hihi Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Eu zic asa: Freddie Mercury James Hetfield Brian Johnson Bruce Dickinson Jimi Hendrix BB King Cristi Minculescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
yamazaki Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Cele mai bune voci: Freddie Mercury [ pe first place ] Brian May Axl Rose Solistu de la Babilon A.D. [ care nu stiu cum il cheama ] Peter Criss [ de la kiss ] si mai sunt da nu am sa ii zic pe toti Jimi Hendrix Sincer mie nu prea imi place vocea lui Jimi Hendrix Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 Si acum, voci care n-au voce (parerea mea) Dave Mustaine (un excelent chitarist, dar cu vocea sta cam slab) Solistul de la Yngwie Malmsteen (voce naspa) cred ca sunt mai multi, da i-am uitat Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 ...o sa mentionez doar ne-inca-mentionati Voci geniale: Timo Kotipelto Michael Kiske Kai Hansen Tobias Sammet Rob Halford Jon Bon Jovi Tim 'The Ripper' Owens David Coverdale Ronnie James Dio Matt Barlow (pentru timbru) Hansi Kursch Voci proaste: Fred Durst Fred Durst Fred Durst si... Fred Durst Rant: Nu stiu ce cauta James Hetfield si B.B. King la 'Cele mai bune voci' La fel si cu Hendrix. Chiar nu cred ca vocea este ceea ce scoate in evidenta melodiile lor. Off-topic: Voci cu adevarat geniale si cu greu imitabile: Ryan Parry Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0rin Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 astai un topic fara nici o finalitate: voci nashpa: eu madalina manole bob dylan ion iliescu voci bune: mickael jackson minculescu ian gillan ozzy osborne vexxatu vexx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rhcp_guitarist Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 voci bune....Freddy Mercury Axl Rose Ozzy osbourne Steve Vai Brandon Boyd(Incubus) Anthony (RHCP) si voci proaste...depinde de fiecare marylin manson.. cred?!!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest snow_patrol Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Chino Moreno si Brandon Boyd clar...si parca ar merge asa pt mine si James Walsh(Starsailor) si Tom Chaplin(Keane) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rhcp_guitarist Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 parca mi-ai fi citit gandurile,snow patrol,tocmai ascultam starsailor si ma gandeam ce voce misto!bravo!ma bucur sa dau peste un alt fan incubus si loooooool avem ac signature! AAA,imi mai place si vocea lui dave gahan de la depeche mode. si unii care nush daca au voce misto sau nu cum ar fi robert smith de la the cure si jack white de la the white stripes. ce ziceti?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Ma, ideea e ca vocea sa fie cu adevarat deosebita - adica buna. Vocea lu' nenea de la White Stripes numai buna nu mi se pare. Astept acu' sa-l bagati si pe Kurt Cobain la voci bune... Later Edit: Loooool tocmai am citit post-ul de mai sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoodyVayne Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Ma, ideea e ca vocea sa fie cu adevarat deosebita - adica buna. Vocea lu' nenea de la White Stripes numai buna nu mi se pare. Astept acu' sa-l bagati si pe Kurt Cobain la voci bune... Later Edit: Loooool tocmai am citit post-ul de mai sus <{POST_SNAPBACK}> Voci bune?...Voci adevarate?Pai dragilor parerea mea e ca Phil Anselmo(PANTERA)si Chad Gray(Mudvayne) au VOCI......restu e de laudat.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted March 10, 2005 Author Share Posted March 10, 2005 Voci bune: Tarja Turunen(de la Nightwish) <{POST_SNAPBACK}> Dude, aia e tipa ! Aici e vorba de cele mai bune voci masculine !. lol cearny, kurt cobain rulz Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Poate stie ceva ce tu nu stii Pai asa, daca e s-o dam in balarii, Alex Laiho de la Children of Bodom are super voce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cancerul Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 nush..miemi place ala d la pantera..phil anselmonD fred mercury...axl mai e dragutz....shi mai e super danny filth(nush cum se poate ragusi asa..e clar ca are corzi vocale de fier), ozzy osbourne,ala de la the darkness..nah k am utat cu il cheama..parca ceva cu john..ceva cu J shi hawkes voci proaste: eo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rhcp_guitarist Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 pe ala de la the darkness il cheama justin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 cele mia bune : 1.freddy mercury 2.elvis presley 3.bruce dickinson 4.vocalul de la lake of tears...inca nu am aflat cum il cheama 5.vocalul theatre of tragedy 6.hetfield 7.corul de la gregorian ..mai sunt dar nu stiu cam ii cheama.... si dinpotriva...marilyn manson are super voce.... cele mai proasta : 1.vocalul de la sonata arctica.....desi canta relativ bine tipul...accentul ala te zgarie pe creier.....a mai facut si cover dupa fade to black..sa isi dea lumea palme 2.basistul de la nightwish......falseaza rau de tot ....in rest se descurca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Vocea lui Hetfield chiar nu as pune-o intre cele mai bune voci din lume... Intr-adevar are un timbru excelent care merge perfect cu melodiile lu Metallica, dar capacitatea sa vocala e destul de redusa. Are o arie de frecvente destul de restransa. Dupa parerea mea marea valoare a lui Hetfield vine din compozitie si prestanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 ..ma nu stiu....eu l-am vazut in s&m....live...si chiar mi-a placut...are voce...ce-i drept nu foarte multe concerte de la metallica suna chiar bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD-C Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Voci bune: Matthias Sayer Hetfield Aron Lewis James Labrie Voci proaste: Who cares LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 ..ma nu stiu....eu l-am vazut in s&m....live...si chiar mi-a placut...are voce...ce-i drept nu foarte multe concerte de la metallica suna chiar bine <{POST_SNAPBACK}> As zice chiar invers. Metallica este una dintre cele mai bune formatii din lume live pentru ca fac un adevarat spectacol. Hetfield doar cand raguseste spre sfarsit o mai da pe langa si sincer sa fiu cred ca am vazut sa se intample asta doar la Rock-Am Ring. Acu nu stiu ce intelegi tu prin "are voce". Parerea mea este ca e desul de limitat cand vine vorba de ce poate sa cante ( nu poate nici prea sus nici prea jos ) in schimb are un timbru excelent care ii face vocea inconfundabila si absolut perfecta pt melodiile pe care le compune. Sunt un mare fan Metallica si as zice cu tot sufletul ca e printre cei mai buni vocali din lume daca as crede asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 ....nu poate sa urce prea mult....de accea majoritatea melodiilor sunt compuse pentru un semiton mai jos decat mi-ul natural.... ....eu l-am vazut ca "mai sarea cuvinte" nu numai la rock & ring...a fost si la mtv music awards 2003.....au mai avut concerte...ca ala de la wimblendon....nu numai cand e ragusit.....dar mie personal imi plac "yeah"-urile alea....care sincer eu nu pot sa le fac nici daca ma incalzesc 2 zile....deasta am spus eu ca e printre cele mai bune voci masculine....asta e parerea mea...se poate sa ma insel... am uitat pe cineva... andrea bocceli luciano pavarotti Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Interesant nenea Justin Hawkins de la The Darkness - dar tre' sa recunoasteti ca si prea multe falsetto-uri strica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rhcp_guitarist Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Eu am impresia k ala de la the darkness,justin hawkins,se cam forteaza...rau de tot.mda,ma rog,"i believe in a thing called love" nu e rea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Chestia aia se numeste falsetto - cand un tenor canta de exemplu in afara razei lui vocale reale. Efectul e foarte dragut (vezi Rob Halford pentru chestii 'asemanatoare'), dar Justin cam abuzeaza de el. ...ceva gen Zakk Wylde si piched harmonics. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted March 13, 2005 Author Share Posted March 13, 2005 ...ceva gen Zakk Wylde si piched harmonics. <{POST_SNAPBACK}> :) probabil ca daca ar canta house, ar iesi mai marfa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hetfield_escu Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Voci bune: Freddie Mercury Bruce Dickinson Rob Halford James Hetfield Axl Rose Voci proaste: Ginerele lu' Basescu Si acum ca sa-i raspund lui Adi.James singurs spune ca el nu are voce cu timbru foarte bun. ''I sing like a sailor'' sunt chiar cuvintele lui.Dar ia imagineaza-ti metallica fara el ca vocal.Nu cred ca se poate.Vocea lui este metallica.Si inca ceva...este unul din cei mai buni muzicieni care nu stie sa citeasca partituri cu note.Canta si isi noteaza compozitiile pe tabulaturi.Ca noi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Hetfield_escu, crede-ma sunt un fan urias al lu Metallica, cat si al membrilor ei. Probabil ca nu am fost clar in ce am spus, ideea era ca vocea lui Hetfield e buna in contextul Metallica, dar nu se poate califica intre cele mai bune voci masculine de pe planeta. Cum am spus si mai sus, timbrul sau este perfect pentru melodiile formatiei, dar sa-l pui intre cei mai bune din lume? Pt mine omul ala e un semi-zeu, dar doar in contextul Metallica. Ma rog, dupa dezalcoolizare a inceput sa ma dezamageasca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted March 13, 2005 Author Share Posted March 13, 2005 am uitat pe cineva important: Coiotu - Trooper - omu asta chiar poate sa cante ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Aoleu!!! Don't get me started Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted March 13, 2005 Author Share Posted March 13, 2005 Aoleu!!! Don't get me started <{POST_SNAPBACK}> What? Nu-ti place? Ma rog, am zis ca stie sa cante (adica mie imi place ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 ooops, sa-mi fie rusine, nu am fost atent la topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts