Mosh Craciun Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 ma intereseaza un vst pt drums..cat mai acustic.am incearcat BFD, Ezdrummer,Addictive Drums si tot nu suna cum imi doresc..parca n-au destule coa*e. ce imi recomandati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Ocean Way http://www.oceanwaydrums.net/ `De departe cele mai misto Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Mda, cu 700 sau 1400$ angajezi un baterist Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Mda, cu 700 sau 1400$ angajezi un baterist Dar cu $1400 poti inchiria maxim 2 zile la Oceanway Studios. Mai pune chiria macar a unui set de calitatea asta, drumul pna acolo si vezi unde iesi. Si asta pentru o singura inregistrare. Practic, pentru calitatea lui, e gratis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 ma intereseaza un vst pt drums..cat mai acustic.am incearcat BFD, Ezdrummer,Addictive Drums si tot nu suna cum imi doresc..parca n-au destule coa*e. ce imi recomandati? Cum doresti tu este o imagine sonora ce se "confectioneaza" de un profesionist in studio .din materialul inregistrat corespunzator. La programele drumsynth trebuie sa ai biblioteca de drumkit de unde alegi care tip de garnitura o doresti ( ca si timbru). Trabuie sa ai sample=tonbank cu bateristi de genul dorit in tempourile dorite ( BPM) In fiecare garnitura cu sampleurui dinamice ai sunete inregistrate de la mangaiat tobele pana la spart fetele si rupt batul de toba . dar sunt doar inregistrate corect ,de aici pana la sunetul final e cale luunga. Mai asculta ce si cum suna pe discuri sa vezi cum suna de fapt tobele . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Ai incercat Joe Baressi Evil Drums? E un samplepack cu vreo 5 kiurit pentru BFD (1 si 2) care suna mult mai bine decat kiturile standard de Superior sau BFD. Detalii despre kituri gasesti pe platinumsamples. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted November 28, 2008 Author Share Posted November 28, 2008 Ocean Way http://www.oceanwaydrums.net/ `De departe cele mai misto f misto suna din demo ce ii pe site..sa vad daca pot sa-l descarc de undeva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted November 28, 2008 Author Share Posted November 28, 2008 Ai incercat Joe Baressi Evil Drums? E un samplepack cu vreo 5 kiurit pentru BFD (1 si 2) care suna mult mai bine decat kiturile standard de Superior sau BFD. Detalii despre kituri gasesti pe platinumsamples. ms mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAY5 Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 f misto suna din demo ce ii pe site..sa vad daca pot sa-l descarc de undeva daca stii cum se descarca de pe undeva nu iesti singurul la care le place cum suna e misto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 OW mi se pare mai prost decat cele 3 pachete de la Platinum Samples - e cam la acelasi nivel cu Superior. (parerea mea) https://www.platinumsamples.com Cele 256 de layere confera un realism mult mai ridicat decat celelalte (+ faptul ca tipii care au inregistrat tobele au un pic mai mult habar - comparativ cu alte kituri - in ceea ce priveste inregistratul si studiourile) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Izzy Waan Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 (edited) ma intereseaza un vst pt drums..cat mai acustic.am incearcat BFD, Ezdrummer,Addictive Drums si tot nu suna cum imi doresc..parca n-au destule coa*e. ce imi recomandati? eu zic tot EZ Drummer dar sa stii ca ce vrei tu nu se obtine doar cu niste tobe bune..... o sa-ti mai trebuiasca si un compressor, doua, un EQ, un Exciter ( daca e cazul ) si astea trebuiesc aplicate cu grija, nu din topor..... it's a long way to the top if you wanna rock'n'roll..... Edited January 18, 2009 by Izzy Waan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Exciter pe tobe? Sa fim seriosi. Cat despre compresie pe tobe, depinde de stil si mai ales de ureche. Inca sustin ca cu EZ Drummer nu va face mare branza (mie cel putin mi se pare ca suna prost). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Izzy Waan Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Exciter pe tobe? Sa fim seriosi.Cat despre compresie pe tobe, depinde de stil si mai ales de ureche. Inca sustin ca cu EZ Drummer nu va face mare branza (mie cel putin mi se pare ca suna prost). Citeste aici si nu mai fii asa serios..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts