www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GNR Slash

Newcomers
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj Napoca

Other Information

  • Gear
    Squier Tele Affinity
    Takamine G220 Natur
    Frontier A660
    Granada Espana Natur (clasica, veche de cand lumea)
    Vioara Student
    Marshall RP80
    Zoom 505 II
    Djembe mini
    Tambu
    Musicbox

GNR Slash's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Cu aceeasi descriere am primit-o si eu (ma refer la partea cu doza). Eu sunt multumit de chitara, probabil ca nu sunt ,,Fabulous member" sau ,,veteran" dar ca un forum serios ce este, ma gandesc la faptul ca ofera fiecaruia posibilitatea de a il utiliza intr-un fel sau in altul. Consider post-urile ca fiind critici constructive si reduc pretul la 600. up
  2. Chitara electrica Squier Affinity Telecaster Chitara este autentica - vintage, deci daca sunteti in cautare de sunet autentic Squier Telecaster, aceasta e o alegere foarte potrivita. Chitara am primit-o pentru studiu de la Cristi Iordan chitaristul .formatiei Antract. Chitara a fost modificata si imbunatatita de el. I-a fost adaugat un design personalizat dupa cum se vede in imagini si i s-a adaugat o doza Fender (cea alba) care este lucrul cel mai important de pe aceasta chitara. Nu mai stiu ce model de doza e dar stiu ca a costat cat chitara. Este foarte buna pt blues sau jazz, scoate un sunet foarte curat. Starea este buna, se mai cuvin unele reglaje la cordar si mufa mama dar acestea le pot rezolva eu. Aveti garantia ca primiti o chitara buna, de apreciat pentru cunoscatori. Desi este cantata chitara, nu se compara cu cele care se gasesc acum pe piata, toate facute pe banda. O vând pentru că vreau sa imi cumpar o chitara clasica. O dau si cu husa. Chitara are review-uri foarte bune pentru preţul acesta, griff-ul este rosewood. Chitara nu are corzi noi, pentru ca nu vreau sa asupresc preferintele cumparatorului. Acesta este modelul, desi chitara a fost modificata ulterior. http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-squier-affinity-telecaster_p40.html Este o buna ocazie, nu ma pricep la vanzari, dar pot spune ca este un pret prea mic pentru calitatea acestei chitari.
  3. Multi sunt cei care pot sa cante la chitara. De 4 ani predau chitara, rabdare si timp. Stiu ca singur e ostenitor sa inveti sa canti, dar impreuna, va fi din ce in ce mai frumos si interesant. Poate fi chitara clasica, acustica, sau electrica…dorinta sa fie , si timp – pe care tot noi ni-l facem. Orele se pot desfasura la domiciliul meu, sau la tine daca nu se poate altfel. Copii, adulti, batrani, cu totii putem fi prieteni cu chitara. http://notadechitara.wordpress.com/ https://www.facebook.com/nota.dechitara?ref=tn_tnmn Bogdan 0747 992 642
  4. Salutari, Uitati cum sta treaba. Am gasit pe la un nene o chitara Frontier A660 acustica facuta de o anumita ,,Kapa Company". Nu stiu daca o gasiti pe net, pentru ca firma s-a dus pe apa sambetei. Tot e stiu despre firma e ca faceau chitari asemanatoare cu Gibson-urile (la cele acustice ma refer), cine stie, poate chiar ei i-or fi distrus. In sfarsit, aceasta chitara este GRAV BOLNAVA. Are limba rupta de grif...de tot...Proprietarul ei a incercat sa ii bage niste suruburi in gat, numai ca nu au folosit la nimic, la tensiunea corizilor s-a rupt de tot. Imi pare rau de chitara, e Vintage - destul de multi ani in spate, si suna foarte bine, are un grif exceptional. va rog ajutati-ma cu un sfat. Mai am ce-i face?...nu mai am?
  5. Dude, eu mi-am luat, acum o saptamana, o Takamine G220 (cam aceeasi chestie cu G320, parerea mea doar ca 320 suna mai tare) si vreau sa spun ca sunt chiar multumit de ea. Si eu aveam dubii, nu stiam ce sa aleg intre CD60, Epiphone AJ100, Squier.....dar in cele din urma aceasta chitara m-a vrajit. Sfatul meu e sa ti-o iei daca ai buget mai mic.
  6. Multumesc mult de sfat, da, mai multi mi-au zis ca Takamine e o alegere buna la un pret mic...Azi am fost si am probat-o si mi s-a parut ca suna mult mai fain decat ieri...(si ieri mi s-a parut ca suna divin ). In sfarsit, mi-am cumparat-o, si ma bucur ca imi ocupa locul de onoare pe stativ . Numai bine!
  7. Salutari, Am un buget restrans si sunt gata gata sa imi iau un Takamine G220 ... Mie mi s-a parut ca suna excelent comparativ cu celelalte cum ar fi Epiphone Aj 100, Squier CD 60, Squier, Haka, etc. Voi ce ziceti, sa mi-o iau sau sa nu mi-o iau??
  8. bai...deci pls...daca ai gasit...vreau si eu ,,mai ramai putin'' tabulatura in guitar pro sau ceva liniar...ms
  9. chris_24 esti tare frate.....keep going ....stradivarius iti meriti numele.....
  10. .........am si eu o iintrebare...de ce se numesc ,,capriciile lui Paganini''
  11. ...:-O....dar cum le-ai castigat pe toate?....eu ma chinui de 1 an cu o electrica...pt ca ma descurc singur fara parinti....
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.