www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest Evil Uadafac
Posted

dap... f adevarat :)

.... parerea mea totusi e ca melodia nu e cea mai inspirata pt spotul asta :-??

Posted

Am vazut mai demult clipul asta, o balarie totala de wanna-be oameni care chiar cred ca pot schimba ceva intr-o lume de ***** cu o campanie emo. De ce fac oamenii accidente? De prosti...si prostia e incurabila so totul e cam pointless in primul rand. Nimeni nu o sa conduca mai prudent ca a vazut asa un clip, oamenii ignora. Apreciez ca omul care face chestii de genul chiar crede si vrea o lume mai buna dar ideea de baza e ca nu ii iese si trebuie sa trag concluzia ca e cam prost...not that I'd blame that atata timp cat nu e insistent. Sunt beat, adio.

Guest Evil Uadafac
Posted

stim ca n-o sa schimbe mai nimic... dar efortul e de apreciat :)

Posted

Foarte adevarat...dar din pacate, asa cum s-a mai spus, atata timp cat o sa existe prosti, cam degeaba se feresc oamenii care au minte... :)

Guest Evil Uadafac
Posted

Prosti au existat, exista si au sa existe... mult si bine :)

Posted

E de ajuns o clipã de neatenție...

În afarã de asta, românu' nu mai poate fi educat (nici mãcar prin campanii șocante) în spiritul conduitei preventive și al șofatului civilizat. E un cerc vicios din care n-o sã ieșim în veci.

Și când mã gândesc cã o sã ies pe douã roți când dã cãldura, mã trec fiori reci pe șira spinãrii.

Guest DoomShadow
Posted

Tragic ... dar adevarat. Chiar am vazut intr-o zi un animal cu muzica la maxim ce mergea tare si pe contrasens si cum apuca ... ratati frate :|