www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

You Don't Need Instruments To Rock


Guest erami
 Share

Recommended Posts

@cursedone: brainiac incearca sa demonstreze sau sa infirme anumite lucruri, ei o fac cu un sambure mic stiintific (v. ex. in care experimenteaza cu o lampa de lava incalzita si riscurile implicarii incalzirii manuale), interactiunea dintre o nicovala si o muzicuta e imbecila si nu produce nimic productiv. Uite, cei de la Spectrasonics au "distrus" diverse instrumente muzicale pentru a crea altul nou (asa aparu Omnisphere, cu care poti face multe alte chestii) - desi nici cu asta nu sunt de acord intru totul, dar macar au facut ceva productiv.

 

@FiveseveN si riffsjohn: mai "stiu" eu un tip care se distra omorand evrei, iar cand legea nu i-a permis asta a schimbat-o.

 

Acuma hai sa nu sarim asa in extreme...Cand legea nu ia permis'o, i'au permis altii s'o schimbe;manipuland si contand pe naivitatea si prostia populatiei din vremurile alea.Din fericire; in zilele noastre nu se mai pot omora oameni asa, dar din pacate se moare inca de foame cam tot din cauza manipularii.

Link to comment
Share on other sites

As i was growing up toti vecinii mei ascultau 2 unlimited , dj bobo ....si eu ascultam queen ....si toata ziua imi spuneau ca queen nu e "cool"...asta ce inseamna ca trebuia sa ascult si io djbobo? Daca as fi facut asta sigurat nu eram chitarist acum sau azi pe forumul asta...

 

... dar din pacate se moare inca de foame cam tot din cauza manipularii.

 

couldn't agree with you more.....

Link to comment
Share on other sites

Consider ca e f. ok sa iei atitudine la lucrurile astea. Stii cum se zice daca altu e "mai putin inspirat in gandire" (sa nu zic altfel :) ) , nu trebuie sa fim toti asa.

Prostia se raspandeste cand e tolerata. Si Kobain de exemplu distrugea pe scena instrumente super cheap cumparate de te miri unde doar 4 show . Probabil "fanii' nu stiau asta ce e drept .

Din pt. meu de vedere nu e acelasi lucru.....

Sunt de acord cu ce spui in linii mari , doar remarca m-a deranjat :) . Suna un pic a "go with the flow" , si urmatoru pas ar fi daca toti asculta manele de ce nu am asculta cu totii ......

tre sa recunosc ca e cam trasa de par cum am zis eu cu can't beat'em join'em... :) da' intelegi ce vreau sa zic nu? astia sunt ca trolii, cu cat le dai mai multa atentie cu atat o sa continue mai in forta

Link to comment
Share on other sites

Guest Death Poop

fac reply doar pentru ca nu m-am explicitat undeva

Nivelul tehnologi care il avem acum, ne este deajuns, nu mai avem nevoie de lucruri care "sa ne faca viata mai usoara", pentru ca sunt altele care ne-o fac indeajuns de usoara...daca nu sunt bani si viata e grea din cauza asta, asta e alta problema. Sunt deacord cu noi tehnoligi pentru a afla lucruri noi despre "chestii"

pentru SKU: nu ma cred filozov si tehnologia din ziua de azi si cea la care se lucreaza de face mai prost, pentru ca, dupa cum am mai spus, se ocupa ea in locul tau in a invata lucruri noi si dezvolta lucruri noi...

pentru Gojira: nu imi este frica de politica si stiri, pur si simplu nu imi mai pasa, pentru ca e aceeasi treaba, numai spus diferit la fiecare stirie si la fiecare parlamentar (trebuie sa fii naiv ca sa crezi ce spun parlamentarii ca vor face pentru binele nostru). Si ma uit la SpongeBob Sqarepants, intr-un fel, pentru a-mi distrage atentia de la tot c*****l de afara.

 

vorba "poate gandesc mult prea diferit pentru 15 ani ai mei decat cei din jurul meu", nu a fost bine formulata..eu stiu ca gandesc diferit de cei din jurul meu, de aceeasi varsta.....nu ma consider anarhist sau rebel, doar sunt impotriva unor chestii, nu ma conformez "tendintelor", no sunt deacord cu

"go with the flow", am citit pana acum, mai multe carti decat au citit multi dintre cei de varsta mea sau cei mai in varsta decat mine (no ofense) si spre deosebire de altii, stiu sa fac deosebirea intre muzica buna si cea plastica......restu', cum ati inteles ce am scris nu ma intereseaza si nici nu mai intereseaza modul de cum m-ati etichetat fara sa ma cunoasteti...

Edited by Death Poop
Link to comment
Share on other sites

Hai sa facem un exercitiu de imaginatie. Imagineaza-te in 1878, la varsta de 15 ani. Cu aceste idei. Nu mai e nevoie de tehnologie. Peste un an apare becul. Observi ca e mai simplu si mai practic decat lumanarile pe care le foloseai pana acum. Lumea nu evolueaza in acest moment cu nimic diferit fata de modul in care a evoluat acum 2000 de ani. Rezultatele sunt aceleasi, imbunatatirea vietii pe care o ducem. Nu o sa se ajunga niciodata la evolutia maxima.

 

ANARHÍE s.f. 1. Stare de dezorganizare, de dezordine, de haos într-o țarã, într-o instituție etc. 2. Atitudine de nesupunere, de indisciplinã a individului fațã de o colectivitate organizatã. – Din fr. anarchie.

Tu spui ca nu esti ceva de genul, dar ca nu

"nu ma consider anarhist sau rebel, doar sunt impotriva unor chestii, nu ma conformez "tendintelor", no sunt deacord cu

"go with the flow""

cu asta te cam faci tu singur anarhist.

 

Spune-mi si mie ce e aia "muzica buna". Am cautat genul si nu l-am gasit. Innebunesc cand aud termenul. Nu vad de ce te consideri altfel, daca prin neconformarea asta te asemeni cu toti de aceeasi varsta cu tine. Daca tu chiar vrei sa nu te conformezi, nu te mai duce la scoala, toti se duc, ai fi printre putinii care nu se duc, incearca sa iesi dezbracat pe strada, chiar ai fi altfel, poarta-te diferit, poti sa mergi intr-o parte si sa iti rotesti un brat in timp ce mergi, cred ca ai crea un efect "altfel". Nu te-ai conforma tendintelor, ai fi altfel. Pana sa vrei sa fii altfel, fii cineva.

Link to comment
Share on other sites

Nivelul tehnologiei era de ajuns si acum 4000 de ani. Oamenii n-aveau computere dar aveau sclavi. Si uite cat aur aveau ce bine o duceau, mai bine ca manelistii de azi :)

Serios acum, cred ca a spune "nu" progresului e esenta prostiei. Si Ghita de la tara e constient ca sapa mai bine cu o sapa de metal decat una de lemn. Poate ti se pare suficient nivelul pentru ca nu te-ai intalnit inca cu multe probleme. Cand "cresti mare" sunt sigur ca ai dori ca energia electrica sa fie mai ieftina, ca masinile sa consume combustibil mai ieftin, ca medicina sa te poata scapa ca prin minune de CTS, de artrita, de migrene, de cancer s.a.m.d. Daca ai fi bolnav de SIDA pun pariu ca tare te-ar interesa cercetarea in domeniu. Intelegi cum vine problema?

 

Ah, si a fi nonconformist nu e tot una cu a fi anarhist. Asta v-a invatat Partidul? Come on, people!

Discutia asta, dreapta vs. stanga, socialism vs. capitalism vs. fascism, libertatea ta vs. libertatea altora tine de cateva secole si ma indoiesc ca va fi incheiata pe RGC. Asa ca lasati problemele social-politice si incercati sa intelegeti discursul estetic al acestor baieti cu nicovale si compresoare.

Link to comment
Share on other sites

Guest Death Poop

sa imi bat picioarele de covor......

fiecare ma interpreteaza cum il doare si fiecare scoate chestii care nu le-am spus si presupune ca le-am spus....

ehhh....

(nu m-am putut abtine din reply)

Link to comment
Share on other sites

This species... has amused itself to death.

 

Daca ai dechis un thread epic, ma bag si eu cu un post epic.

 

In primele cateva posturi s-a discutat depre toleranta.

 

Sa va zic cum cred eu ca e cu toleranta. Fiecare are dreptul sa fie intolerant. Daca cineva vrea sa deschida un restaurant si sa scrie "aici nu intra decat albi" sau "aici nu intra decat crestini", eu o sa-i respect dreptul de a fi intolerant. Forever. Pentru ca asta inseamna o lume libera. O sa il urasc, pentru ca mi se pare ceva grotesc si stupid, nu am vazut niciodata sensul acestor prejudicii. Dar o sa lupt intotdeauna si daca e nevoie o sa mor pentru dreptul fiecarui om de a-si exprima punctul de vedere, atat timp cat nu se duce si incepe sa omoare chestii.

 

Omenirea este groaznica. Traim in secolul 21, avem acces la aparatura, informatii practic infinite peste tot, am ajuns atat de departe, si totusi inca sunt oameni care aleg sa judece oameni dupa lucruri care nu au nici o relevanta. Ma uitam la un video acum cateva zile, despre un copil nascut cu o malformatie relativ grava si destul de grafica. Si cautand prin commenturi, am gasit comentarii de genul "wow... that is not a normal baby, that is from SATAN!".

 

Da. Sunt oameni care inca mai gandesc ca in epoca de piatra. Sunt oameni care sunt destul de destepti sa foloseaca o tastatura si sa intre pe un site, probabil sunt destul de destepti sa se stearga la cur dar gandesc la fel ca in epoca de piatra. Cum am reusit sa ramanem cu credinte stupide si violente si prejudicii si taboo-uri nenecesare dupa tot ceea ce am descoperit si am reusit sa facem?

 

Sunt oameni care nu stiu cate fete are triunghi, sau care nu stiu ca Europa este un continent. Sunt oameni care traiesc atat de adanc sub minciunile mediei si atat de ascunsi sub perdeaua de briz-brizuri moderne incat stiu sa foloseasca un I-Pod sau un MP3 player, stiu fiecare model de telefon Nokia dar habar n-au de razboiale pe care le duce tara lor (vorbesc evident de SUA).

 

Si lumea zice ca "mind control" e un concept fictiv. TOATA LUMEA este brainwashed. Toti. Am uitat cine suntem, si din ce in ce mai mult ma uit la alti oameni si imi dau seama ca functioneaza pe pilot automat. Pe unii ii controleaza biserica, pe altii ii controleaza media, pe altii ii controleaza guvernul si pe altii ii controleaza sistemul in sine. Iar cei mai multi sunt controlalati de sistem. Iar sistemul nu a fost facut de nimeni, si nu a fost ideea vreunui om malefic sau cu dorinte megalomaniace. Sistemul a aparut singur.

 

Eu nu cred in spirit, sau suflet sau alte chestii magice, dar cred in "constiinta" si cred ca la baza fiecarui om sta ceva pur si simplist. Puritatea noasta, de azi, este TOTAL ascunsa sub masti si taboo-uri si prejudicii. Si intotdeauna cand interactionam cu alti oameni nu facem decat sa ne aratam mastile. Si stim, stim ca facem asta, pentru ca in fiecare zi ne gandim cat de bine ar fi daca am putea sa vorbim drept, daca ne-am putea exprima toate ideile fara sa ne prefacem ca suntem altfel decat suntem.

 

Degeaba avem tehnologie, pentru ca nu facem nimic cu ea, nu facem decat sa ne construim propriile gratii. Suntem prea multi, prea prosti si prea ignoranti. 7 miliarde de oameni cu tehnologia necesara pentru a iesi in spatiu si de a deveni o utopie, si ce facem cu ea? Nimic, pentru ca nu ar fi profitabil. O sa stam aici si o sa ne imputim. Si oamenilor nu le pasa, ei isi vad de bautura si de nightcluburi si certuri stupide despre videouri pe youtube, si webcam-uri si live sex si coffee flavoured condoms si vibratoare MIDI-enabled si tot felul de lucruri triviale. Intra pe yahoo sa vezi ce stiri sunt considerate "importante". Ashlee Simpson. Hannah Montana.

 

Ashlee FUCKING Simpson.

 

It's mindboggling!

 

O sa stam asa.

 

Din partea mea, mai bine ne intoarcem in paduri si pesteri si traim cu lupii. Era mai bine. Mai bine traim o viata scurta si murim la prima raceala sau apendicita, o viata simpla si plina de adevar decat pacaleala asta moderna.

 

Desigur, foarte curand nu o sa mai fie prea multe paduri. Sa nu mai vorbim de lupi. O sa fie Walmart si Starbucks, si high-school girls imbracate din ce in ce mai skimpy, dar nu destul pentru a fi considerate "nud". Pe de-o parte suntem ofensati de nuditate dar in acelasi timp vrem sa vedem cat mai mult, dar totusi sa fie o linie acolo sa acopere putin.

 

GAH! Suntem ofensati de cele mai stupide lucruri. Si gandim ciudat, gandim contradictoriu tot timpul. Doublethink.

 

Nu ne mai trebuie lucruri care sa ne faca viata mai usoara. E destul de usoara. Ne trebuie o schimbare de gandire... trebuie distruse guvernuri si trebuie revolutie, reforma. Nu o sa plecam de pe planeta asta pana nu suntem toti pregatiti sa intelegem ce implica asta. Intr-o civilizatie evoluata nu exista loc pentru rasism si taboo-uri. Daca oamenii nu pot sa comunice exact si fara ocolisuri, nu putem sa ne ridicam.

 

Gata.

Edited by Metabog
Link to comment
Share on other sites

asta cu oamenii devin mai prosti mi se pare un pic deplasat. oamenii devin mai comozi, viata devine mai usoara din cauza tehnologiei, si faptu ca se duc la mcdonalds cu manelele la maxim pe telefon intr-un autobuz plin ochi nu are nici o legatura cu asta... oameni prosti au fost mereu, soldatii si sclavii din antichitate, taranii din evu' mediu, acuma au imbracat forma asta de frezat stilat "gigolo italiano 800$". peste 10 ani o sa fie altcumva, si peste cativa ani altcumva, etc.

Link to comment
Share on other sites

Cursedone daca avem gandirea asta toti suntem predispusi sa fim sclavi. Gandeste-te ca tactica centrala a marilor puteri e Divide et impera. Daca vom continua sa categorisim ,sa uram fiecare grup de oameni si sa ne indepartam unii de altii vom ramane tinte usoare. Gandeste-te ca o masa mare de oameni este mult mai greu de manipulat decat niste grupuri mici care in plus sunt si prea ocupate sa se urasca intre ele. Evident ca discutia pe care o avem noi acum au avut-o si generatia trecuta intr-o cafenea, si cea dinainte intr-o camera undeva si tot asa, insa acum ia amploare pentru ca oamenii sunt orbiti de lucrurile marunte si uita sa observe realitatea cu mintea libera.

Link to comment
Share on other sites

Cursedone daca avem gandirea asta toti suntem predispusi sa fim sclavi. Gandeste-te ca tactica centrala a marilor puteri e Divide et impera. Daca vom continua sa categorisim ,sa uram fiecare grup de oameni si sa ne indepartam unii de altii vom ramane tinte usoare. Gandeste-te ca o masa mare de oameni este mult mai greu de manipulat decat niste grupuri mici care in plus sunt si prea ocupate sa se urasca intre ele. Evident ca discutia pe care o avem noi acum au avut-o si generatia trecuta intr-o cafenea, si cea dinainte intr-o camera undeva si tot asa, insa acum ia amploare pentru ca oamenii sunt orbiti de lucrurile marunte si uita sa observe realitatea cu mintea libera.

eu doar am spus ca acum oamenii prosti, de varsta noastra, sunt in general in incarnarea asta de frezat stilat etc. nu am zis ca nu sunt si ei oameni. de urat nu urasc pe nimeni, desi unii merita, si nu am fazele de genu "cocalarii idioti!!!! i-as omori pe toti frate!!" sau, asta se intalneste mult prea des, faza romaneasca clasica:

 

esti rasist?

 

nu, imi plac evreii, negrii, asiaticii..

 

da' tiganii?

 

OMOARA-I PE TOTI !!! AAAAAAAAAAAAAAKILLKILLKILLKILLKILLDIEEEEEEE

 

este rau ca oamenii acestia, si asa zisii "cocalari" sunt probabil manipulati de "divide et impera"... cateodata ma gandesc daca nu cumva si noi, chitaristii sau metalistii suntem manipulati intr-un fel.

 

(desi nu mai sunt religios in nici un fel) iubeste-ti aproapele!

Edited by Cursedone
Link to comment
Share on other sites

Guest Death Poop
This species... has amused itself to death.

 

Daca ai dechis un thread epic, ma bag si eu cu un post epic.

 

In primele cateva posturi s-a discutat depre toleranta.

 

Sa va zic cum cred eu ca e cu toleranta. Fiecare are dreptul sa fie intolerant. Daca cineva vrea sa deschida un restaurant si sa scrie "aici nu intra decat albi" sau "aici nu intra decat crestini", eu o sa-i respect dreptul de a fi intolerant. Forever. Pentru ca asta inseamna o lume libera. O sa il urasc, pentru ca mi se pare ceva grotesc si stupid, nu am vazut niciodata sensul acestor prejudicii. Dar o sa lupt intotdeauna si daca e nevoie o sa mor pentru dreptul fiecarui om de a-si exprima punctul de vedere, atat timp cat nu se duce si incepe sa omoare chestii.

 

Omenirea este groaznica. Traim in secolul 21, avem acces la aparatura, informatii practic infinite peste tot, am ajuns atat de departe, si totusi inca sunt oameni care aleg sa judece oameni dupa lucruri care nu au nici o relevanta. Ma uitam la un video acum cateva zile, despre un copil nascut cu o malformatie relativ grava si destul de grafica. Si cautand prin commenturi, am gasit comentarii de genul "wow... that is not a normal baby, that is from SATAN!".

 

Da. Sunt oameni care inca mai gandesc ca in epoca de piatra. Sunt oameni care sunt destul de destepti sa foloseaca o tastatura si sa intre pe un site, probabil sunt destul de destepti sa se stearga la cur dar gandesc la fel ca in epoca de piatra. Cum am reusit sa ramanem cu credinte stupide si violente si prejudicii si taboo-uri nenecesare dupa tot ceea ce am descoperit si am reusit sa facem?

 

Sunt oameni care nu stiu cate fete are triunghi, sau care nu stiu ca Europa este un continent. Sunt oameni care traiesc atat de adanc sub minciunile mediei si atat de ascunsi sub perdeaua de briz-brizuri moderne incat stiu sa foloseasca un I-Pod sau un MP3 player, stiu fiecare model de telefon Nokia dar habar n-au de razboiale pe care le duce tara lor (vorbesc evident de SUA).

 

Si lumea zice ca "mind control" e un concept fictiv. TOATA LUMEA este brainwashed. Toti. Am uitat cine suntem, si din ce in ce mai mult ma uit la alti oameni si imi dau seama ca functioneaza pe pilot automat. Pe unii ii controleaza biserica, pe altii ii controleaza media, pe altii ii controleaza guvernul si pe altii ii controleaza sistemul in sine. Iar cei mai multi sunt controlalati de sistem. Iar sistemul nu a fost facut de nimeni, si nu a fost ideea vreunui om malefic sau cu dorinte megalomaniace. Sistemul a aparut singur.

 

Eu nu cred in spirit, sau suflet sau alte chestii magice, dar cred in "constiinta" si cred ca la baza fiecarui om sta ceva pur si simplist. Puritatea noasta, de azi, este TOTAL ascunsa sub masti si taboo-uri si prejudicii. Si intotdeauna cand interactionam cu alti oameni nu facem decat sa ne aratam mastile. Si stim, stim ca facem asta, pentru ca in fiecare zi ne gandim cat de bine ar fi daca am putea sa vorbim drept, daca ne-am putea exprima toate ideile fara sa ne prefacem ca suntem altfel decat suntem.

 

Degeaba avem tehnologie, pentru ca nu facem nimic cu ea, nu facem decat sa ne construim propriile gratii. Suntem prea multi, prea prosti si prea ignoranti. 7 miliarde de oameni cu tehnologia necesara pentru a iesi in spatiu si de a deveni o utopie, si ce facem cu ea? Nimic, pentru ca nu ar fi profitabil. O sa stam aici si o sa ne imputim. Si oamenilor nu le pasa, ei isi vad de bautura si de nightcluburi si certuri stupide despre videouri pe youtube, si webcam-uri si live sex si coffee flavoured condoms si vibratoare MIDI-enabled si tot felul de lucruri triviale. Intra pe yahoo sa vezi ce stiri sunt considerate "importante". Ashlee Simpson. Hannah Montana.

 

Ashlee FUCKING Simpson.

 

It's mindboggling!

 

O sa stam asa.

 

Din partea mea, mai bine ne intoarcem in paduri si pesteri si traim cu lupii. Era mai bine. Mai bine traim o viata scurta si murim la prima raceala sau apendicita, o viata simpla si plina de adevar decat pacaleala asta moderna.

 

Desigur, foarte curand nu o sa mai fie prea multe paduri. Sa nu mai vorbim de lupi. O sa fie Walmart si Starbucks, si high-school girls imbracate din ce in ce mai skimpy, dar nu destul pentru a fi considerate "nud". Pe de-o parte suntem ofensati de nuditate dar in acelasi timp vrem sa vedem cat mai mult, dar totusi sa fie o linie acolo sa acopere putin.

 

GAH! Suntem ofensati de cele mai stupide lucruri. Si gandim ciudat, gandim contradictoriu tot timpul. Doublethink.

 

Nu ne mai trebuie lucruri care sa ne faca viata mai usoara. E destul de usoara. Ne trebuie o schimbare de gandire... trebuie distruse guvernuri si trebuie revolutie, reforma. Nu o sa plecam de pe planeta asta pana nu suntem toti pregatiti sa intelegem ce implica asta. Intr-o civilizatie evoluata nu exista loc pentru rasism si taboo-uri. Daca oamenii nu pot sa comunice exact si fara ocolisuri, nu putem sa ne ridicam.

 

Gata.

 

asta ma chinuiam si eu sa spun, dar unii nu pot asimila informatia

cheerz!

 

Cea mai buna remarca de pe topicul asta...... :)

'course we are.....just think about it......

 

depinde de unde privesti.....

Manipulanti - uhh..nu stiu..dupa cum spuneam, eu nu sunt religios, dar restul familiei este (foarte) religioasa si se asteapta de la mine sa ma conformezi; din privinta "crestina", orice trupa care nu e "crestina", e a dracului si ne trimite in "posteriorul" iadului, ne manipuleaza :).....eu zic ca statul, televizorul, panoul publicitar din fata geamului, astea ne manipuleaza gandirea

 

eu deja m-am explicat prea mult. fiecare intelege ce vrea din ce am scris eu, eu doar am scris ceea ce vad eu in jurul meu...

Edited by Death Poop
Link to comment
Share on other sites

This species... has amused itself to death.

 

Daca ai dechis un thread epic, ma bag si eu cu un post epic.

 

In primele cateva posturi s-a discutat depre toleranta.

 

Sa va zic cum cred eu ca e cu toleranta. Fiecare are dreptul sa fie intolerant. Daca cineva vrea sa deschida un restaurant si sa scrie "aici nu intra decat albi" sau "aici nu intra decat crestini", eu o sa-i respect dreptul de a fi intolerant. Forever. Pentru ca asta inseamna o lume libera. O sa il urasc, pentru ca mi se pare ceva grotesc si stupid, nu am vazut niciodata sensul acestor prejudicii. Dar o sa lupt intotdeauna si daca e nevoie o sa mor pentru dreptul fiecarui om de a-si exprima punctul de vedere, atat timp cat nu se duce si incepe sa omoare chestii.

 

Omenirea este groaznica. Traim in secolul 21, avem acces la aparatura, informatii practic infinite peste tot, am ajuns atat de departe, si totusi inca sunt oameni care aleg sa judece oameni dupa lucruri care nu au nici o relevanta. Ma uitam la un video acum cateva zile, despre un copil nascut cu o malformatie relativ grava si destul de grafica. Si cautand prin commenturi, am gasit comentarii de genul "wow... that is not a normal baby, that is from SATAN!".

 

Da. Sunt oameni care inca mai gandesc ca in epoca de piatra. Sunt oameni care sunt destul de destepti sa foloseaca o tastatura si sa intre pe un site, probabil sunt destul de destepti sa se stearga la cur dar gandesc la fel ca in epoca de piatra. Cum am reusit sa ramanem cu credinte stupide si violente si prejudicii si taboo-uri nenecesare dupa tot ceea ce am descoperit si am reusit sa facem?

 

Sunt oameni care nu stiu cate fete are triunghi, sau care nu stiu ca Europa este un continent. Sunt oameni care traiesc atat de adanc sub minciunile mediei si atat de ascunsi sub perdeaua de briz-brizuri moderne incat stiu sa foloseasca un I-Pod sau un MP3 player, stiu fiecare model de telefon Nokia dar habar n-au de razboiale pe care le duce tara lor (vorbesc evident de SUA).

 

Si lumea zice ca "mind control" e un concept fictiv. TOATA LUMEA este brainwashed. Toti. Am uitat cine suntem, si din ce in ce mai mult ma uit la alti oameni si imi dau seama ca functioneaza pe pilot automat. Pe unii ii controleaza biserica, pe altii ii controleaza media, pe altii ii controleaza guvernul si pe altii ii controleaza sistemul in sine. Iar cei mai multi sunt controlalati de sistem. Iar sistemul nu a fost facut de nimeni, si nu a fost ideea vreunui om malefic sau cu dorinte megalomaniace. Sistemul a aparut singur.

 

Eu nu cred in spirit, sau suflet sau alte chestii magice, dar cred in "constiinta" si cred ca la baza fiecarui om sta ceva pur si simplist. Puritatea noasta, de azi, este TOTAL ascunsa sub masti si taboo-uri si prejudicii. Si intotdeauna cand interactionam cu alti oameni nu facem decat sa ne aratam mastile. Si stim, stim ca facem asta, pentru ca in fiecare zi ne gandim cat de bine ar fi daca am putea sa vorbim drept, daca ne-am putea exprima toate ideile fara sa ne prefacem ca suntem altfel decat suntem.

 

Degeaba avem tehnologie, pentru ca nu facem nimic cu ea, nu facem decat sa ne construim propriile gratii. Suntem prea multi, prea prosti si prea ignoranti. 7 miliarde de oameni cu tehnologia necesara pentru a iesi in spatiu si de a deveni o utopie, si ce facem cu ea? Nimic, pentru ca nu ar fi profitabil. O sa stam aici si o sa ne imputim. Si oamenilor nu le pasa, ei isi vad de bautura si de nightcluburi si certuri stupide despre videouri pe youtube, si webcam-uri si live sex si coffee flavoured condoms si vibratoare MIDI-enabled si tot felul de lucruri triviale. Intra pe yahoo sa vezi ce stiri sunt considerate "importante". Ashlee Simpson. Hannah Montana.

 

Ashlee FUCKING Simpson.

 

It's mindboggling!

 

O sa stam asa.

 

Din partea mea, mai bine ne intoarcem in paduri si pesteri si traim cu lupii. Era mai bine. Mai bine traim o viata scurta si murim la prima raceala sau apendicita, o viata simpla si plina de adevar decat pacaleala asta moderna.

 

Desigur, foarte curand nu o sa mai fie prea multe paduri. Sa nu mai vorbim de lupi. O sa fie Walmart si Starbucks, si high-school girls imbracate din ce in ce mai skimpy, dar nu destul pentru a fi considerate "nud". Pe de-o parte suntem ofensati de nuditate dar in acelasi timp vrem sa vedem cat mai mult, dar totusi sa fie o linie acolo sa acopere putin.

 

GAH! Suntem ofensati de cele mai stupide lucruri. Si gandim ciudat, gandim contradictoriu tot timpul. Doublethink.

 

Nu ne mai trebuie lucruri care sa ne faca viata mai usoara. E destul de usoara. Ne trebuie o schimbare de gandire... trebuie distruse guvernuri si trebuie revolutie, reforma. Nu o sa plecam de pe planeta asta pana nu suntem toti pregatiti sa intelegem ce implica asta. Intr-o civilizatie evoluata nu exista loc pentru rasism si taboo-uri. Daca oamenii nu pot sa comunice exact si fara ocolisuri, nu putem sa ne ridicam.

 

Gata.

+1 trist dar adevarat, mereu vor fii cativa care le e prea frica sa schimbe ceva...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.