )
Guest rhcp_guitarist Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Usor cu berile va vrem cat de cat trezi....just kidding
Adi Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Vino cu chitara si ne dam cu parerea. Nu stiu cat de bine ma pricep eu, dar o sa ma uit la ea. Din atatia chitaristi sigur se gaseste unul macar s-o diagnosticheze, daca nu si sa-ti recomande un tratament
Guest rhcp_guitarist Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Pai,vad ca lumea a zis de collectors..tu,cearny,ce zici?dar ceilalti??!?
Adi Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Din cate se pare pana acum exista doar sutinatori ai lui collectors si altii care nu-si exprima parerea. In conditiile astea cred ca cel mai probabil este mai-sus-mentionatul. Adevarul e ca avem spatiu destul acolo, iar berea e la preturi acceptabile: 3 lei Ursus la sticla.
hihi Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 eu n-am fost niciodata in collectors. hmmm.. si nu o sa fie lume sa ii deranjam? poate gasim o ora la care sa nu fie lume. sustin si eu collectors (cu toate ca nu stiu cum e ) apropo, Adi, vii cu ampu (nu cred ca are loc pe usa)
Guest rhcp_guitarist Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 eu n-am fost niciodata in collectors. hmmm.. si nu o sa fie lume sa ii deranjam? poate gasim o ora la care sa nu fie lume. <{POST_SNAPBACK}> Hm....ai dreptate......
Adi Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 O sa mergem la o ora cand inca nu prea e lume si punem stapanire. Apoi daca speriem lumea si nu mai intra nimeni e okay, pentru ca tot vor fi macar 20 de chitaristi care sa faca consumatie Hihi, iti dai seama ca nu o sa vin cu Koch-ul... Probabil vom aduce un Blue Devil si niste efecte. Asta DACA venim cu amplificare....
hihi Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Hihi, iti dai seama ca nu o sa vin cu Koch-ul... Probabil vom aduce un Blue Devil si niste efecte. Asta DACA venim cu amplificare.... <{POST_SNAPBACK}> lol, glumeam mah . si ce e un Blue Devil ? Efect am si eu , vin cu el. Sa speram ca o sa aducem macar 1-2 ampuri (sa cantam cu randul )
Recommended Posts