teckus Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=tDhV-xXDWsE Si mai sunt clipuri cu ea cautati si voi Recunosc, in ignoranta, mea n-am stiut de ea pana azi. site oficial p.s. doamne buna-i si nici nu canta rau Edited January 24, 2008 by teckus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Al3x Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 najpa... pe bune ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 oh daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mancaiashi PRS-u ... si ... alte chestii Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolly Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 sunt fan declarat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronniefrown Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=tDhV-xXDWsE Si mai sunt clipuri cu ea cautati si voi Recunosc, in ignoranta, mea n-am stiut de ea pana azi. site oficial p.s. doamne buna-i si nici nu canta rau daca erai american intelegeam sa fii asa entuziasmat ca pentru ei asta e chiar buna. dar nu cred ca e cazul Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted January 24, 2008 Author Share Posted January 24, 2008 Ar trebui sa existe o sectiune speciala YOUTUBE. A devenit plictisitor si obositor sa gasesti pe forum topice noi deschise pentru o "bunatate" de chitarist sau mai stiu eu ce chitarist de dormitor a descoperit respectivul azi noapte pe net. Pt. @Junk Yard(ii raspund la o afirmatie dintr-un alt topic care avea legatura cu topicul deschis de mine aici) - nu-i chiar "nu stiu eu ce chitarist de dormitor" -> pt. cei carora nu le place -> no coment(degustibus) pt. ceilalti -> bucura-ti-va Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 (edited) Am spus "o "bunatate" de chitarist sau mai stiu eu ce chitarist de dormitor". Nu am comentat topicul tau ci trendul de topice youtube de pe forum. Edited January 24, 2008 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 "Bunaciunea" is out of tune...are chitara dezacordata. Cu toate astea tot da lectii la mai mai bine de 80% din forumul nostru la capitoul blues. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest costi iorga Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Buna australianca (in ambele sensuri)! She puts me "down under" Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 (edited) ie penibila...nu da lectii la mai bine de 80 %...ia lectii de la mai bine de 80% de pe forumu asta... Edited January 24, 2008 by marcel Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 ie penibila...nu da lectii la mai bine de 80 %...ia lectii de la mai bine de 80% de pe forumu asta... N-as fi asa de sigur,marcelino...75? Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 (edited) ba, nu-i pe genul meu, dar... as face un dialog muzical cu ea: io la chitara ea la fagot si dupa aia am schimba: ea la chitara, io la dramba si tot asa, pana iese melodia... Edited January 24, 2008 by malex Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 ce moaca de femeie gonflabila are in pozele de pe site.. cantatu e so n so. in orice caz nu o sa-i dld muzica Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 ie penibila...nu da lectii la mai bine de 80 %...ia lectii de la mai bine de 80% de pe forumu asta... 90% de pe forumul nostru nici nu se poate apropia de de nivelul la care canta gagica .. nmu stiu daca 20 % poate sa cante ca ea macar 4 masuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest costi iorga Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 90% de pe forumul nostru nici nu se poate apropia de de nivelul la care canta gagica .. nmu stiu daca 20 % poate sa cante ca ea macar 4 masuri. +1 Din pacate invidia e mare-mare la unii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 e buna saraca la ambele maini. dar de ce naiba poarta ochelari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 e buna saraca la ambele maini. dar de ce naiba poarta ochelari? pentru ca era soare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 90% de pe forumul nostru nici nu se poate apropia de de nivelul la care canta gagica .. nmu stiu daca 20 % poate sa cante ca ea macar 4 masuri. +1 Din pacate invidia e mare-mare la unii! Foarte adevarat. E mai usor sa spui ca e vai de ea, ce e asa interesant?....hai domnilor, ca le zice bine tipa, nu mai fiti masochisti si invidiosi. Si in plus are potential Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Nu'i rea gagica si canta ceva...da' preferata mea ramane tot Lori Linstruth Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted January 25, 2008 Author Share Posted January 25, 2008 ...da' preferata mea ramane tot Lori Linstruth Da si asta-i buna ...si nici nu canta rau nici de asta nu stiam, mersi @riffsjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Da si asta-i buna ...si nici nu canta rau nici de asta nu stiam, mersi @riffsjohn anytime! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falling_into_infinity Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Buna, ne-buna...a facut ea jam cu Santana... ciudat cum paneaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 90% de pe forumul nostru nici nu se poate apropia de de nivelul la care canta gagica .. nmu stiu daca 20 % poate sa cante ca ea macar 4 masuri. sa inteleg ca tu cunoshti 100% din chitaristii de pe forum???...sau faci afirmatii asa..sa te afli in treaba?...bine a zis cineva ca are chitara dezacordata... Buna, ne-buna...a facut ea jam cu Santana... ciudat cum paneaza un cocalar autohton care a vazut clipul carlos santana feat everlast a zis : canta bine santana asta..pacat ca se tot baga chitaristu ala peste, ii strica melodia ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laurocontis65 Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 ie penibila...nu da lectii la mai bine de 80 %...ia lectii de la mai bine de 80% de pe forumu asta... si nici n-are ghete rosii...................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 ie penibila...nu da lectii la mai bine de 80 %...ia lectii de la mai bine de 80% de pe forumu asta... Tu intre care te consideri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 un cocalar autohton care a vazut clipul carlos santana feat everlast a zis : canta bine santana asta..pacat ca se tot baga chitaristu ala peste, ii strica melodia ... Daca tot veni vorba... Un coleg de-al meu mai in varsta avea o vorba: "Imi place tare mult Santana, da' ma enerveaza mustaciosu' ala cu palarie care canta la chitara." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Breezer Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Daa...e foarte tare tipa si a cantat cu atatea nume mari si mai e si din noua generatie...mai rar. E un adevarat exemplu pt toate chitaristele newcomers... Eu am descoperit-o pe myspace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Tu intre care te consideri? intre sub 0% si peste 100% noah ca mi-am bagat ochiu in site-u' femeii...ba...ce aiurea arata sa-mi bag picioru...e si nashparlie..si canta prost..si i-ar sta mai bine daca s-ar apuca de dance sau techno..chestii d-astea...( e doar parerea mea..sa nu incepeti) Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted January 25, 2008 Author Share Posted January 25, 2008 ...noah ca mi-am bagat ochiu in site-u' femeii...ba...ce aiurea arata sa-mi bag picioru...e si nashparlie..si canta prost..si i-ar sta mai bine daca s-ar apuca de dance sau techno..chestii d-astea...( e doar parerea mea..sa nu incepeti) Mi si frica sa ma gandesc ce femei iti plac(asta daca iti plac femeile) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi91 Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Foarte fain canta tipa da parca il copiaza putin pe Santana. In felu asta n-o sa ajunga in nici un caz mare. My 2 cents Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts