www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Buffer/preamp

Recommended Posts

• 5 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 years later...
Posted (edited)

Fiveseven explica-mi te rog ce face o chestie si ce face cealalta.
Acum am treble bleed pe chitara.treble bleed-ul inst pe pot de volum, nu inlatura din spectru frecv inalte la un volum mai mic.ce face bufferul?asta nu inteleg. de ce sunt diferite?

Edited by sapoka
Posted

ce face bufferul?

Ai citit primul post? Modifică impedanța de ieșire a chitarei / dozei. Una din consecințe e că influența capacității cablului devine mai puțin importantă. Din punctul ăsta de vedere efectul e similar (mai multe înalte), dar din nou, e doar unul din aspecte și e identic doar în anumite circumstanțe.

Posted (edited)

Mai primiti variante? smile.png

attachicon.giftest.png

attachicon.giflyt.png

Cu toate ca nu amplifica ( repetor de tensiune  nu ar trebui sa oscileze ) doar adapteaza impedanta  in cazul utilizarii unei singure surse  cred ca asa ar fi mai OK

post-902-0-44281900-1488831853_thumb.jpg

6ths3ns3

"Delay  mare " ai daca nu esti pe/prin   ASIO  , preampliful -placa de sunet externa  trebuie sa aiba ASIO driver dedicat  ce sa fie facut ptr sistemul tau de operare ( Win XP , Win 7 , 8 ,...10),Acesta trebuie sa-l instalezi .

Daca nu ai interfata externa trebuie incercat "Asio4all" ( la mine acum cativa anui cu Win7 nu a functionat "asio4all " acum poate deja au facut ceva "upgrade"/"update " .

Nu cred ca acel Xonar D1 sa aiba ASIO driver ,, este o placa de sunet ptr "multimedia " nu interfata ptr chitara  ..Dar poate cu "asio4all" merge ,( daca nu cumva totusi are ASIO propriu )

Exista acele interfetye ieftine pe USB  ar trebui sa aiba si ASIO astfel au "latentza Zero " ( aproape zero )

In orice caz chiar daca placa este OK conteaza si setarile programului utillizat Properties ->.".Device setting " sa alegi/bifezi/selectezi  driverul de sunet adecvat ..din ce apare in "pop-up meniu " lin fereastra de setari .

Edited by karpi