Stefan Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 ia zi addicted cum e bassu nou? e fain? cat ai dat pe el? si ampu ala de cati wati e? sa le stapanesti sanatos. ai avut timp sa inveti tabu de la money? sa il incerci pe bass sa vezi cat de misto e
NiNjA Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Uite chiar acu ma duc sa-i indrepte gitul ca are fret buzz. Iti zic mai incolo, sa vad daca mai pot ca tre sa ajung si la o bauta;)
Stefan Posted November 12, 2004 Author Posted November 12, 2004 ) ce bine de tine mai ai timp sa si bei. ok pai sa revii cu detalii ca chiar sunt curios cum suna. p.s. e fender original nu ?
NiNjA Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Gata. Am fost si l-a indreptat. Cit m-am invirtit pe-acolo am facut pozele alea. El a fost cam 500$ si amp-ul ceva sub 200. Are 60W, dar pe la un sfert din volum nu mai poti sa mai stai in casa... Fender original? Cum adica? E Fender Japan : crafted in Japan, ca in rest au numai un Jazz Bass mexican pe stinga. A venit cu tot cu husa. Si am luat si o pedala Digitech BP80. Care stiti, suna diferit un Jazz Bass fata de un Precision Bass?
Stefan Posted November 12, 2004 Author Posted November 12, 2004 Da mai omule. bv tie. cat tanjesc si eu dupa o electro acustica si tu iti iei bass fender frumos. oricum sa inveti money si sa il canti ca e simplu si sa imi zici cum suna.
Guest grab Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Diferenta dintre Jazz Bass si PBass este ca Jazz Bass are un ton mai cald. Cei de la Fender au proiectat basul chiar pentru ce este facut - jazz, de aceea aces bas poate foarte usor sa fie facut sa sune ca unul acustic (upright), folosind doza de la gat. PBass este un catar, facut sa dureze mult si bine.
Dan Damian Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Eu am avut un Fender P-Bass made in Mexico, cu o singura doza de tip split-coil. Suna intr-adevar asa cum zice manu, si era usor de cantat Maiden pe el ca sunetul era apropiat. A inceput insa sa aiba multe probleme (pentru ca era mexican probabil), s-a curbat gatul, potentiometrele faceau probleme, arcurile la doza ruginisera ... si l-am dat. Am fost apoi la Muzica sa vad de un bass, am probat un asa-zis Fender Jazz Bass made in U.S.A. ... Porcarie mai mare n-am vazut: era incomod la gat, corzile prea sus, potentiometre nasoale si sunet foarte foarte slab. A si costa 600E. Asa ca aveti grija ce cumparati!
Dan Damian Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Mexican da' costa 600E (cica redus de la 700!), trebuia sa coste cel mult 300E daca era mexican.
Cosu Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 trebuia sa traiesti in alta tara sa fie 300euro. Eu am dat 300$ pe un squier . Cred ca asta spune totul
Guest fluffyone Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Mexican da' costa 600E (cica redus de la 700!), trebuia sa coste cel mult 300E daca era mexican. 10618[/snapback] Vreau si eu 3 bucati de mexicane. Ofer 400 pe fiecare. Fiti seriosi si ganditi de doua ori inainte sa postati. Bafta cu fenderul, am ochit si eu un Dimension Deluxe si cred ca mil comand in curand.
Catalin S. Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 La ProGuitar un bas Fender Mexican costa un pic peste 25.000.000.
MichiBass Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Vreau si eu 3 bucati de mexicane. Ofer 400 pe fiecare. Fiti seriosi si ganditi de doua ori inainte sa postati. Bafta cu fenderul, am ochit si eu un Dimension Deluxe si cred ca mil comand in curand. Acolo e pret cu taxe vamale, TVA, comision etc... Da mai omule. bv tie. cat tanjesc si eu dupa o electro acustica si tu iti iei bass fender frumos. oricum sa inveti money si sa il canti ca e simplu si sa imi zici cum suna. Jazzul nu e facut pt. Jazz! E un instrument mai versatil ca Precision-ul, dar nu suna atat de agresiv ca Precisionul.
RAY5 Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Exista o mare diferenta! Acum nu stiu cum suna cele noi, ptr ca nu am pus mana pe nici unul, dar am sa-ti spun in cateva cuvinte despre ce am remarcat la cele vintage, ma refer la cele 69' - 73, 74'. Majoritatea pe care m-am jucat au fost ale lui Boro de la Iris, cu care am cantat ani de zile la Voltaj,Voltaj88 si Iris.El a avut multe bass-uri, majoritatea din perioada 69' - 74'(acum are o bijuterie de Precision din 70') Precision suna mai gras, mai marait, umple mai mult, este mai prezent cand faci riff si in principiu se preteaza mai bine la rock. Jazz-ul suna mai decupat, este mai dedicat ptr formula, cand canti sus se umfla, dar notele se aud totusi f decupate, are mai multe medii in sunet si suna mai egal notele de jos cu cele de sus, spre deosebire de precision, care se infoaie mult mai mult si maraie cand incepi sa canti mai sus, mai ales cand te duci spre octava. Ce au comun este un sustain de neam prost si o caldura pe care nu o intalnesti la nici un alt bass, poate putin la Musicman, ma refer la cel vintage cu 4 corzi. Dupa gustul meu bass-ul Fender este sultanul, seicul bass-urilor da intradavar mult timp am ocolit fender pentru ca numi place sa am ce are toata lumea dar intro zi am avut probleme cu basul chiar cin am urcat pe scena si am fost nevoit sa iau ce er la mina FENDERS JB am facut ochii mari si eram nervos dar cind am coborit de pe scena mam dus si miam cumparat fender jb usa si am fost fffmultumit de iel dar dar ca orce basist cu inima mia fost mila si lam dat in ROcu 400e si cu 2seturi de corzi rez. si curea de piele si cabluri(normal sa poata sa se brancheze omu ...nu?? )apropo am un music man dar la anu poate vrea cineva sal cumpere si un bnx3pus in vinzare
Guest fluffyone Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Eu sunt clientul number one pentru musicman daca faci un pret cinstit Si da, fenderurile sunt niste instrumente foarte bune.
RAY5 Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Eu sunt clientul number one pentru musicman daca faci un pret cinstit Si da, fenderurile sunt niste instrumente foarte bune. daca vrei sa ai MUZIC MAN STING RAI 5 sa stii ca pe la anu (aproximativ septembrie,octombrie va fi de vinzare) eu schimb cam odata la unan sau maxim doi ani sculele(cu exceptie un martin si un gipson modificat ca nu se mai stie cei )pentru pret aprox.1250€cutot cu curea de piele si corzi in curind vei vedea foto cu chitara pe forum Apropo de fenderUSA in luna iunie am dato in RO cu 400€ (utilizata citeva luni si customizata +corzi noi elixir +cabu cu jak din aur iar chitara strato fender mexic noua nouta+corzide rez. elixir +cablu +acordeor korgGT12(80€) am dato la 350€ dar ce a fost culmea (specific rominilor)nu sa prezentat nimeni tot ieu mam dus la bucuresti la magazine si miau zis....aaa....leam vazut pe net dar credeam ca e teapa
RAY5 Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 ultimele trei chit.bass intrun an fenderul a meritat vindut la unu mai bun ca mine(desi ala cred ca la vindut dublu la altu)iar jacsonul (mia fost rusine,afost o insulta la imaginea mea)mia fost rusine sal vind lam dat dupa aproximativ 5 luni il bransam pe un trace eliot(excelenta scula)
Guest fluffyone Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Ma, vreau si eu sa dau unu din ibanezuri si sa fac rost de un fender.. cine stie pe unde as gasi pe la noi?
Cosu Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 (edited) RAY5 frumoase scule ai avut si ai. Ne poti povesti si ce muzica interpretezi cu ele ? Fluffy aia de la muzica nu vand basi fender ? Nu discut pretul dar stiu ca au .... Daca nu , vaneaza piata de SH. E incredibil ce oferte apar uneori. Edited December 24, 2005 by Cosu
Guest Baumwolle Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Au la ProGuitar si basi Fender... http://proguitar.ro/index.php?page=sub_fen...=Chitare%20bass
Guest fluffyone Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Merci baieti, stiam si eu. Cautam o ocazie, sh. Asa tot plec in Germania si puteam sa imi iau si deacolo nou, nu?
RAY5 Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 RAY5 frumoase scule ai avut si ai. Ne poti povesti si ce muzica interpretezi cu ele ? Fluffy aia de la muzica nu vand basi fender ? Nu discut pretul dar stiu ca au .... Daca nu , vaneaza piata de SH. E incredibil ce oferte apar uneori. sarbatori fericite la toti utilizatorii rgc si la tota lumea bineinteles: in privinta muzicii cint ce mi se cere sint basist de aprox 15 ani exersez la paris am doua grupuri cucare cint de vreo 5ani dar sint asemanatoare pop rock (u2 si toti altii) rock (TOTO) mi se intimpla mai rar sa am okaz. sa cind ceva mai dur(slaier metalica drim teater)
Guest W:W:JigSaw Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 RAY5...SUPER CHITARI-BASS Si eu tot bass vreau sa-mi iau Sper sa-mi iau pe la iarna Un yamaha ...sau un squier MB4[cel cu schelete] It's just a wish
Guest p_aciulea Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 tu iti dai seama ca topicul asta era mort de aproape un an, nu?
Guest basslayer Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 tu iti dai seama ca topicul asta era mort de aproape un an, nu? Salut care mai sunteti pe aici, vreau sa cumpar si eu un bass bunicel. Prefer sa aiba lemnul bun (chitara de firma eventual), ca dozele le pot schimba. Sunt din Ploiesti (YM bass_player_ph). Astept oferta si pentru fr-un cub.
Guest bass man Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 te intereseaza un Squier MB 5 de la Fender + strap Fender ? Daca vrei sa-l vezi, tel. 0721888447. Marius Apetri e numele meu, sint din Ploiesti. Bassul e nou da' am mai strins niste bani si vrau sa-mi iau altceva
bassplayer Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 (edited) te intereseaza un Squier MB 5 de la Fender + strap Fender ? Daca vrei sa-l vezi, tel. 0721888447. Marius Apetri e numele meu, sint din Ploiesti. Bassul e nou da' am mai strins niste bani si vrau sa-mi iau altceva Yo man, stiu ca am vorbit si nu ne-am mai intalnit. Am luat un Squier cu oarece probleme la corp cu 3 mil cu tot cu gigbag, am rezolvat problema (am desfacut corpul pe fisura si l-am lipit la loc). Deocamdata sunt multumit, dar o sa-ncep sa umblu prin banci, vreau sa trec la liga mare: http://www.thomann.de/gb/warwick_corvette_...ard_bubinga.htm si ... http://www.thomann.de/gb/warwick_ccl210nd_basscombo.htm . Te anunt cand le iau, poate te orientezi si tu la un warwick daca iti place... Edited May 6, 2007 by bassplayer
George M. Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 mda, n-ai gusturi rele Florine iti urez la faci rost de bani sa le cumperi succes!
Recommended Posts