www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Impresii Despre Intalnirea Rgc

Recommended Posts

Guest rhcp_guitarist
Posted

Am vazut si eu pozele si sunt chiar reusite!!!!!! :)

asteptam mai multe...daca exista! :)

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ba mi-e mi-a placut cel mai mult.cred....:) am plecat ultimu (dupa ce am baut toate berile lu alfred...p la 9juma ) ..porma am fost in big mamou la concert teachers (rock a'billy) super tare......

oricum sorin....si io am niste dificultati cu persoanele ..nu ii stiu dupa nick ...si am cam uitat si niste nume... oricum io sunt ala cu hanorac verde...(kenvelo)......mai e o poza unde cant io la o chitra verde si charny (okelari , paru in coada) canta in spatele meu tot la o chitara verde.....cam atat :)

Guest snow_patrol
Posted

Luni vin pozele si mai ales Filmuletele!!! asa ca mai este putin.In orice caz a fost super misto, pacat ca a trebuit sa plec asa devreme si ne vedem la RGC2!!.

Guest rhcp_guitarist
Posted

Ca de obicei,eu imi aduc aminte de niste lucruri abia a 2-a zi.eram curioasa a cui era chitara neagra cu niste chestii de reglat pe stanga,parca si cam a costat. :)

orikum toate chitarile sunt de departe cele mai frumoase fata de "jaful" meu. :)

Guest rhcp_guitarist
Posted

Rodica?!!?nu mi-o lua in nume de rau,proof,acu sunt high putin.ma plictisesc si eu. :)

Guest rhcp_guitarist
Posted

Furnicutza chiar imi place!!!!!!! :)

Posted
bine atunci cum ti se pare.. furnicuta? hmm.. rodica e funny intelegi?

hmmmm....iepuras sau pisicutza.:)

Guest rhcp_guitarist
Posted

Ce misto sunt pozele cu cosu before & after!!! :):)

Posted

Bai ce pot sa spun, imi pare rau ca nu am fost in Bucuresti sa particip si eu, mai ales ca majoritatea melodiilor cantate de voi le stiu si eu pe acustica...

Ma bucur ca v-ati distrat, poate veti face asta mai des, mai ales la anu' cand ma mut si eu in Bucuresti si atunci veti avea onoarea sa ma aveti acolo :)

Pe bune acum, sper sa pot veni si eu in viitor...

Guest DeathWarden
Posted

Sal, dupa cele povestite si dupa cele "vazute" in poze, kiar imi pare rau k nu am venit. mai mult ca sigur k nu o sa ratez urmatoarea intalnire si poate va cant si eu o melodie care imi place f mult si din cat atzi zis voi nu a fost cantata la aceasta editzie, e vb despre "breaking the law" si dupa spusele lui cearny "asa ... muzica buna muzica buna" :) sry hihi da kiar ma durea capu rau d tot. :) data viitoare te astept eu la romana, vin cu 10 min mai devreme :)

Guest cancerul
Posted

hey..it seems that was cool..so..where are the pics??

Guest cancerul
Posted

a..gata leam vazut...poate o sa mai existati pana fac eo 15 ani...k sa vin si eo...sau primiti cu cantatu shi oameni d 13-14 ani? :)

post-98-1110897226_thumb.jpg