vektor Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Deh, prima si a patra au mai fost ... A treia e belea Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIKO Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Imaginativa un stil de muzica uitandu-va la monstruozitatile astea Mie unu nu-mi vine altceva in minte decat Petre Geambasu, Savoi, si alte "bãlãrii" ok cu restul, dar la Parker am o retinere. am vut ocazia sa pun mana pe una si m-a uns la suflet in ce fel suna si in ce fel iti "curgea" mana pe ea (abanos). aspectul ramane discutabil. Haha, apropo, tipul de Savoy (stiti voi, domnul gras cu un fel de afro) sta cu mine pe strada, ma mai ciocnesc de el cand ma duc sa iau paine de la magazinul de la colt. stai in Tomis 2? Pentru impatimitii de Gundam. Arata hidos si au si efecte sonore incluse si colac peste pupaza sunt facute de esp http://www.espguitars.co.jp/gundam/ A da costa spre 1000$ te-ai risca sa iesi la o cantare pe strada in Irak? la facut un ban cinstit, nu altceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Prima mea chitara : http://www.cheesyguitars.com/ural.html ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted October 15, 2006 Author Share Posted October 15, 2006 Prima mea chitara : http://www.cheesyguitars.com/ural.html ) Urate-s !!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Prima mea chitara : http://www.cheesyguitars.com/ural.html ) VAleeeu .... chitara aia a ta a fost prima electrica pe care am pus mana .... acu multi multi ani .... inainte sa ma apuc de chitara .... Sa stii ca a fost o chitara postita rau ) !!! Dar sa stii ca nu era rea , comparativ cu alte scanduri Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 check these out... pe langa astea, chitarele de la steinberger mi se mai par hidoase rau... telecasterul la fel, jaguar, mustang... si in general toate headless.....n'am gasit pana acum nici un model de chitara sau bas headless in care lipsa headstockului sa arate frumos... Sorry de offtopic da' nu ma pot abtine... Tu ti-ai pus poza aia ca sa fi in simbioza cu chitarile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 VAleeeu .... chitara aia a ta a fost prima electrica pe care am pus mana .... acu multi multi ani .... inainte sa ma apuc de chitara .... Sa stii ca a fost o chitara postita rau ) !!! Dar sa stii ca nu era rea , comparativ cu alte scanduri chitara aia a fost plimbata rau ... a fost si pe la talpa ... si apoi pe la jihad .... si dupa aia a ajuns la mine .... vai de capu meu !!! imi aduc aminte ca aveam vreo 3 freturi lipite cu superglue si nush din ce dracu' era facuta dar am scapat-o de nu mai stiu cate ori si pe ciment, si nici macar nu se zgaria ... sa nu mai zic ca era uzina de brum si avea un coi de nu auzeai nimica de pe mi-u subtire decat pe o singura doza ... daca erai foarte, FOARTE atent ....... bine ca am scapat de ea !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Gibson SG (din cauza formei) in rest chitara e superba si ahh PEAVEY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tudor. Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Gibson SG (din cauza formei) in rest chitara e superba si ahh PEAVEY nu-ti place sg'ul? blasfemie mie mi se pare una dintre cele mai superbe chitari... pe lista viitoarelor achizitii:SG standard dar cred ca foarte viitoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
EADGBE Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 nu-ti place sg'ul? blasfemie Complet de accord... Cat despre uraluri, is urate chitarile dar nu-s chiar in halu ala de oribile...reghinurile noastre vechii is si mai proaste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted November 2, 2006 Author Share Posted November 2, 2006 Pe langa telecaster(cum am mai spus), si SG-ul mi se pare oribila ...nu zic ca-s bune sau proaste, vorbesc numai de forma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 SUNA SUPERB SG-ul...nu contest...dar CMON c e cu cornitzele alea MICI ?)))) park e un fel d mini-agressive guitar cu baby devil thorns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Izzy Waan Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 nu imi place forma de tele nici sa ma batzi... si nici dupa aia de strat nu ma omor... imi plac coarnele ascutzite la chitari .....poor lost soul....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lehel Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 (edited) http://www.soundcreation.ro/index.php?menu...ry=8&brand= mie-mi place tele-ul da asta-i o copie foaaarte nefericita!!! bleah later edit:sorry, aku am vazut ca asta a mai fost, da tot e urata cu draci Edited November 5, 2006 by lehel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest danny_boy_weeeee Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Dean guitars: - ia o jumatate de kitara - ia cealalta jumatate din alta kitara - pune-i un nume ciudat - SELL SELL SELL pe bune acum unele sunt kiar tampite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrall Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 nu stiu daca se pune, dar a vazut cineva controllerele de la "guitar hero"(un joc de consola GOOGLE IT!) ? oribile (seamana cu un SG:) din cate se pare). totusi as putea sa ma insel:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lehel Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 nu stiu daca se pune, dar a vazut cineva controllerele de la "guitar hero"(un joc de consola GOOGLE IT!) ? oribile (seamana cu un SG:) din cate se pare). totusi as putea sa ma insel:D am citit si io ceva de 'guitar hero'... wtf! chitara-i chitara si acu au inventat o bucata de plastic cu neshte butoane, care seamana cu o chitara mai mica da de fapt e o jucarioara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anghelescu Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Inca una: cum s-o numi asta Fernandes Flying Pig (no offence Marcele.. .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hazzard Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 mie...hmm...am vazut mai demult o chitara cu corpul ceva gen POWER PUFF GIRLS... niki sa ma impusti nu cant la o chitara din aia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Eu mi-as lua Hello Kitty , as pune o doza nervoasa si mi-as face trupa de death !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jihad Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 chitara aia a fost plimbata rau ... a fost si pe la talpa ... si apoi pe la jihad .... si dupa aia a ajuns la mine .... vai de capu meu !!! imi aduc aminte ca aveam vreo 3 freturi lipite cu superglue si nush din ce dracu' era facuta dar am scapat-o de nu mai stiu cate ori si pe ciment, si nici macar nu se zgaria ... sa nu mai zic ca era uzina de brum si avea un coi de nu auzeai nimica de pe mi-u subtire decat pe o singura doza ... daca erai foarte, FOARTE atent ....... bine ca am scapat de ea !!! hehehe OZN-ul ! Il mai tin minte... hehehe Eu mi-as lua Hello Kitty , as pune o doza nervoasa si mi-as face trupa de death !!!! Mi-ai luat vorba din gura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kdavru Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Dean guitars: - ia o jumatate de kitara - ia cealalta jumatate din alta kitara - pune-i un nume ciudat - SELL SELL SELL pe bune acum unele sunt kiar tampite asta-i blasfemie ..poate doar baby-urile desi si alea sunt lucrate fain... yee..am facut si 100 de posturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chiperion Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Ia sa bage si io ceva... http://folk.uio.no/jonhaar/pics/pks.jpg http://folk.uio.no/jonhaar/pics/stygg7.jpg http://folk.uio.no/jonhaar/pics/stygg6.jpg http://folk.uio.no/jonhaar/pics/stygg5.jpg si iaca si on controleur di selea: http://cache.gizmodo.com/images/thumbs/0db...56a82e1e654.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
BCRich Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 tot ce am vazut aici..sunt chiar mishto ...coshmar? Reghin...sa am un concert si sa nu am chitara si sa trebuiasca sa cant pe un Reghin...WOW sa ma trezeasca cineva!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoomShadow Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Na nush dak a mai fost chitara aceasta pe aici da ... ii comica ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Na nush dak a mai fost chitara aceasta pe aici da ... ii comica ) N-ai specificat cei that ugly fluffy bitch, siameza,birmaneza sau e cumva puddel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anghelescu Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Na nush dak a mai fost chitara aceasta pe aici da ... ii comica ) sa iti faci trupa de death,black...cu asta....vb lu alex_strat69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Da....da musai sa fie ROZ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falling_into_infinity Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Parca si vad un titlu la poza asta: "Un chitarist s-a suparat pe o pisica" Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIKO Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 asta-i din aia de se multiplica daca ii dai mancare dupa 12 noaptea? sau daca pica apa pe ea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts