Doctor X Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Cu regret va anunt ca va voi veghea din inaltul tribunelor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosferatu Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 si eu .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kirk Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Ia venit pana acuma la careva bilete cu plata ramburs? Ca si la mine spune ca e trimisa comanda si cum pe card nu am avut nimic, am comandat ramburs si ma asteptam dupa atata timp sa-mi dea "comanda esuata". Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 eu am primit azi cu ramburs cya in fatza scenei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kirk Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Inseamna ca se tin de cuvant astia. Si eu tot pentru Gazon A, astept biletul, dar inca numa bucur pana nu il am in mana. Yeeah baby! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 au spus pe undeva cate bilete s-au pus in vanzare? sper sa nu fie mai mult de 1.5 x capacitatea locatiei .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 De mult timp imi doresc sa vina Metallica in Romania, pentru ca atunci cand au venit nu eram super fan si cam mic Acum ca vin, pot sa spun sincer ca va fi nasol, si nu din cauza lor. Gazon A si Gazon B sold out in cat.. 2 saptamani sa zic maxim ? Sa vedem Iulie in Bucuresti + Gazonul A soldout + Gazonul B soldout + Romania, deci mai multe bilete decat locuri = OMOR Sa vedeti voi ce canicula si ce omor va fi la concert... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 (edited) n-o sa fie mah nici un omor, stai linisitit. cat despre canicula... ce vrei, asa e in iulie PS: care intra pe gazon A il OMOR Edited April 20, 2008 by felix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Ba va fi. Pe cum s-au rupt pentru bilete asa se vor rupe si pentru locuri in fata, si Gazonarii B pentru Gazon A... Sper totusi sa ai dreptate. Apropo, un amic a ramas pe langa. Ceva bilete Gazon A sau B in plus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 spuneti-mi va rog, cat de pe bune e controlul la un astfel de concert, in sensul ca, daca stiu bine, nu te lasa cu camera foto, asadar, ce se intampla daca ai "uitat" camera la tine. eu mi-am luat bilet la def leppard si whitesnake, la vip, si tare as vrea sa si inregistrez ceva.... apropo, imi poate spune cineva cam pe unde m-as putea caza pe langa romexpo fara sa nu dau faliment? . si cum e traficul de la intrarea in bucuresti pana la locatia concertului WS/DL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zymotic Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 spuneti-mi va rog, cat de pe bune e controlul la un astfel de concert, in sensul ca, daca stiu bine, nu te lasa cu camera foto, asadar, ce se intampla daca ai "uitat" camera la tine. eu mi-am luat bilet la def leppard si whitesnake, la vip, si tare as vrea sa si inregistrez ceva....apropo, imi poate spune cineva cam pe unde m-as putea caza pe langa romexpo fara sa nu dau faliment? . si cum e traficul de la intrarea in bucuresti pana la locatia concertului WS/DL? s-au mai schimbat vremurile... din experientele anterioare - se poate intra cu camera, doar sa nu fie profi (nu veni cu slr-ul)... la ultimul metallica la care am fost n-au fost probleme, ce-i drept nu in romanica... la romexpo s-ar putea sa fie mai relaxata treaba... erau cateva hosteluri prin buc, ceva pe la 10-15E, imi amintesc de unul "helga"; traficul e chiar naspa in nord, de la intrare pana la romexpo poti sa faci si mai mult de 1 ora... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 De mult timp imi doresc sa vina Metallica in Romania, pentru ca atunci cand au venit nu eram super fan si cam mic Acum ca vin, pot sa spun sincer ca va fi nasol, si nu din cauza lor. Gazon A si Gazon B sold out in cat.. 2 saptamani sa zic maxim ? Sa vedem Iulie in Bucuresti + Gazonul A soldout + Gazonul B soldout + Romania, deci mai multe bilete decat locuri = OMOR Sa vedeti voi ce canicula si ce omor va fi la concert... De aia mi-am luat bilet la tribuna.Singura formatie la care ma duc in fata este Maiden, sunt singurii care merita Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 s-au mai schimbat vremurile... din experientele anterioare - se poate intra cu camera, doar sa nu fie profi (nu veni cu slr-ul)... la ultimul metallica la care am fost n-au fost probleme, ce-i drept nu in romanica... la romexpo s-ar putea sa fie mai relaxata treaba... erau cateva hosteluri prin buc, ceva pe la 10-15E, imi amintesc de unul "helga"; traficul e chiar naspa in nord, de la intrare pana la romexpo poti sa faci si mai mult de 1 ora... mersi frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 zymotic, vinzi biletele alea sau decat te lauzi cu ele ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faust Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 zymotic, vinzi biletele alea sau decat te lauzi cu ele ? da Link to comment Share on other sites More sharing options...
zymotic Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 da haha, tare... ma laud nici nu le mai am... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 De aia mi-am luat bilet la tribuna.Singura formatie la care ma duc in fata este Maiden, sunt singurii care merita adevar graiesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin N Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 cat ghinion!! azi miau venit biletele si nu am avut bani sa le platesc ) trebuie sa astept pana miercuri cand vine tipu ala din nou eh...asta e ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 (edited) SOLD OUT :) :D cand sa dau comanda l.e.: ne vedem la maiden Edited April 24, 2008 by OntZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 De 1 Mai, ziua celor care nu munceste , au venit biletele!!! weeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
uneven.pieces Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 gata ... am intrat in 'TALLICA MODE ... inca un vis realizat ... mai ramane Slayer, niste chitare dean si bc rich, si eventual sa gasesc o 'duda' cu care sa ma inteleg bine si pot spune ca sunt un demon fericit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chiperion Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Niste stoneri fara prea multa consistenta, daca ma-ntrebi pe mine. Ultimu' album, cel putin, mi-a troznit bine de tot falcile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Ce o sa ne mai radem in ziua aia. Caldura, aglomeratie, zgmot la limita suportabilului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Acu' imi pare bine ca n-am mai apucat bilete decat la tribuna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhero1957 Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Pana acum din setlistul concertelor fac parte piesele : - Harvester Of Sorrow - And Justice For All - One - Creeping Death - For Whom the Bell Tolls - Ride the Lightning - Master of Puppets - Devil's Dance - Nothing Else Matters - Sad But True - Enter Sandman - Seek and Destroy In rest difera de la un concert la altul... Din fericire nimic de pe St. Anger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Eu vroiam sa merg dar cand am auzit ca merg si ai mei am renuntat. Acum ai mei care n-au ascultat niciodata ceva mai heavy decat Rihanna o sa se duca singuri la Metallica in fata scenei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 poza asta tocmai a aparut pe siteul celor de la metallica. probabil e coperta noului album. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 s-o fi numind "the quadrupple M doubble horseshoe" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adiiiii Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Am un bilet daca intereseaza pe cineva. E la Mica publicitate - Altele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest denise Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Mai fratilor eu nu vad unde or fost alea 13 minute la mine asa o fost: 23:57-nu puteam intra pe mytiket ca nu se incarca pagina am tot incercat cu refrashuri pina pe la min 00:03-atunci numa so deschis my tiket nu am reusit sa dau pe Metallica ca nu se incarca 00:05-am ajuns pe metallica si am vazut rublicile Gazon A,Gazon B am dat pe B apoi Accept,Am vazut ca scrie pozitia ,am mai dat o data acept,Mior aparut datele de livrare,le-am verificat=>accept mnoh fratilor > aicea so rupt filmu ,foarte frumos ,nu sa incarcat pagina am asteptat pina pe la 00:07 am dat refres si nu mai vroia sa intre nimic ,pe la 00:17 am reusit sa intru si scria ca si inainte sa fie bilete:)) am dat pe"comanda mea"si nu apare nici la validat,nici la anulat,nici la esuat:)) acolo scrie la intrebari frecvente ca daca intri pe un bilet is obligati sa til tina 45 de min si sa nu til dee din"mana"cand am vazut ce sa intinplat am dat sa sun la nr de tel de pe site ...abonatul vodafone nu poate fii contactat...:-" ce ziceti acuma sincer?merita sau nu sa ma duc la O.P.C??? :'(si de cat timp asteptam biletele astea ,acuma ce fac? RUSINE!Vreau capul la aia si pe fruntea lor sa scrie GAZON B! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts