Squier Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 What? adica da,e chiar misto s-o stapanesti sanatos
mega.deb Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Va multumesc la toti pentru urari ! @zzz : am prieteni cu ochii migdalati. @DoomShadow: o mana si un picior, sau un drum pana la ING. Sunt surprinzatoare lucrurile pe care ti le poti permite daca te lasi de fumat!
Guest PaulMV1 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 megadeb ii chiar dat dracului Ibanezul ala, am cautat pe net poze si descriere si ce pot sa spun ca pare chiar fabuloasa. (imi place tare cum au facut imbinarea gat -corp, pare foarte misto cum e putin subtioata partea din corp) sa o folosesti sanatos si cu responsabilitate PS: sa fiu matilios: vreau sa il adu acum pe tipul acela anti Ibanez
Calin ILIE Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 megadeb ii chiar dat dracului Ibanezul ala, am cautat pe net poze si descriere si ce pot sa spun ca pare chiar fabuloasa. (imi place tare cum au facut imbinarea gat -corp, pare foarte misto cum e putin subtioata partea din corp)sa o folosesti sanatos si cu responsabilitate PS: sa fiu matilios: vreau sa il adu acum pe tipul acela anti Ibanez Se pare ca a meritat drumul pana la ING! Sa o stapanesti sanatos Mega!
balu Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 @DoomShadow: o mana si un picior, sau un drum pana la ING. Sunt surprinzatoare lucrurile pe care ti le poti permite daca te lasi de fumat! Poate daca m-as lasa si eu atunci mi-as permite o chitara ca lumea. Asta o sa ma motiveze sa renunt, mersi.
Alin Rosulescu Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 De la stanga la dreapta: - Ibanez V72ECE-E din 2008 - Squier Bullet Strat din 2003 - Hamer Vector XT Series din 2009 - Reghin copie Strat (are un HB Aria Pro 2 pus de mine acum vreo 7 ani) din 2000 (in perioada urmatoare va capata doze si potentiometre noi) - Reghin clasica (revopsita si lacuita de mine acum o luna) din 1980 si ceva...
Dimitriyus Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Probabil a mai aparut pe-aici, intrucit am luat-o de pe forum. Dar acum e a mea Aoleu, dudule.... frumoasa, frumoasa. Sa o stapanesti sanatos si sa o canti la maxim.
KIKO Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Probabil a mai aparut pe-aici, intrucit am luat-o de pe forum. Dar acum e a mea s-a terminat cu jmecheria. that's a keeper!
barbarossa Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 cearny? pai si tokitura? vezi, pana la urma tot la gibson ajungi...e o chitara rara si foarte frumoasa sa o stapanesti sanatos si sa scoti untul din ea!
barbarossa Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 nici eu nu as lua gibby nou, in primul rand pt ca este ridicol de scump. dar update-urile ce sunt la ora actuala in materie de doze si hardware sunt oricum mai misto si mai bune decat ce era pe vremuri. calitatea lemnului insa pare sa nu mai fie chiar aceiasi, dar asta se aplica la toate firmele. pe langa asta intra si factorul de uscare si asezare a lemnului... anyway, congrats! acuma ai the best of both worlds, ca sa zic asa
Fictum Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 (edited) Scuze pentru calitatea pozelor, facute cu telefonul. Chitara are o luna de viatza, a crescut 7 luni in fabrica mama' si 2 zile de cand a ajuns la mine Edited August 21, 2009 by Fictum
Demos Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 poze detaliate sunt si aici , a pus el mai demult linkul http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...albumId=1136927
Gifenrich Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Ai de PLM,UN BC RICH CUSTOM SHOP!!!! Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!Sa o folosesti sanatos,ai grija de ea!
balu Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Probabil a mai aparut pe-aici, intrucit am luat-o de pe forum. Dar acum e a mea Dudule, iti place sa ma oftici, nu? Sa o stapanesti sanatos!!
KIKO Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Cristi, se vede ca am ramas in urma, vad jucarele noi, dar aia alba cu 7 coarde iz the shiznit. Pe aia as alege-o dintre toate daca ar fi.
Guest Alexbz Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Prima mea chitara De doua saptamani am inceput si eu acest "sport" Are cineva de donat un tamburus pt gaura din fundul ei?
BlizzardOfNorth Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 (edited) ESP/LTD Ninja 600 Jackson RR 24 Jackson JS 30 Kelly Edited August 30, 2009 by BlizzardOfNorth
Guest filipac Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 M-am apucat si eu sa cant la chitara de cateva zile, am 2 chitari una clasica(stanga) si una acustica care am cumparat-o astazi(dreapta).
KIKO Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 frumos... dupa mobila, as zice ca esti cluj, nu?
Guest PaulMV1 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 da ai dreptate...ma gandesc ca de la varul tau stii de "mobila" frumos... dupa mobila, as zice ca esti cluj, nu?
Inubis Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 (edited) Nu avea si nea' Petrucci una ca asta la concertul Bukodan? Frumoasa. Edited September 4, 2009 by Gothic Fighter
ciorap Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Jackson RR 24 prietene daca ai stii cat te invidiez pentru acel RR24
Guest oancius Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 am si eu o Hora SM 81 nu stiu ce e laura sau ce nuam are poate ma ma ajutati voi
Recommended Posts