ratza_sb Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 16x14 iese cel mai mic, fără condensatorul de 10uF de pe alimentare. E hidos cu spume.
hades Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 am bagat pistolul in priza deja, astept varianta finala 1
ratza_sb Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Păi e asta de aici: http://forums.rgc.ro/topic/2658-bufferpreamp/page__view__findpost__p__840768
AnalogSound Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Sau poti sa incerci unul cu FET sau cu tranzistor. Btw: @ratza_sb mi-am adus aminte de ce nu am pus rezistenta pe iesire: pentru ca deja era acolo unde trebuia pus (mi-am adus aminte cand m-am uitat aseara pe niste scheme). Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound 1
6ths3ns3 Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 dintre behringer mic100, mic200 si mic800 pe care sa-l aleg. imi trebuie ptr a conecta chitara electrica la placa audio a pc-ului ptr a nu mai avea delay.care este mai bun?
baltazar181 Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Nici una nu e bun pentru asa ceva. astea sunt doar preampuri nu si placi audio externe Daca vrei am eu o placa audio externa pentru chitara.
6ths3ns3 Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 am placa audio in calc. asus xonar d1pe pci express,nu e placa on board.
sapoka Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 (edited) e mai bun bufferul asta decat treble bleed-ul normal cu cond si rezistor? Edited March 6, 2017 by sapoka
FiveseveN Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 E o soluție diferită pentru o problemă diferită, n-ai cum să le compari.
sapoka Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 (edited) Fiveseven explica-mi te rog ce face o chestie si ce face cealalta.Acum am treble bleed pe chitara.treble bleed-ul inst pe pot de volum, nu inlatura din spectru frecv inalte la un volum mai mic.ce face bufferul?asta nu inteleg. de ce sunt diferite? Edited March 6, 2017 by sapoka
FiveseveN Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 ce face bufferul? Ai citit primul post? Modifică impedanța de ieșire a chitarei / dozei. Una din consecințe e că influența capacității cablului devine mai puțin importantă. Din punctul ăsta de vedere efectul e similar (mai multe înalte), dar din nou, e doar unul din aspecte și e identic doar în anumite circumstanțe.
sapoka Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 (edited) E bine daca fac si buffe-rul asta si il instalez in cond in care am si treble bleed?eu cred ca da, dar am nevoie si de o confirmare. Multumesc fiveseven. Edited March 6, 2017 by sapoka
karpi Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 (edited) Mai primiti variante? test.png lyt.png Cu toate ca nu amplifica ( repetor de tensiune nu ar trebui sa oscileze ) doar adapteaza impedanta in cazul utilizarii unei singure surse cred ca asa ar fi mai OK 6ths3ns3 "Delay mare " ai daca nu esti pe/prin ASIO , preampliful -placa de sunet externa trebuie sa aiba ASIO driver dedicat ce sa fie facut ptr sistemul tau de operare ( Win XP , Win 7 , 8 ,...10),Acesta trebuie sa-l instalezi . Daca nu ai interfata externa trebuie incercat "Asio4all" ( la mine acum cativa anui cu Win7 nu a functionat "asio4all " acum poate deja au facut ceva "upgrade"/"update " . Nu cred ca acel Xonar D1 sa aiba ASIO driver ,, este o placa de sunet ptr "multimedia " nu interfata ptr chitara ..Dar poate cu "asio4all" merge ,( daca nu cumva totusi are ASIO propriu ) Exista acele interfetye ieftine pe USB ar trebui sa aiba si ASIO astfel au "latentza Zero " ( aproape zero ) In orice caz chiar daca placa este OK conteaza si setarile programului utillizat Properties ->.".Device setting " sa alegi/bifezi/selectezi driverul de sunet adecvat ..din ce apare in "pop-up meniu " lin fereastra de setari . Edited March 6, 2017 by karpi
Recommended Posts