www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest Don MaXxX
Posted (edited)

Funny video, si suna incredibil, dar cu ce are in spate nu ma mir.

E foarte haios acest Vai si pe langa asta mai canta si excelent, dar suna de rahat, IMO.

Ti-ai cumpara-o, Metabog? Bazat pe videoul acela?

Edited by Don MaXxX
Guest Rayvann
Posted

mereu m-am mirat cum poate vai sa sune bine cu un ton asa de branzos si gras... si numai el poate :)

Filmuletul e nebun, ar fi frumos sa fie si altii preocupati de modul in care potentialii cumparatori afla cate ceva despre produsele noi. Nu zic ca trebuie sa alerge pana la capatul pamantului sa faca o reclama blockbuster, dar macar sa cheme pe cineva care se pricepe sa scoata ultimul strop de sunet din respectivul produs.

Posted
Pai ce legatura are cleanul daca asta e pedala de distors :) :) :)

Asa este , este foarte curios cat de putini chitaristi i-si dau seama cum suna o chitara ,

Vai are acest ton cam peste tot , alta mancare de peste este ca ce auzi pe inregistrari DVD si CD sunt masterizate remixate si bibilite.

Acesta este tonul normal fara studio si fara multe fitze . Nu prea inteleg de ce sa sune o sarma de 0,09 altfel decat o sarma ? Suna deschis? si nu-i nici o problema sa mai reglezi din EQ al statiei.

De fapt e clar de ce suna deschis are improviztatie cantata la doua chitare , fara prea multe masterizari etc ..si ca sa sune cumva sa nu se umbresasca cele doua chitare a ales acest ton mai "gol" .Stie el ce face .Este un demo si s-a mers pe faza sa nu para sunetul bibilit dupa inregistrare si sa se creada potentialii cumparatorii pacaliti .Asa este clar ca s-a tras sunetul live fara smecherii , cine are experienta stie ca daca mai EQ un pic ici colo va suna foarte bine.

Guest Brainwasher Vlad
Posted

Vai kt d special se crede bunul nostru "prieten" Steve Gay.......ups....ma scuzati......Vai.....kt d antipatic imi este tipu.....ar trb sa mai lase din arfele si aroganta la o parte

Posted

Pai normal. Cine se crede? Huaaaaa

PS: daca intr-adevar crezi asta da-i un mail. Si pana la urma nu iti baga nimeni mana in buzunar. Nu iti place, treci mai departe. mkay ? Topicul de fata tradeaza pedala aia Ibanez si nu persoana lui Steve Vai.

PS2: pentru unii e "special", "bun". E greu de conceput asta?

Guest Brainwasher Vlad
Posted

P langa asta....eu cel putin nu ascult comercilitati...pt cei care sunt de acord cu mine.....Steve Vai e "subiectul" cel mai bun in caz ca vreti sa vedeti ce poate face industria muzicala dintrun om ........

Posted (edited)
Vai kt d special se crede bunul nostru "prieten" Steve Gay.......ups....ma scuzati......Vai.....kt d antipatic imi este tipu.....ar trb sa mai lase din arfele si aroganta la o parte

Aoleu frate, am ras de m-am spart. :)

Tu nu esti tipu caruia am incercat sa-i fac loc pe un radio online, dar nu a facut decat sa-l injure pe host pentru ca "eu nu ascult decat hardcore, nu ascult prostii dinastea comerciale"? Si spui ca Steve Vai e antipatic si arogant?

HYPOCRITE!

:)

Edited by Metabog
Posted

Draga Brainwashed Vlad,

Parerea ta despre Steve Vai reprezinta exact ce insemni tu in comparatie cu Steve Vai ptr muzica. (in kz c nu ai intzeles c am vrt sa zk t rog sa ma skz)

Referitor la pedala probabil este o chestie de marketing. Steve Vai ar suna aproape la fel si daca si-ar baga chitara intr-un combo Behringer.