karpi Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 (edited) Sa bagati ce ? si de ce ? DoomShadow Posted Apr 3 2009, 07:32 PM hai cand bagam ceva prin Tm? gasesc eu club... Ti-am mai spus si s-a anuntat de fiecare data ,jamuri in Jazz in cadrul Gong .Pe tine te apuca cantatu' si orgnizare iainte de vacanta , apoi dispari .Au nfost o groaza de jamuri de cand a reinceput activitatea Centrul Cultural Gong Ce a fost inregistrat la ultimele jamuri gassesti pe http://www.radio.lagong.ro/ On Demand Transmissi "live" evenimente LaGong La jamsession-ul din 5 Martie a fost si colegul nostru de forum @blues-serghei care a cantat foarte bine si la muzicuta ,voce si chitara.De altii nu stiu . A fost si o trupa buna de tineri cu post-punk . Chiar acum vin de la club s-a cantat de la ora 20 pana la ora 11,15. Din pacate n-a mers netu dar este filmat/inregistrat o sa punem pe youtube . @RazvanS sa nu mai zica nimic doar l-am anuntat si pe messenger cand am discutat de statie si l-am invitat sa vina , apoi am invitat pe toti care ii am in mesenger si am postat si aici pe rgc.ro anunt. Vreti sa va adunati ca sa cantati nu trebuie deca sa luati legatura cu lagong.ro si sa discutati cu Emil Kindlein . Edited April 6, 2009 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deagu Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Sa bagati ce ? si de ce ? DoomShadow Posted Apr 3 2009, 07:32 PM hai cand bagam ceva prin Tm? gasesc eu club... Ti-am mai spus si s-a anuntat de fiecare data ,jamuri in Jazz in cadrul Gong .Pe tine te apuca cantatu' si orgnizare iainte de vacanta , apoi dispari .Au nfost o groaza de jamuri de cand a reinceput activitatea Centrul Cultural Gong Ce a fost inregistrat la ultimele jamuri gassesti pe http://www.radio.lagong.ro/ On Demand Transmissi "live" evenimente LaGong La jamsession-ul din 5 Martie a fost si colegul nostru de forum @blues-serghei care a cantat foarte bine si la muzicuta ,voce si chitara.De altii nu stiu . A fost si o trupa buna de tineri cu post-punk . Chiar acum vin de la club s-a cantat de la ora 20 pana la ora 11,15. Din pacate n-a mers netu dar este filmat/inregistrat o sa punem pe youtube . @RazvanS sa nu mai zica nimic doar l-am anuntat si pe messenger cand am discutat de statie si l-am invitat sa vina , apoi am invitat pe toti care ii am in mesenger si am postat si aici pe rgc.ro anunt. Vreti sa va adunati ca sa cantati nu trebuie deca sa luati legatura cu lagong.ro si sa discutati cu Emil Kindlein . Grozavi oameni pe acolo.Sa traiasca dl. Emil Kindlein! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 tocmai ce am vb cu Emil Kindlein , ii cineva interesat sa participe la un jam pe 27 aprilie in jazz(timisoara) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Avem nevoie de basist urgent pentru proiecte serioase numai in Timisoara. Trupa: 13th Legion, gen:black metal ID: vladtepes89_1 tel: 0756028940, 0728963458 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adi Sabau Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Vladimire, facem un schimb ..? "Dau basist black, contra tobar de romantze" .. accept variante .. Ne intalnim lunea .. La GONG .. si vorbim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Categoric, batem palma am un baiat foarte bun Vladimire, facem un schimb ..? "Dau basist black, contra tobar de romantze" .. accept variante .. Ne intalnim lunea .. La GONG .. si vorbim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoomShadow Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Vladimire, facem un schimb ..? "Dau basist black, contra tobar de romantze" .. accept variante .. Dau eu 2 la 10 mii mancatziash sa hraneste si eu burta la copii mei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 2 la 10 000 de lei?! de unde sa scot atatia bani? trebuie sa plec in Portocalia vre-o 9 luni si poate am bani de unu Dau eu 2 la 10 mii mancatziash sa hraneste si eu burta la copii mei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adi Sabau Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 (edited) Imi place ca aveti simtul umorului .. Vladi ... pune, te rog, textul DUPA QUOTE .. ca ma derutezi .. Ne vedem luni ..! Edit: Shadou, "puradeii" tai traba scrisi cu 3 da i, ca sa fie pa bune .. s-orbesc da nu ..! Edited April 14, 2009 by Adi Sabau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Cine cunoaste un lutier bun in Cimisoara, vreau sa-mi scot cateva crapaturi mici din furnirul unei chitari. Servus tok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Cine cunoaste un lutier bun in Cimisoara, vreau sa-mi scot cateva crapaturi mici din furnirul unei chitari. Servus tok! portocalia ce dusi sunteti ma Asa legat de lutier, avem p nea Rici sunetistul d la Cargo si are si atelier ft bun(si da, e lutier ) Ia legatura cu userul robertimis sa te indrume catre el Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 No, multumesc frumos mi-a fost de folos sfatul tau Servus! portocalia ce dusi sunteti ma Asa legat de lutier, avem p nea Rici sunetistul d la Cargo si are si atelier ft bun(si da, e lutier ) Ia legatura cu userul robertimis sa te indrume catre el Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Concert pentru Nae Tarnoczi vineri 17 aprilie de la ora 19 la Sala Filarmonicii, Timisorenii sunt asteptati la o actiune umanitara Nae este unul din cei mai buni muzicieni din Timisoara. Primul basist electric adevarat din orasul nostru , mai tarziu a devenit un vocalist exceptional. A cantat si cu mai multe trupe Reflex Univers Progresiv TM Cargo Pro Musica Si alte trupe . A suferit unele operatii grele si are nevoie de tratament speciale. http://www.agenda.ro/clubbing/e-523/concer...e-tarnoczi.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Concert pentru Nae Tarnoczi vineri 17 aprilie de la ora 19 la Sala Filarmonicii, Timisorenii sunt asteptati la o actiune umanitara Nae este unul din cei mai buni muzicieni din Timisoara. Primul basist electric adevarat din orasul nostru , mai tarziu a devenit un vocalist exceptional. A cantat si cu mai multe trupe Reflex Univers Progresiv TM Cargo Pro Musica Si alte trupe . A suferit unele operatii grele si are nevoie de tratament speciale. http://www.agenda.ro/clubbing/e-523/concer...e-tarnoczi.html vad ca s inghesuie lumea , ma echipez si am tuns-o la concert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest westsound Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Bye Bye Romania. Maine, vineri 08.05.2009 voi pleca din tara pt 6 luni. Chiar daca activitatea mea pe acest forum a fost restransa, in background am citit si invatat mult de aici. Asa ca vreau cu acest post sa va multumesc pentru toate informatiile utile si sa va urez mai mult cantat decat pana acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 (edited) Bye Bye Romania. Maine, vineri 08.05.2009 voi pleca din tara pt 6 luni. Chiar daca activitatea mea pe acest forum a fost restransa, in background am citit si invatat mult de aici. Asa ca vreau cu acest post sa va multumesc pentru toate informatiile utile si sa va urez mai mult cantat decat pana acum. Asteptam interventii de peste hotare ... Succes si numa' bine. Edited May 7, 2009 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoomShadow Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Bye Bye Romania. Maine, vineri 08.05.2009 voi pleca din tara pt 6 luni. Chiar daca activitatea mea pe acest forum a fost restransa, in background am citit si invatat mult de aici. Asa ca vreau cu acest post sa va multumesc pentru toate informatiile utile si sa va urez mai mult cantat decat pana acum. Ce dincolo nu au internet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 poate e nevoie de pasaport pentru navigare online Ce dincolo nu au internet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CristiZgarieNori Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 (edited) O sa vin joi la Timisoara alaturi de trupa mea in club Setup mai canta blazzaj, alin nica band si serious road trip http://zgarienorii.ro/forum/topic/zgarie-nori-la-timisoara ne vedem pe acolo? Edited May 26, 2009 by CristiZgarieNori Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 (edited) Radio Campus 100 FM Timisoara Un radio de "Clan" 100% Timisorean !!! In sfarsit mai auzim si muzica din west . online prin /cu Winamp http://campus-tm.everhost.ro:8000/ Si cel mai important lucru pentru noi chitaristii , Am inteles din conferinta de presa si din discutiile cu managerul /directorul postului domnul Marius Giura , ca va fi si o sectiune care se va ocupa de muzica din Timisoara care este absolut marginalizatape plan local . Despre celalalt plan nici nu amintesc . Deocamdata se emite de 10 zile . Vineri 12.06.2009 radio Campus organizeaza un super concert in Piata Unirii din Timisoara .. Timisoara se intoarce http://www.agenda.ro/clubbing/e-656/timiso...e-intoarce.html Edited June 10, 2009 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 A fost o seara super ,s-a cantat 4 ore 7 truupe, un link la youtube: sunt mai multe piese /fragmente postate de userul @HaChixXstyle de pe youtube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoomShadow Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 A fost o seara super ,s-a cantat 4 ore 7 truupe, un link la youtube: sunt mai multe piese /fragmente postate de userul @HaChixXstyle de pe youtube Frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Cine a fost in Buncar la concertul ND - Noi din Banat, cu tema: Sa vina cupa in Banat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 (edited) Frumos am mai dat de videouri pe siteul Agenda http://www.agenda.ro/clubbing/images/671/1...ii.html?id=9965 Un cover cantat cu ex basistul meu Mosoarca @Gyuri Gheorghe care a activat si la ClassicXX , Univers (cu mine 10 ani) apoi la ProgresivTM este in vizita la parinti , traieste in Germania . (scuze de chifle...am dat peste cap tobarul care saracu nu mai stia ce urmeaza deoarece ca sa scurtam programul am scos o piesa plus am redus si durata pieselor prin "shortcut"-uri ,adica am sarit peste parti fara multe rezolvari, fara inprovizati lungi.Dar din pacate si asa o trupa [ Apocalips ] n-a mai ajuns sa cante) http://www.agenda.ro/main/video_page/clubb...l?video_id=2573 Edited June 13, 2009 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Caut repede un clapar si un basist bun de black metal in timisoara, resita, arad. contact: vladtepes89_1@yahoo.com 0756028940 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest westsound Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Inchiriez sala de repetii complet dotata in Timisoara, preturi minime. Pt informatii si programari, tel. 0726409256 sau la id de mess hendut2001. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Am primit de la @JohnnyLennon video tras de la spectacol ,sunetul este mai inchegat deoarece s=a pozitionat departe de scena insa dinamica sensorului vodeo nu a putut compemnsa lumina prea puternica ce venea de sus pe scena asa ca sunetul e mai OK ( cel mai important lucru ) iar imeginea eset un pic supraexpusa ici colo.Ce sa-i faci .Multumesc lui @Johnny ptr videouri si ptr muca depusa . si link la pagina lui @johnny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoomShadow Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Yellow Timisoara, ce mai faceti? Vad ca toti s-au retras la casele lor, familile lor... no fun, no beer, no guitars. Come one, asta nu-i viata Cand iesim la o bere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Ce zici sa organizam un miting Timisoara RGC cu bautura si multa muzica buna Yellow Timisoara, ce mai faceti? Vad ca toti s-au retras la casele lor, familile lor... no fun, no beer, no guitars. Come one, asta nu-i viata Cand iesim la o bere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoomShadow Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Ce zici sa organizam un miting Timisoara RGC cu bautura si multa muzica buna Sounds like "Hallelujah" to me Sunt de acord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts