Guest blackraven Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Care este diferenta intre aceste doua modele? http://www.thomann.de/gb/epiphone_les_paul_standard.htm si http://www.thomann.de/gb/epiphone_les_paul...ry_sunburst.htm . Eu ma gandesc de ceva vreme sa imi cumpar un Epi LP si am dat peste Standard-ul. Si mi-a placut. Pretul este ft ok. Dar acum va intreb pe voi: merita? Ce imi puteti spune despre chitara?
Guest Don MaXxX Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Care este diferenta intre aceste doua modele? http://www.thomann.de/gb/epiphone_les_paul_standard.htm si http://www.thomann.de/gb/epiphone_les_paul...ry_sunburst.htm . Eu ma gandesc de ceva vreme sa imi cumpar un Epi LP si am dat peste Standard-ul. Si mi-a placut. Pretul este ft ok. Dar acum va intreb pe voi: merita? Ce imi puteti spune despre chitara? cum ti-a placut? ai cantat pe ea?
barbarossa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 (edited) diferenta intre modelele epiphone este doar estetica. modelele "de top" sunt probabil mai atent setate, dar hardware-ul este acelasi. am avut si eu un epi lp standard si era foarte ok. ia-ti modelul standard...e cel mai ok raportat la pret, si nu are nimic in minus fata de standard plus si custom Edited April 2, 2008 by barbarossa
Guest Don MaXxX Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 incearca si un gibson BFG... nu se stie niciodata BFG-ul nu e o decizie rea, dar e 888E, dublu decat Epiphoanele alea.
Guest Don MaXxX Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 (edited) decat bfg, mai bine epiphone elitist ai dreptate, dar suntem cam off-topic, nu crezi? ON: Vad ca iti plac metalele, ai putea incerca si chitarile astea noi de la Epiphone, Futura. Sunt echipate cu doze EMG si au un design frumusel Edited April 2, 2008 by Don MaXxX
pulbur Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ai dreptate, dar suntem cam off-topic, nu crezi? ON: Vad ca iti plac metalele, ai putea incerca si chitarile astea noi de la Epiphone, Futura. Sunt echipate cu doze EMG si au un design frumusel acuma fiecare are gusturile sale...dar sincer,acuma ca a venit vorba de 'futura',arata foarte...ciudat...bizar habar nam,is urate
cristeadnl Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 (edited) diferenta e la partea estetica: standardu e disponibil doar negru, standard plain top cam aceleasi culori ca si plus top doar ca plus topu are fata cu flame maple.... de la stg la dr, palain, plus si standard Edited April 2, 2008 by cristeadnl
Guest blackraven Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 (edited) Nu, nu am cantat pe ea. Mi-a placut cum arata. Oricum ideea de a imi cumpara unul e abia la inceput si tonul LP e tonul meu preferat . Am facut rost de catalogul de la Epiphone - Muzica si vad ca au. O sa intreb si cam cat ar fi si daca ar putea sa aduca unul de proba. E cineva pe forum care are asa ceva? Daca da, l-as ruga sa isi spuna parerea despre aceasta chitara. Multumesc pt info. Edited April 2, 2008 by blackraven
Guest Don MaXxX Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Nu, nu am cantat pe ea. Mi-a placut cum arata. Oricum ideea de a imi cumpara unul e abia la inceput. Am facut rost de catalogul de la Epiphone - Muzica si vad ca au. O sa intreb si cam cat ar fi si daca ar putea sa aduca unul de proba. E cineva pe forum care are asa ceva? Daca da, l-as ruga sa isi spuna parerea despre aceasta chitara. Multumesc pt info. eu nu am, dar am cantat pe una, custom, ceva mai scumpa decat ce ti-ai propus tu, dar am inteles ca diferenta e doar la partea estetica. Mi-a placut, am cantat 1 ora-1 ora si ceva pe ea, eu zic ca merita fiecare eurocent. Side-obs: ma bucur ca te-ai orientat spre o chitara mai serioasa si ai renuntat la jucaria aia de GRG
cristeadnl Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 nu vreau sa spun prostii dar vorbeste si cu midnight rider, dupa cate am inteles aduce si la pret mai avantajos.... eu am luat un plus top de la cineva care luase de la el...
marcel Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 cine n-a pus mana pe bfg mai bine sa taca!...am probat vreo 5 bfg-uri...bfg sunt infecte pe bune! cred ca sunt cele mai penibile chitare gibson
midnight rider Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Vino si incearca !!!! doar asa o sa stii ce cumperi.A,si aia de la Muzica aduc direct......de la mine @ Don Maxx : la custom mai sunt si alte diferente decat parea estetica,si nici dozele Nu suNt la fel
George Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 cine n-a pus mana pe bfg mai bine sa taca!...am probat vreo 5 bfg-uri...bfg sunt infecte pe bune! cred ca sunt cele mai penibile chitare gibson Eu am probat 2 si mi-au placut. Doar ca nu vroiam neaparat soundul clasic gibson. Daca esti asa intransigent Gibson s-a gindit si la tine cu seria Historic Reissue.
marcel Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Eu am probat 2 si mi-au placut. Doar ca nu vroiam neaparat soundul clasic gibson. Daca esti asa intransigent Gibson s-a gindit si la tine cu seria Historic Reissue. ...
Guest Superman Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Nu, nu am cantat pe ea. Mi-a placut cum arata. Oricum ideea de a imi cumpara unul e abia la inceput si tonul LP e tonul meu preferat . Am facut rost de catalogul de la Epiphone - Muzica si vad ca au. O sa intreb si cam cat ar fi si daca ar putea sa aduca unul de proba. E cineva pe forum care are asa ceva? Daca da, l-as ruga sa isi spuna parerea despre aceasta chitara. Multumesc pt info. www.guitarshop.ro sau mai bine spus in bucuresti pe langa victoriei langa muzica si mai aproape de senia pe o strada vis a vis de o biserica parca duce spre eroilor sa ii puna cineva o harta orice pnm te duci si probezi chitara acolo iti palce nu iti place ce e atat de greu? aia e universitatea?:-/ http://www.harmony-central.com/ProductImag...e/000007964.jpg waaaaaaaaaa astia chiar ca si-au batut joc de chitara asta tebuie sa incerc unu ))
dani Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 am cantat de multe ori pe un custom al unui prieten...si e foarte misto.acum si-a pus emg active si e si mai ok:)este foarte ushoara la mana... sustain f bun:)are tot ce-i trebuie:)nu am cantat insa pestandard:)daca sunt diferente mici atunci e bine:) superman@.....mai pune si tu un punct...o virgula pe acolo:))))))))))))))))
Recommended Posts