Jihad Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Chitara mea pozele sunt de proasta calitate, ca au fost facute cu un telefon mobil
Matei Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Buna ziua...bine v-am gasit. Sunt posesorul unui Jackson JS30 si al unui Ibanez RG570. Cand am nitel timp liber promit sa le pozez si sa le pun aici sa le vada toata lumea.
Guest p_aciulea Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 mi-am luat jucarie noua Ibanez RG470 din cate am inteles de la omu de la care am luat-o are aprox 10 ani si e in stare impecabila
Guest packardb Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 mi-am luat jucarie noua Ibanez RG470 din cate am inteles de la omu de la care am luat-o are aprox 10 ani si e in stare impecabila <{POST_SNAPBACK}> S-o stapanesti sanatos.
Guest BigMac Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Mi-am cumparat azi chitara noua si simt nevoia sa v-o prezint... Ibanez SA260, transparent gray, flamed maple top, mahogany body. E supeeeerba!
Adi Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Intr-adevar arata superb flamed maple top-ul ala! S-o stapanesti sanatos! Dupa ce o mai testezi sa ne zici mai multe despre ea cu un review si niste inregistrari
Catalin S. Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Super tare frate. Bravo, s-o stapanesti sanatos... Dar spune-ne si noua te rog... Ai cumparat-o de la noi sau de-afara ? Ne poti spune pretul ? Nu de alta dar sunt curios cate luni ar trebui sa muncesc in cazul in care as dori s-o achizitionez. Merci.
hihi Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Presupun ca e cumparata din afara, deoarece omul locuieste acum in Franta. Ai putea sa te uiti pe net, sa iti faci o idee .
Catalin S. Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Presupun ca e cumparata din afara, deoarece omul locuieste acum in Franta. <{POST_SNAPBACK}> Pai atunci nu se pune, credeam ca e romanas de-al nostru... muritor de foame...
altmann Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Toata lumea ia chitari intr-o veselie de parca s-ar urca miine pe scena si n-ar avea cu ce sa cinte ....sau asa o fi
Guest BigMac Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Merci! Intr-adevar, am luat-o din Strasbourg, unde si locuiesc. Am negociat-o la 360 de euro, noua, bineinteles. Pe thomann.de si pe celelalte site-uri germane e 399. E foarte usoara si subtire. E destul de polivalenta ca sonoritati. Flamed maple-ul arata superb. Avea pe spatele neck-ului cateva 'rough spots', locuri mai aspre, dar le-am rezolvat lustruind cu steel wool ultra-fina imbibata cu ceara de mobila. Acum a prins un luciu simpatic si aluneca superb, e o placere. Nu-mi place locul unde au pus jack-ul, l-as fi preferat pe laterala.. dar e drept ca nu prea are loc pe laterala. Switch-ul de doze mi se pare cam fragil. Vibrato-ul merge bine si nu pare sa dezacordeze, dar n-am insistat. A venit cu corzi d'Addario pe ea, si cred ca-s expirate, ca mi-au innegrit degetele (?!), nu aluneca deloc si suna prost. Le schimb azi, pun Ernie Ball.
Catalin S. Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Bai... ce mai tura-vura... cred ca esti cel mai norocos om pe care "l-am intalnit" in ultimile saptamani.
felix Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 In sfarsit, mi-a venit si mie electroacustica (Johnson JG 624 CEN) pe care o asteptam de anul trecut ... am pus "cateva" poze cu ea pentru placerea ochiului. Pentru celelalte placeri o sa inregistrez ceva mai incolo si o sa fac si un review. ps: thx cearny
Catalin S. Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Man, nu vreau sa par rautacios dar colegul meu de trupa si-a comandat din State un Washburn negru (vreo 550 USD, imi scapa modelul dar mai voi interesa) dar pe langa eq-ul chitarii tale mai are si chorus...
felix Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 man, nu esti rautacios, dar chitara asta a costat 10 mil si vine si cu husa si daca te uiti mai bine, vei vedea ca este left-hand.
Catalin S. Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Left Hand... asta mi-a sarit prima data in ochi... ma rog... Ziceam si io... A lu' "asta" a venit cu toc... In fine... naspa e ca nu prea canta la ea... era vorba sa aparem in Herastrau la nush ce spectacol de 1 iunie... Ar fi fost prima ei aparitie live. S-o stapanesti sanatos !
Guest packardb Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 man, nu esti rautacios, dar chitara asta a costat 10 mil si vine si cu husa si daca te uiti mai bine, vei vedea ca este left-hand. <{POST_SNAPBACK}> Sefu' ...voiam sa te intreb ...ce alte optiuni de Lefty electroacustic mai ai? Eu sunt interesat de asa ceva, si am gasit la Hora W12204 EQ la 3.252.500 ... ce parere ai?
felix Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Sincer, nu as considera o chitara Reghin ca fiind o optiune... nici macar un Stagg. Acum, depinde si de cati bani ai si ce vrei sa faci cu chitara. Eu am luat o electroacustica ca sa repet acasa fara sa mai insir cabluri, ca sa inregistrez anumite piese si ca sa am alte sonoritati atunci cand compun.
Catalin S. Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Sincer, nu as considera o chitara Reghin ca fiind o optiune... nici macar un Stagg. Asa este... numai "ca cand banii vorbeste" iei in calcul cam toate otpiunile... Deh...
Stefan Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 felix and where is that double-six.. la un moment dat imi luase ochii acu nu-l mai vad
cearny Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Uite o poza mai buna cu ale mele joarde/furculite/chitare Aia gri e un LTD V350 din 2002 (vintage, ca nu se mai fabrica ), oarecum modificata (schimbat punte, doze, electronica, instalat straplocks). Aia neagra e un LTD DV8-R din 2004, oarecum modificata si ea (schimbat doze, dat jos pickguard si un potentiometru). Ca mentiune, e in stare excelenta (nu mai cant pe ea) si de vanzare
Stefan Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 da felix am observat imediat (~10 sec) dupa ce am postat.. nu m-am uitat atent mersi oricum
LinX Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 My pride and joy... O am de doua saptamani si azi am reusit sa-i fac niste poze. Cumparata de pe ebay, la mana a doua (e din 2002, printre ultimele modele "pre-Fender").
cearny Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 My pride and joy... O am de doua saptamani si azi am reusit sa-i fac niste poze. Cumparata de pe ebay, la mana a doua (e din 2002, printre ultimele modele "pre-Fender"). S-o canti sanatos Heh, ce mai seamana cu o chitara de la ESP, nu spun care
Catalin S. Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Da tata... asta Jackson, nu ce gasesti la Carefour... S-o stapanesti sanatos !
Adi Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 S-o canti sanatos Heh, ce mai seamana cu o chitara de la ESP, nu spun care <{POST_SNAPBACK}> Hmmm... Oare care?
LinX Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Multzam mult; daca nu reuseam sa pun mana pe ea (sau pe ceva din afara) alternativa cred ca era un Jackson DXMG, care il gaseam si pe-aci la un pret mai decent si fara bataie de cap. Dar am tot visat sa prind una din astea si am avut noroc. Erau f misto si ESP MII sau Ibanez RGT 220A... Si da, si mie mi se pare ca aduce cu M-1000ele lui Adi din mai multe puncte de vedere (finish, neck-thru, bridge, forma in mare... ) Btw, io cand am vazut-o prima data am crezut ca ai luat-o de la Cristi Zapada (Muzica); are una identica.
Recommended Posts