Arthur Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Salutãri tuturor! Pun ºi eu o piesã (blues-rock) cu band-ul meu, care sper sã vã placã. Pe piesa asta eu sînt responsabil cu partea de voce ºi ghitarã armonie, Boondak (Bogdan) se ocupã de solouri, iar Ovi Bass de bass ºi recording/mixing. Enjoy
karpi Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Salutãri tuturor! Pun ºi eu o piesã (blues-rock) cu band-ul meu, care sper sã vã placã. Pe piesa asta eu sînt responsabil cu partea de voce ºi ghitarã armonie, Boondak (Bogdan) se ocupã de solouri, iar Ovi Bass de bass ºi recording/mixing. Enjoy Foarte bun suna excelent !!!!!!!!! amschimbat din 32.2 KHz/16 bit- mp3 in 44.1kHz/16bit -mp3. playerul rgc.ro il reda tempoul mai repede si cu pitch mai sus .!!! din cauza ratei de esantionare mai mici decat 44.1KHz mi-am permis sa convertesc si sa postez versiunea de 44.1 KHz versiunea B are tempoul corect !! 1
Arthur Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Well, feedback-uri încurajatoare, deci sîntem pe drumul cel bun ... Master Karpi, mulțumesc pt. conversie ºi aprecieri. Thanks guys!
barbarossa Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 foarte fain tonul de chitara si vocea...are o atmosfera placuta piesa 1
Guest Distorsed Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 I-am auzit pe prefix live si nu lasa deloc de dorit, as vrea daca se poate sa postati piesa "Dorinta" care mi se pare chiar cea mai reusita dintre toate, Bistrita - > Oradea = 263 km
boondak Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 multumim tare mult pentru aprecieri http://www.myspace.com/prefix990 Aici mai puteti asculta vreo cateva piese de pe primul nostru album. O sa vedeti ca sunt de alta factura fata de piesa asta . Partile vocale sunt cantate de alti doi colegi ai nostri - Gabi Cocis(unii dintre voi probabil ca il cunoasteti ) si Viorel Simionca.Sper sa va placa.
midnight rider Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Bravo domnilor,m-ati binedispus pe ziua de azi.Sunetul e bun,iar chitarele sunt amandoua excelente.vocea e buna si ea,iar pe mine textul in romana nu m-a deranjat deloc.Am vizitat pagina de myspace si zambetul mi s-a largit si mai tare ascultand piesele alea,Boondak esti tare de tot,ai si gust si mana,si din punctul meu de vedere astea sunt elementele care conteaza.Vocile sunt super amandoua,si la vederea pozei deja am inceput sa rad singur ca prostu.Ma stiu cu Gabi si cu Simi de vreo 25 de ani 1
boondak Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 midnight rider Ma bucur ca ti/au placut piesele noastre.Ne dam si noi silinta sa facem treaba cat mai buna. Gabi si Viorel o sa se bucure tare mult cand o sa afle ca ti/ai amintit de ei.Probabil ca nu v/ati vazut de mult. Daca vreti sa mai ascultati piese de ale noastre mai sunt vreo cateva aici http://www.myband.ro/members/12054/ spor maxim
Musaro Adriano Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Da, foarte frumos tot asamblu!! Felicitari!! musica placuta! 1
Guest costi iorga Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Senores, il aveti pe blues-u! Tare de tot! Thanks, you friggin' made my bloody day! Recomand topicul despre whys and wherefores the blues Keep on doin' the good job Multzam inca odata!
Guest ovibas Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ma inscriu si eu cu prezenta si multumirile de rigoare ... Bafta la toata lumea si un hug colegilor mei de trupa
zonalibera Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 in sfarsit ceva frumos.... bv baieti, super claparu si vocea.... 1
Arthur Posted March 15, 2023 Author Posted March 15, 2023 On 11/02/2008 at 08:26, Arthur said: Salutãri tuturor! Pun ºi eu o piesã (blues-rock) cu band-ul meu, care sper sã vã placã. Pe piesa asta eu sînt responsabil cu partea de voce ºi ghitarã armonie, Boondak (Bogdan) se ocupã de solouri, iar Ovi Bass de bass ºi recording/mixing. Enjoy La migrarea RGC de acum câțiva ani se pare că s-a pierdut piesa încărcată în 2008, așa că o încarc din nou pentru cei care doresc să o asculte. PREFIX 990 - Singur.mp3 1 1
Recommended Posts