Guest Dwarf Posted August 21, 2010 Share Posted August 21, 2010 Ibanez GRX40 sau Squier Affinity Fat Stratocaster opinii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted August 21, 2010 Share Posted August 21, 2010 Ibanez GRX40 sau Squier Affinity Fat Stratocaster opinii? Eu as merge pe Squier, mi se par ceva mai constante ca si calitate si au ceva mai multa personalitate ca ton, Ibanezul au ton neutru, bun doar daca folosesti procesor, pe amplificator direct parca suna steril. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EldesT Posted August 21, 2010 Share Posted August 21, 2010 Eu as merge pe Squier, mi se par ceva mai constante ca si calitate si au ceva mai multa personalitate ca ton, Ibanezul au ton neutru, bun doar daca folosesti procesor, pe amplificator direct parca suna steril. +1 Squier Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sam The Pirate Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Auziti credeti ca un Epiphone Gothic Les Paul, este bun? Adica, daca titi o chitara mai buna, care sa nu depaseeasca pretu... sunt ochi si urechi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mihaiil Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Salut, Vreau sa-mi cumpar o chitara acustica pentru incepatori. Din review-uri si ce-am mai citit pe forumuri, am vazut ca cele mai decente ar fi Fender CD 60 si Takamine G320(cel putin pentru suma de bani pe care o am). Ce pareri aveti despre cele doua? Cu care se canta mai usor? Cum se aude una in comparatie cu alta? Aveti alte sfaturi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Takamine G320 este ușor superioarã, dacã îți permiți diferența de preț, meritã. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GNR Slash Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Salut, Vreau sa-mi cumpar o chitara acustica pentru incepatori. Din review-uri si ce-am mai citit pe forumuri, am vazut ca cele mai decente ar fi Fender CD 60 si Takamine G320(cel putin pentru suma de bani pe care o am). Ce pareri aveti despre cele doua? Cu care se canta mai usor? Cum se aude una in comparatie cu alta? Aveti alte sfaturi? Dude, eu mi-am luat, acum o saptamana, o Takamine G220 (cam aceeasi chestie cu G320, parerea mea doar ca 320 suna mai tare) si vreau sa spun ca sunt chiar multumit de ea. Si eu aveam dubii, nu stiam ce sa aleg intre CD60, Epiphone AJ100, Squier.....dar in cele din urma aceasta chitara m-a vrajit. Sfatul meu e sa ti-o iei daca ai buget mai mic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sam The Pirate Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 (edited) Ce chitara este mai buna dintre Epiphone Gothic Les Paul Studio ( http://www.thomann.de/de/epiphone_gothic_lespaul_studio.htm ) si Epiphone Les Paul Standard Ebony ( http://www.thomann.de/gb/epiphone_les_paul_standard.htm ) ? Edited August 26, 2010 by Sam The Pirate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorel Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 De ce nu puteti scrie de la inceput sa stie toti oamenii: Ibanez ii naspa, Squier ii cel mai bun, cumparati Squier, nu cumparati Ibanez. Am vazut ca deja si la chitari acustice recomandati tot Squier, puneti Squier pe toata linia cea mai buna chitara ever, bass, acustic, sau alectric. Si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sam The Pirate Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Si imi raspunde si mie la intreabrea de mai sus dintre acele 2 chitari in loc sa va certati va rog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sam The Pirate Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 O problema, pe cine sa iau, nu am in cercu meu de prieteni chitaristi. Anyways, la mana stiu cum trebuie sa fie, dar vreau sa imi dati si un sfat despre chitara, spre exemplu, nu tio lua ca peurma o dai cu "capu' de pamant" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 @Sam Piratul: sfatul meu e sã le uiți pe amândouã și sã te îndrepți cãtre un Vintage V100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorel Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Tu iti dai seama ca ai spus deja multe despre tine cu asta. Sper ca intelegi de ce rad. Daca mergi in magazin si incerci tu singur cele doua chitari nu o sa iti pice mainile. Eventual iei cu tine pe cineva care sa-ti arate la ce sa te uiti la o chitara. Imi pare bine ca nu inteleg de ce razi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 De ce nu puteti scrie de la inceput sa stie toti oamenii: Ibanez ii naspa, Squier ii cel mai bun, cumparati Squier, nu cumparati Ibanez. Am vazut ca deja si la chitari acustice recomandati tot Squier, puneti Squier pe toata linia cea mai buna chitara ever, bass, acustic, sau alectric. Squier sunt SUPER. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sam The Pirate Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 @Sam Piratul: sfatul meu e sã le uiți pe amândouã și sã te îndrepți cãtre un Vintage V100. Hmmm, deci Vintage-u' e mai bun, eu nu prea am auzit nimic despre Vintage, nici pareri bune si nici rele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Este mai bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cristian ''GNLSSJ7'' T. Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Salut tuturor. E buna vreuna din astea doua pentru cantat death metal? Daca nu, ce ati putea sa-mi recomandati pana-n 10 milioane? Thanks in advance. Dimavery PS-522 Alien Dimavery JK-520 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SfantuJimmy Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 nuu... nu iti lua Dimavery daca ai un buget de 10milioane... Uitete la niste Jacksonuri / LTD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cristian ''GNLSSJ7'' T. Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Merci de sugestie SfantuJimmy. Ai dreptate in legatura cu Jacksonul. Am avut pe mana un JS-23 Dinky si stiu cum suna, mai ales bagat pe un BOSS MT-2. Merci, man! M-am hotarat la JS-23. In fond, Dimavery alea ma incantau doar de forma, dar dupa ce au pe ele, lasa prea mult de dorit tinand cont ca eu vreau sa cant ceva de gen Mortician (iar cu BC Rich-urile nu ma impac la mana... cel putin cu Warlock-ul). Link to comment Share on other sites More sharing options...
boby44c Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 (edited) Edited August 29, 2010 by boby44c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest skullfix Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 (edited) Salut, habar nu am chitara, am fost cu cineva si mi-am luat un Ibanez GRG220DEX, cei care se pricep , ce-mi puteti spune despre ea ? am dat 900ron Edited August 30, 2010 by skullfix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Salut, habar nu am chitara, am fost cu cineva si mi-am luat un Ibanez GRG220DEX, cei care se pricep , ce-mi puteti spune despre ea ? am dat 900ron Daca ai luat-o, sa o canti cu placere, ce iti spunem noi deja nu mai conteaza, si oricum la inceput cam orice chitara e buna, vezi tu mai incolo cand mai avansezi ce chitara vrei sa iti iei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest skullfix Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 (edited) Daca ai luat-o, sa o canti cu placere, ce iti spunem noi deja nu mai conteaza, si oricum la inceput cam orice chitara e buna, vezi tu mai incolo cand mai avansezi ce chitara vrei sa iti iei. nu conteaza , nu am doi ani . de rau de foarte rau , dati-mi niste pareri la ea va rog Edited August 31, 2010 by skullfix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jabber Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 a avut cineva Ibanez Iceman IC 400? ma bate gandul sa imi iau una de pe ebay? ceva pareri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest b.o.b Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 cn ma poate ajuta si pe mn? vreau sa imi cumpar o chitara dar nustiu ce model sa imi iau ma puteti ajuta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Beorn Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Buna ziua,pun intrebarea in numele unui prieten. Are buget de 700 de lei pentru un bass electric,este incepator. Care credeti ca se incadreaza mai bine pentru un stil de cantat variat din primele 3 bassuri de pe pagina asta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest skullfix Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Ibanez GRG220DEX, cei care se pricep , ce-mi puteti spune despre ea ?ce poate si ce nu poate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Este o chitarã OK pentru începãtori și doar atât. În funcție de ritmul de "creștere" și pretenții, o s-o depãșești rapid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Slash guitar Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 La cateva zile apare cate un user care intreaba ce chitara sa isi ia. Dupa ce se consuma evenimentul, threadul cade in derizoriu si devine intuil. Prezentati-va aici variantele si numai aici. Cititi/ cautati in prealabil informatii legate de variantele voastre. Sunt sanse f mari sa se mai fi discutat. Succes! Am shi eu o intrebare al carei raspuns m-ar ajuta foarte mult: Care firma e mai buna (ca si calitate a produselor), Tenson sau Yamaha? Ma intereseaza sa cumpar un set cu chitara electrica, amplificator si accesori. (sunt incepator ) Daca ai luat-o, sa o canti cu placere, ce iti spunem noi deja nu mai conteaza, si oricum la inceput cam orice chitara e buna, vezi tu mai incolo cand mai avansezi ce chitara vrei sa iti iei. Am shi eu o intrebare al carei raspuns m-ar ajuta foarte mult: Care firma e mai buna (ca si calitate a produselor), Tenson sau Yamaha? Ma intereseaza sa cumpar un set cu chitara electrica, amplificator si accesori. (sunt incepator ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 In general Yamaha fac chitari cel putin decente, oricum peste ce am vazut la Tenson si alte firme genul ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts