Guest Asive Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 hai sa ma laud si eu Hora Student N 2004 - My luv
Blackthorn Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Superba poza, din toate punctele de vedere. Cand imi termin chitara te chem sa-i faci o poza daca ai drum prin Bihor. Mai am de testat cum suna un Steve's Special si un Super 3 in neck. Dupa ce le incerc si pe astea mai pun si cliplock strap-ul si o sa pun poze cu ea aici. Cati crezi ca o sa se prinda ca ai Super 3 in neck in locul dozei de acum , mai ales in fotografie?
winci Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 (edited) 1 American Deluxe Strat HSS 2 Legend Startocaster cu doze DiMarzio Virtual Vintage HSS (Hum Canceling) Edited December 9, 2009 by winci
Guest bart Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 da .. dar suna minunat multumesc tuturor care m-au ajutat sa imi aleg chitara 2 Legend Startocaster cu doze DiMarzio Virtual Vintage HSS (Hum Canceling) tare
Guest secutu Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 (edited) ei nah.. Chitara mea un Behringer V-TONE pack si amp Edited December 13, 2009 by secutu
Guest deagle_alin Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 2 chitari Les Paul-ul este de astazi.
Vlãduþ Dezgropatul Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 2 chitari Les Paul-ul este de astazi. Ai un link sau un pret cu Les Paul-ul?
Ecco Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 My family Epiphone Les Paul Special II Fender Esquire Yamaha C-40 Clasica
Guest suicune Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Cele doua bijuterii ale mele: - dreapta: Face DG 26SB - stanga: Hora Reghin 12205
DraculVaDomni Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Dean V79 Classic Black Foarte tare Deanul
eM. Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Reghinul meu Tu ori ai cumpãrat chitara de la un prieten de-al meu din Braºov, ori v-ați "tunat-o" identic. ªi tind sã cred cã e prima variantã... Nice paintjob!
Fictum Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Iubesc neck-thru!!!!Ii genial!!! de trei ori Warlock!!!
Radu Burcea Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 My family Epiphone Les Paul Special II Fender Esquire Yamaha C-40 Clasica ecco!te vede mosu ca minti!nu te mai lauda cu fenderu' la baiat...
Petrucci e tare Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 (edited) Acum 1 luna am gasit chilipirul asta intr-un store din Suceava. Dupa cum se poate vedea, are un surub lipsa de la frameul neck si din cauza asta doza neck e pozitionata mai jos. E noname, nu stiu din ce lemn e facuta ), dar pot spune ca e mai grea si suna clar mai bine(mult mai mult sustain;dozele par mai potente) decat IBANEZ-ul GRG270 al vecinului meu, pe care a dat 280 Euro. Datorita surubului lipsa, am dat pe ea 440 lei ) .Ma bucur ca la pretul asta nu are Floyd..am avut Ibanez grg 170 dx si am avut o groaza de probleme datorita lui. .Si credeti-ma,suna bestial. I-am setat intonatia, actiunea.. Intre timp am dat comanda de rama si capace noi ptr doze.. Probabil o sa schimb si nutul ..e din plastic, si nu-mi place asta. Mie mi s-a parut un deal bun, dar fiind incepator si cam naiv e posibil sa ma fi inselat:P Tocmai de aia am postat, ca sa-mi confirmati/infirmati... Astept pareri Edited December 19, 2009 by Petrucci e tare
Guest alexdak Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Stapaneste-o sanatos in continuare. Imi place ce inlay are. Sti cumva totusi ce chitara e?
Petrucci e tare Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 E noname... chiar nu ma intereaza.. Nici n-am de gand sa pun un actibild,gen "Jackson" )
barbarossa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 (edited) misto chitara. nu-mi plac deloc inlay-urile de pe tastiera, dar e o chestie de gusturi. plus ca eu am o slabiciune pt gat din flame/birdseye maple. topul pare a fi solid, nu poza. la fel si corpul. pare a fi o copie esp. la banii pe care spui ca i-ai dat, este super-afacere. sa o zdrangani ferice! Edited December 20, 2009 by barbarossa
Petrucci e tare Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 misto chitara. nu-mi plac deloc inlay-urile de pe tastiera, dar e o chestie de gusturi. plus ca eu am o slabiciune pt gat din flame/birdseye maple. topul pare a fi solid, nu poza. la fel si corpul. pare a fi o copie esp. la banii pe care spui ca i-ai dat, este super-afacere. sa o zdrangani ferice! Multam ! Intradevar, topul e solid.. Sunt totusi curios din ce lemn e.. Si din pacate nu cunosc lutieri in Suceava
gramsteen Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Model 20th Anniversary Paul Gilbert. Super Wizard Neck Prestige DiMarzio PAF Pro bridge&neck DiMarzio JEM Single middle, American Basswood (desi bagam mana in foc ca dupa sunet e alder) Lo-Pro EDGE tremolo egal Ibanez PGM 300 REISSUE White Initial am zis ca nu-mi mai iau chitare...dar na belea! Nu am putut rezista in fata acestui model.
canstantzin Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Model 20th Anniversary Paul Gilbert. Super Wizard Neck Prestige DiMarzio PAF Pro bridge&neck DiMarzio JEM Single middle, American Basswood (desi bagam mana in foc ca dupa sunet e alder) Lo-Pro EDGE tremolo egal Ibanez PGM 300 REISSUE White Initial am zis ca nu-mi mai iau chitare...dar na belea! Nu am putut rezista in fata acestui model. nici macar nu te invidiez frumoasa rau
Guest Dave the Barbarian Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 SLOW MIGRATION & THE HUBA HUBA'S, am si eu doua intrebari. Chiar nu se puteau acoperi gaurile acelea de la doze cu un material oarecare, ca tot ai vapsit-o in fel si chip? Mie imi pare urat cu lemnul vizibil acolo. Macar sa fi pus ceva, cum ar fi sa fi colorat gaurile sau sa le fi umplut cu ceva. A doua intrebare, headstock-ul este cumva vopsit cu oja sau mi se pare mie? Interesant paintjob-ul overall.
Petrucci e tare Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Namaste, chitarã Reghin cu o dozã veche Carling și control pentru volum. Arata bestial !
Recommended Posts