Guest Adela Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 (edited) Neatza! Caut o fata care sa stie sa cante , sa arate bine si sa fie din Bucuresti. Este vb de o trupa de fete din Bucuresti, proiect serios, aproape gata, pentru amanunte mail la adresa de jos. Cerinte: 1. seriozitate Contact: blackheart_blacksoul@yahoo.com Edited October 16, 2008 by Adela
malex Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Caut Fata si io ... sa arate bine si sa fie din Bucuresti ... PS topic mai misto (ca titlu) chiar nu este pe RGC
AddRien Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 care stie sa cante ce? orice? Atat timp cat arata bine...
Guest One^Love Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Cerinte:1. seriozitate Deci nu se cere decat seriozotate..
Dek Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 dar daca arata bine.....mai are nevoie si de voce??? glumesc....si eu caut de vreo 2 ani....si nu e bine.... aaa...precizez...voce (fata) nu un corp beton...desi n-as spune nu....
morthadoth Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 pai...se cauta o fata care sa arate bine si sa fie serioasa...cu vocea...se rezolva'n studio
ciorap Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 http://www.publi24.ro/anunturi-categoria-p...idon-10013.html
morthadoth Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 http://www.publi24.ro/anunturi-categoria-p...idon-10013.html ))
Ecco Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Cred ca toata lumea cauta ..dar nimeni nu gaseste.Bafta=)) dar nu am vazut la caut trupa nici o fata :-s
Guest AlinMetallica Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 intr-adevar... studioul rezolva totul... ca e mai greu sa arate bine si sa cante frumos (adica nu sunt foarte multe femei care reusesc sa faca asta )... asa mie nici fi'sa lui steve harris nu are cine stie ce voce... dar in cazul ei numele si look-ul rezolva multe... in fine... deja deviez de la subiect... deci succes la cautare...
eduard.alexandru Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Metalist, par lung, cioc, mustata, cant la chitara, fac mancare, etc etc etc... caut fata. pentru detalii, PM.
Guest AlinMetallica Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Neatza! Caut o fata care sa stie sa cante , sa arate bine si sa fie din Bucuresti. Este vb de o trupa de fete din Bucuresti, proiect serios, aproape gata, pentru amanunte mail la adresa de jos. Cerinte: 1. seriozitate Contact: blackheart_blacksoul@yahoo.com Neatza! Caut o fata care sa nu stie sa cante, dar sa arate bine, sa fie din Constanta si sa fie cam de varsta mea. Este vb de o "trupa" dintr-un baiat si o fata din Constanta, proiect neserios, pentru intalniri, nr. de telefon si altele mail la adresa de jos. Cerinte: 1. Cute Ass 2. Nice Boobs Contact:...@yahoo.com *Scuze dar nu m-am putut abtine . Admini scuzati, pur si simplu nu am putut sa ma abtin
Guest Till_Akysha Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Pana la urma fa o fata pe calculator si sintetizeaza vocea, poate merge si asa:))
Guest lust.angel Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Buna, trupa mea "de vis" din Dej cauta vocalista. Contact: spell_of_iron@yahoo.com Working.class@yahoo.com Cerinte: Redhead Big green eyes Nice ass Teen boobs Teen look Long legs maxim 16 ai (optional) cantat la frunza, exemplu: Cantec la frunza Componenta trupei: Eu, si ea daca vine ps: vorbesc serios
AddRien Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Buna, trupa mea "de vis" din Dej cauta vocalista. Contact: spell_of_iron@yahoo.com Working.class@yahoo.com Cerinte: Redhead Big green eyes Nice ass Teen boobs Teen look Long legs maxim 16 ai (optional) cantat la frunza, exemplu: Cantec la frunza Componenta trupei: Eu, si ea daca vine ps: vorbesc serios I-am facut un portret robot ca stau cam prost cu imaginatia. She would look like this:
Guest lust.angel Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Cap: Capul Corp: Corp but whatever, ceva gen Liz Vicious
Trigger Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Cap: CapulCorp: Corp but whatever, ceva gen Liz Vicious deºert: de la Liz V. pana la pistruiata aia cu par pe picioare e cale lunga.
zonalibera Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Neatza! Caut o fata care sa stie sa cante , sa arate bine si sa fie din Bucuresti. Este vb de o trupa de fete din Bucuresti, proiect serios, aproape gata, pentru amanunte mail la adresa de jos. Cerinte: 1. seriozitate Contact: blackheart_blacksoul@yahoo.com pai daca proiectul e aproape gata, de ce mai cauti? hint: da un mail la Marutza cap de cu ce rimeaza pune-i in cc si pe razvin si damigeani si succesul e garantat la ce vad eu ca apare p'acolo...
Recommended Posts