www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Feedback la Aniversarea de Un An de RGC


Guest maky
 Share

Recommended Posts

acum am ajuns acasa

la multi ani rgc

felicitari tuturor care au pus evenimentu pe picioare, a fost o treaba super tare

mersi ca m`ati primit si pe mine pe scena si mersi pt indicatii si chestii d`astea... tari sculele alea :)

repet, a iesit super bine, eu unul m`am simtit super

bafta multa & la mai mare

Link to comment
Share on other sites

Dragilor, sper ca macar o parte din voi v-ati simtit bine la Jam! (maky, ma bucur de cunostinta si multumesc pentru prezenta :))

 

A fost primul Jam organizat de mine/noi/rgc si, acum, gandindu-ma in urma, atatea lucruri puteau iesi prost incat cele care chiar au iesit parca nu mai conteaza. Tot ce-mi pare rau e ca am lipsit peste 70% din timpul Jam-ului, avand de solutionat niste probleme destul de penibile.

 

Sper ca v-a placut mai mult sau mai putin, ca n-ati ajuns sa urati ideea asta cu jam session-ul si va rog sa ne dati feedback - vrem sa stim ce vi s-a parut ca scartaie, ce idei ati avea pentru a face aceste jam-uri mai bune...feedback, ce mai!

Link to comment
Share on other sites

Dragilor, inca ma resimt de aseara, asa ca nu prea stiu cum sa incep ... vreau pur si simplu sa va multumesc mult pentru prezenta voastra acolo - ati aratat si v-ati aratat unii altora ca suntem totusi destui pasionati de chitara pe acest forum si in aceasta mica comunitate!

 

Sunt sigur ca au fost si momente mai neplacute, dar sper ca au fost acoperite de lucrurile bune care s-au intamplat aseara - cantarea baietilor de la Straight Shot (bravo lui Sebi si clegului liu de la chitara, nu stiu ce ID are pe forum), tragerea la sorti si (pentru cei care nu se grabeau acasa) un jam care chiar nu s-a destramat (multumesc mult vladtobe!).

 

A trecut un an, am invatat multe in acesti timp (nu doar.. sau .. mai ales nu doar chitara), am facut prieteni pe forum, ne-am distrat cu chitara 'facand muzica' acasa sau impreuna cu altii, a fost mai rau (diverse flame-uri pe-aici) sau mai bine (concursul RGC anyone? :)).

 

Si .. va suna pretentios dar .. RGC nu suntem noi, adminii si acest forum, cat sunteti voi toti userii si dragostea voastra pentru chitara - dupa aseara cred in asta mai mult decat pana acum.

 

Pana una-alta, astept critici, comentarii, idei, anecdote, cronici, poze, rosii, oua .. si pentru cei care arunca cu sticle de bere - macar sa fie pline, ok? :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Baumwolle

La multi ani si sa ne tot vedem la intalniri ca cea de aseara!Subscriu la momente neplacute, a se citi "a stricat Baumwolle solo de la Knockin' " :) .Anyway, mie mi-a placut... :)

Edited by Baumwolle
Link to comment
Share on other sites

Asa, hai ca spun si eu parerea mea mai detaliata.

 

Mie chiar mi-a placut, singurul dezavantaj al meu a fost ca nici eu nu cunosc personal pe nimeni. M-a asteptat Cosu la intrare ca nu stiam exact cum sa dau de Big Mamou, merci, in rest, imi pare rau ca nu am apucat sa cunosc pe nimeni, mai ales pe cearny pe care de mult vreau sa-l cunosc in flesh & bones.. Dar asta e...

 

Eu am stat pana la 10.30 pentru ca am venit cu un prieten si el trebuia sa prinda RATB-ul, si nu as fi vrut sa stau singur acolo, izolat, deci sper data viitoare sa va cunosc pe toti (sau macar pe majoritatea) mai bine ca sa am cu cine sta...

 

Nu mi-a placut aerul inchis, caldura, fumul, etc.., dar nu e vina nimanui decat a clubului... Au fost agasanti cu faza "stati jos sau daca nu oprim tot"... Sau, poate nu stiti, eu eram la bar cand a inceput HB sa faca probe si barmanita aia urata a spus "Mama astia se cred la Wembley ce dreq".. Mi s-a parut un gest urat tare avand in vedere ca totusi, cearny & co au organizat asta si le-au adus, totusi, clienti si formatii, intr-o seara, putin respect ar fi fost asteptat.. Dar ti-ai gasit...

 

Asa, mi-a placut prima formatie, Straight Shot daca nu ma insel, nu prea cantau genul meu de muzica dar SebiJack chiar a cantat misto la chitara.. Si celalalt chitarist a fost bun.

 

Acum, HB chiar mi-a placut mult, si nu spun asta pt. ca e formatia lui cearny, dar m-a impresionat.. Vocalistul e chiar bun mi-ar place sa-l aud cantand un cover Pantera... Fiind fan Metallica, cred ca va dati seama ca cel mai mult mi-a placut coverul Enter Sandman, Adi, chiar ai cantat misto solo-ul...

 

Dupa HB, eu am plecat, deci nu stiu ce s-a mai intamplat... Sper sa apuc sa va cunosc pe toti odata si odata, si pe Cosu sa-l cunosc mai bine, oricum, a fost un eveniment reusit.

Link to comment
Share on other sites

Guest RipperC

Ce sa spun? O initiativa de laudat, niste trupe (Straight Shot si Legacy) care mie mi-au placut, o atmosfera de prietenie si intelegere :). Eu, in afara propriei cantari, am asteptat cu sufletul la gura sa-i vad pe baietii de la Legacy, insa, din pacate, mi-a venit rau (NU de la muzica lor!!!) si a trebuit sa ies la aer :). Am revenit la jam unde mi-a placut Burb (Keep on rockin' man!).

 

In rest, toate bune si frumoase (cu exceptia figurii facute de oamenii din BM, cu statu-n fata & shit).

Daca aveti impresii sau sugestii fata de cantarile de aseara, fata de trupele de aseara si nu in ultimul rand fata de organizarea evenimentului de aseara, nu ezitati. Asterneti-le aici.

 

Aaaaa... si vrem poze!!!! :)

Edited by RipperC
Link to comment
Share on other sites

Pozeeee..

Vedeti ca le-am facut mici si le-am cam compresat.. dar tot se vad bine :)

 

post-402-1131356185_thumb.jpgpost-402-1131356195_thumb.jpgpost-402-1131356203_thumb.jpg

post-402-1131356210_thumb.jpgpost-402-1131356219_thumb.jpgpost-402-1131356285_thumb.jpg

post-402-1131356465_thumb.jpgpost-402-1131356295_thumb.jpgpost-402-1131356311_thumb.jpg

post-402-1131356317_thumb.jpgpost-402-1131356323_thumb.jpgpost-402-1131356329_thumb.jpg

post-402-1131356335_thumb.jpgpost-402-1131356343_thumb.jpgpost-402-1131356350_thumb.jpg

post-402-1131356358_thumb.jpgpost-402-1131356375_thumb.jpgpost-402-1131356385_thumb.jpg

post-402-1131356426_thumb.jpgpost-402-1131356437_thumb.jpgpost-402-1131356447_thumb.jpg

 

Imi pare rau ca nu i-am prins pe toti in poze.. la magiun session .. dar a trebuit sa fug pana acasa.. si cand m-am intors .. s-a spart gashca :)

 

Eu m-am simtit super bine.. sper la mai multe dintr-astea .

Poate va bagati si in organizari de evenimente de genul pentru ca eu consider ca desi primul .. a fost un real succes.

Oricum sunt multi chitaristi talentati .. care daca nu au ocazia sa cante intr-o trupa e rau .. si asa cu jam sessionurile astea au si eu ocazia sa vada cum e.

 

Atat.. sper sa va placa pozele .

Link to comment
Share on other sites

Mi se pare un lucru extraordinar rgc-ul.. pentru ca muzica din Romania are nevoie de o incurajare, iar eventualele talente se risipesc,scarbite de promovarea unor genuri de muzica agreate doar de un anumit strat(ocaster) al societatii.Rgcul insa reuneste si tine uniti,incurajeaza ceea ce trebuie promovat,adepti si interpreti ai muzicii bune.

Cat despre concertul de aseara.. a fost o atmosfera foarte placuta.. am recunoscut si eu cateva moace :) din pozele voastre de pe forum.Mi-au placut cei de la HB si Legacy.Bravo!Dupa extragere eu am placat...probabil am ratat multe lucruri..dar recuperez data viitoare...cross my heart and hope to die!

scuze pt eventualele greseli de ortografie.. si eu ma resimt:D

Edited by Malmsteen
Link to comment
Share on other sites

Guest spyked88

Damn, am închis din greşeală fereastra după ce scrisesem ditamai romanul. Pe scurt, atmosfera a fost super, lume de treabă (nu cred că am apucat să vă cunosc pe toţi, totuşi..), formaţiile au prestat bine, n-am decât laude pentru toate trupele. Sunetul mi-a plăcut, mai ales că s-a cântat pe nişte scule de.. mamă-mamă, îţi curgeau balele. În ceea ce priveşte jam-ul, îmi pare rău că n-am băgat decât o melodie, dar n-aveam bassist în momentul ăla (nu vreau să ştiu cum ar fi sunat Another Brick In The Wall fără bass :) ), oricum, sper că v-a plăcut, mie mi-a plăcut cum a prestat lumea la jam (inclusiv solo-ul lui Baumwolle de la Knockin' On Heaven's Door :) ) şi sper să mai fie cântări de genul ăsta fiindcă e fun.

 

Eu unul m-am simţit cum nu se poate mai bine, aşa că le mulţumesc celor care au făcut posibilă realizarea evenimentului. :)

Edited by spyked88
Link to comment
Share on other sites

A fost frumos concertul. Nu mi-a placut ca domnu de la mixer din Big mamou nu prea stia meserie. La HB au fost mult prea tare date tobele, si astfel nu prea se mai auzeau chitarile. La Legacy a fost mai bine, ca si-au facut ei sound-ul (in mare parte :))

Per total a fost bine. A fost foarte multa lume (asta e un lucru bun). Nu mi-a placut atitudinea celor de la club.

 

PS: Blondu esti prea tare frate :)

Edited by hihi
Link to comment
Share on other sites

A fost frumos concertul. Nu mi-a placut ca domnu de la mixer din Big mamou nu prea stia meserie. La HB au fost mult prea tare date tobele, si astfel nu prea se mai auzeau chitarile. La Legacy a fost mai bine, ca si-au facut ei sound-ul (in mare parte :))

Per total a fost bine. A fost foarte multa lume (asta e un lucru bun). Nu mi-a placut atitudinea celor de la club.

 

PS: Blondu esti prea tare frate :)

hihi tin sa te contrazic. s-a auzit foarte bine in comparatie cu alte concerte din big mamou(si asta in principal datorita mixerului nou - motiv pentru care am si asteptat atata timp in frig afara). Si domnul de la sunet a fost un adevarat erou pentru ca avut atata rabdare cu toti cei care s-au urcat pe scena. Nu trebuie sa exageram cu laudele insa nici sa aruncam cu noroi :)

 

Un mare multumesc si lui FLUFFYONE caci el a aranjat cu cei din BIG MAMOU. Inca o data MULTUMESC!

Toate bune

Link to comment
Share on other sites

A fost o seara foarte "vie" si tanara (cu mici exceptii de varsta dar nu si de suflet) ... m-am bucurat sa cunosc sau sa recunosc o groaza de useri de pe RGC ... salut si pe ceilalti chiar daca nu am apucat sa ne cunostem. Inca o data La Multi Ani RGC .. sper intalnirea de aseara sa va dea curaj si incredere in fortele voastre ... sustinute cu atata caldura de membrii sau mai bine zis ... prietenii RGC ... Cu siguranta a fost un loc cam neincapator, tinand cont de cati oamneni au venit aseara sa sarbatoreasca, dar poate asta a facut sa ne simtim mai aproape.

Big Mamou, ca si alte cluburi din Bucuresti, este un local foarte primitor, mai ales pentru trupele tinere si pentru muzica buna, dovada ce ne-au primit acolo, iar cei care au incercat sa faca un pic de ordine au fost indreptatiti sa o faca ... este normal sa intre un pic in panica tinand cont ca sunt destule evenimente neplacute care apar din cauza alcoolului, nu uitati ca acolo nu sunt oameni de ordine platiti, si cred ca nici nu ar fi fost placut, fiindca de multe ori tocmai ei isca scandaluri ... si nu este usor pentru un simplu angajat sa predea dimineata un club devastat. De cate ori am fost acolo cei doi tineri barmani au fost mai mult decat amabili ... ca mai scapa si ei cate o glumita, asta e, cu totii mai facem din cand in cand mishto daca avem ocazia.

Ehhh ... din nou ... spun generic "admini" ... hmmm ... dar parca nu pot sa nu-i numesc totusi pe cei care au facut posibila aniversarea asta ... Cosu, Cearny, Adi, Felix, Alex, Ninja, Manu ... si alti oameni inimosi care au ajutat acolo, chiar daca nu au fost prezenti sau poate vor ramane necunoscuti voua, nu uitati ca datorita lor exista RGC ... asa cum nici ei nu uita ca datorita voua traieste RGC. Multa bafta in continuare!

La prima trupa Straight Shot au existat oarece probleme tehnice sau de sincronizare intre ei ... nu uitati totusi sau daca nu stiati, aflati ... ca trupicica asta este formata abia acum o luna si ca este din cate am inteles, prima lor aparitie scenica ... un debut care trebuie totusi incurajat. Pentru experienta lor ... au cantat foarte bine. Vocalistul bun!

La HB sau Legacy comentariile sunt de prisos ... au sunat foarte bine, legat, piese bune, au creat atmosfera si eu personal am fost foarte incantat de prestatia lor ... nu uitati insa ca daca exista un motiv pentru care ei canta bine, acela este publicul ... iar publicul a stiut sa primeasca muzica lor, iar pentru asta ... aplauze pentru public.

JAM? ... felicitari fratilor care ati avut curajul sa urcati pe scena ... Burb (multam frumos) ... ti-ai luat treaba cel mai in serios acolo se pare .. HIHI, spyked88, preo, blondu, Baumwolle ... of ... nu mai stiu ... va multumesc la toti. Erau frumoase si niste voci feminine totusi ... poate data viitoare.

Poze? ... aparatul meu a umblat pe undeva mai in fata si nu prea stiu sigur cine a prestat acolo ... Azraelle, Cosu, probabil si altii ... printre care am fost si eu pe la urma. Am vazut multe aparate foto si camere de filmat ... sper sa apara si alte dovezi ale incidentului de aseara ... chiar va rog!

Si hai la comentarii pana nu ma apuc eu sa-i numesc pe cei care au fost prezenti acolo ... altfel este greu sa repari greselile, daca au existat.

post-241-1131362932_thumb.jpg

post-241-1131362940_thumb.jpg

post-241-1131362949_thumb.jpg

post-241-1131362956_thumb.jpg

post-241-1131362963_thumb.jpg

post-241-1131362972_thumb.jpg

post-241-1131362981_thumb.jpg

post-241-1131362999_thumb.jpg

post-241-1131363013_thumb.jpg

post-241-1131363022_thumb.jpg

post-241-1131363064_thumb.jpg

post-241-1131363078_thumb.jpg

post-241-1131363118_thumb.jpg

post-241-1131363141_thumb.jpg

post-241-1131363153_thumb.jpg

post-241-1131363172_thumb.jpg

post-241-1131363180_thumb.jpg

post-241-1131363188_thumb.jpg

post-241-1131363208_thumb.jpg

post-241-1131363215_thumb.jpg

post-241-1131363225_thumb.jpg

post-241-1131363239_thumb.jpg

post-241-1131363248_thumb.jpg

post-241-1131363266_thumb.jpg

post-241-1131363288_thumb.jpg

post-241-1131363301_thumb.jpg

post-241-1131363313_thumb.jpg

post-241-1131363325_thumb.jpg

post-241-1131363458_thumb.jpg

post-241-1131363469_thumb.jpg

post-241-1131363478_thumb.jpg

post-241-1131363499_thumb.jpg

post-241-1131363510_thumb.jpg

post-241-1131363524_thumb.jpg

post-241-1131363548_thumb.jpg

post-241-1131363562_thumb.jpg

post-241-1131363582_thumb.jpg

post-241-1131363588_thumb.jpg

post-241-1131363595_thumb.jpg

post-241-1131363602_thumb.jpg

post-241-1131363609_thumb.jpg

post-241-1131363633_thumb.jpg

post-241-1131363640_thumb.jpg

post-241-1131363647_thumb.jpg

post-241-1131363654_thumb.jpg

post-241-1131363661_thumb.jpg

post-241-1131363667_thumb.jpg

post-241-1131363676_thumb.jpg

post-241-1131363690_thumb.jpg

post-241-1131363698_thumb.jpg

post-241-1131363706_thumb.jpg

post-241-1131363714_thumb.jpg

post-241-1131363728_thumb.jpg

post-241-1131363768_thumb.jpg

post-241-1131363779_thumb.jpg

post-241-1131363791_thumb.jpg

post-241-1131363800_thumb.jpg

post-241-1131363811_thumb.jpg

post-241-1131363820_thumb.jpg

post-241-1131363832_thumb.jpg

post-241-1131363855_thumb.jpg

post-241-1131363870_thumb.jpg

post-241-1131363891_thumb.jpg

post-241-1131363905_thumb.jpg

post-241-1131363952_thumb.jpg

post-241-1131363965_thumb.jpg

post-241-1131363977_thumb.jpg

post-241-1131363989_thumb.jpg

post-241-1131363999_thumb.jpg

post-241-1131364009_thumb.jpg

post-241-1131364020_thumb.jpg

post-241-1131364033_thumb.jpg

post-241-1131364057_thumb.jpg

post-241-1131364073_thumb.jpg

post-241-1131364089_thumb.jpg

post-241-1131364101_thumb.jpg

post-241-1131364126_thumb.jpg

post-241-1131364138_thumb.jpg

post-241-1131364149_thumb.jpg

post-241-1131364157_thumb.jpg

post-241-1131364165_thumb.jpg

post-241-1131364173_thumb.jpg

post-241-1131364180_thumb.jpg

post-241-1131364195_thumb.jpg

post-241-1131364209_thumb.jpg

post-241-1131364216_thumb.jpg

post-241-1131364231_thumb.jpg

post-241-1131364298_thumb.jpg

post-241-1131364345_thumb.jpg

post-241-1131364353_thumb.jpg

post-241-1131364363_thumb.jpg

post-241-1131364382_thumb.jpg

post-241-1131364423_thumb.jpg

post-241-1131364435_thumb.jpg

post-241-1131364445_thumb.jpg

post-241-1131364556_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

O chestie extraordinara. Mii de multumiri celor ce au avut si au facut realizabila aceasta idee. Un mod f. interesant si constructiv de a sarbatori un an de la infiintarea acestei "familii". Ca persoana care am avut pt prima data ocazia sa urc pe o scena si sa cant cu cineva, va raman recunoscator :)

 

Straight Shot, HB, Legacy - nota 10. (Blondule, sincer, am ramas masca :) )

 

Organizarea io zic ca a fost ok. Desi baietii din Mamou au fost injurati serios in repetate randuri (cu sunetul sau ca nu au permis accesul in picioare in fata scenei), ma gandeasc ca altii prin alte parti nici nu ar fi vrut sa auda de un astfel de eveniment.

Link to comment
Share on other sites

hihi tin sa te contrazic. s-a auzit foarte bine in comparatie cu alte concerte din big mamou(si asta in principal datorita mixerului nou - motiv pentru care am si asteptat atata timp in frig afara).

Bai, eu am mai fost doar o data la un concert in big mamou (si asta a fost cand mamou era in vechea locatie, acolo jos). Nici nu mai stiu cum se auzea.

Totusi, cel mai bine (si mia tare, ca volum) au sunat Legacy (parerea mea). Nu zic ca ceilalti au sunat prost.

 

Ii multumesc lui michel ca mi-a facut si mie o poza cand eram pe scena :). Ce bine imi statea cu Ibanezul ala :)

post-20-1131367427_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

sa incep cu locatia... cred ca cei de la mamou au avut mult de castigat dupa seara de ieri, nu mereu au atatia clienti; avand asta in vedere, altfel cred eu ca ar trebui sa decurga negocierile la un eveniment viitor - trebuie sa va impuneti si voi, unele din conditiile de ieri au fost absurde.. si peste toate, tipu de la mamou era... sa spunem doar, antipatic :)

data viitoare sper sa fie mai bine, si eventual as analiza si optiunea unei alte locatii, desi asta e cam greu....

 

s-au mai ivit niste probleme - unele penibile, cum a zis cearny - dar e de inteles pentru o prima data, si s-au solutionat destul de eficient as zice eu. nu s-au mai cantat destule din piesele planuite; din pacate, oricand pot interveni chestii neasteptate, dar trebuie incercat sa se minimalizeze efectul lor.

 

concertul a fost misto, am vazut hb si legacy.. hb au fost misto, mi s-a parut ca piesele proprii au sunat mai bine de data asta. legacy a fost fun la inceput, dupaia m-a cam luat somnu si m-am mai dezmeticit pe la ultima piesa...

 

lipsa de somn din ultimele zile si-a cam spus cuvantul, si spre sfarsit de-abia-mi mai controlam mainile..am cantat 2 piese, paranoid si for whom the bell tolls (spre deosebire de ce era prevazut, din pacate :)), am dat o gramada de gherle :)... pentru mine, highlight-ul jam-ului a fost wish you were here, cantat de spyked, burb si vladtobe ;)

 

per total, in ciuda oboselii, m-am simtit foarte bine, a fost interesant si distractiv... nu ma plang de ora, pentru ca stiu ca n-ati avut de ales (data viitoare sper sa aveti :( ), si as mai fi stat daca s-ar mai fi putut B)

 

salutari tuturor pe care i-am intalnit ieri, ne vedem data viitoare ;)

 

puneti poze :o

Link to comment
Share on other sites

Guest caracatita

legacy a fost prea marfa ! mi-a placut in special piesa legacy :) blondu si celalalt chitarist au fost peste toti.

mai ales atitudinea lor.. un adevarat exemplu !

Link to comment
Share on other sites

A fost misto, mi-au placut toate formatiile care au cantat, toti au fost foarte capabili si au sunat bestial. In rest ce sa mai zic mi-a placut vocalu de la HB super mult, omu ala are plaman nu gluma. A iesit super bine, sper sa ne vedem la jam#2 si sa apuc si eu sa cant ceva :)

Link to comment
Share on other sites

yep, ripperclone a rulat :)

 

...o idee care mi-a venit la inceput, cand se umpluse mamou-ul : ati fi putut pune intrare; sa zicem 3 lei, si asa s-ar fi limitat si numarul de clienti. in viking, banii s-au dus pe bere pentru muzicieni, aici s-ar fi putut duce pe mita pt aia din mamou sa ne lase sa stam in fatza :)

Link to comment
Share on other sites

Guest RipperC

In rest ce sa mai zic mi-a placut vocalu de la HB super mult, omu ala are plaman nu gluma.

 

:) I love you guys! You Rock!!! :)

Edited by RipperC
Link to comment
Share on other sites

Guest AdmriralAndrews

la multi ani rgc....multumim pentru invitatie....

dupa parerea mea cei mai tari au fost cosu shi cearny care s-au agitat tot timpu pe acolo ca sa le fie bine tuturor...

HB mi-au placut...intradevar sa observat profesionalismul cu care abordeaza melodiile....bravo cearny

Legacy au sunat mai bine decat ultimul concert pe care l-am vazut cu ei....e bine ca au revenit din nou pe linia de plutire....bravo ovidiu.

in rest la jam au fost unele chestii cam aiurea dupa parerea mea in senstul ca toata lumea se ingramadea in fata acolo ...fiecare sa arate ce shtii sau sa arate ca e mai bun ca celalalt shi astfel s-au stricat bunatate de melodii dar avand in vedere ca a fost primul jam pot sa zic ca nu a fost un eshec ....pt primul a sunat chiar bine...cu timpul o sa ne obishnuim cu conceptul de jam session shi poate o sa percepem lucrurile altfel.

ii multumesc lui vlad pt participare shi inca o data ...cearny shi cosu....jos palaria

Link to comment
Share on other sites

Am fost si eu si am reusit cu ocazia asta sa cunosc citiva colegi de pe-aici. M-am intretinut cu Cosu, Glass, Cearny, Michel, Malex. Din pacate, desi vorbisem cu Elethan sa ne vedem nu ne-am mai dat si semne de recunoastere :) Asa ca, ramine pe data viitoare.

 

Mi s-a parut super misto, felicitari celor care au organizat toata treaba. Sunetul mi s-a parut f OK, cu mult peste ce ma asteptam de la clubul respectiv

Straight Shot - mai au destul de mult de repetat, dar baietii sint in mod cert talentati. Veriga slaba pare a fi tobarul. Poate cu ceva repetitii se mai rezolva. Vocea mi-a placut f mult.

 

HB - super bine. Se cunosc repetitiile si sculele foarte bune pe care le au baietii. Soundurile de chitara erau "de-acolo" si interpretarea la fel. Vocea foarte buna. Baiatul ala chiar si zbiara bine, si cinta cind e nevoie.

 

Legacy - din pacate am stat mai mult pe-afara la discutii, dar am prins cred ultimele 2 piese. Nu prea e genul meu de muzica, dar la fel pot spune ca a sunat bine si f legat. Nu prea mi-a placut vocea.

 

Dup-aia din pacate am plecat, pt ca sint in cimpul muncii:) Chiat as fi vrut sa stau la jam. Asta e, data viitoare. Speram nu peste 1 an :)

 

Am aparut chiar si intr-o poza!!! In prim plan!!! Noroc ca e f "fuzzy". :)

 

Cheers

Link to comment
Share on other sites

La multi ani RGC!! felicitari ptr un an incheiat cu bine. multumesc organizatorilor ca ne-au oferit sansa sa ne facem de cacao live.. :) si ca ne-au lasat sa folosim sculele lor ca sa facem asta.(ampu ala era genial) si la cat mai mult concerte, jam sessionuri, si beri impartite intre rgc-isti. norock!

 

 

PS a gasit cineva un adaptor zoom p-acolo?

...ca nu-l mai gasesc.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.