Guest Supercow Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 ..okay....pt oamenii intrigati de faza cu banana, am spus-o la misto, am vrut sa atrag atentia asupra subiectului, este o strategie de marketing...na..daca vreti sa ii spuneti ashea....nu nu are forma de banana stiu...o sa o numesc doar CHITARA CU COCOASA...punct
Guest Jaymz Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 (edited) In loc de chitara cu cocoasa poti sa o numesti mai simplu chitara tip explorer cu grif tip ibanez si apropo, specificatia de grif tip ibanez cred ca se refera la forma headstockului care este o varianta mai "raw" a celui standard Ibanez. Edited November 1, 2005 by Jaymz
malex Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 e clar ca Ibanezu a copiat k inainte aveau crosa aia cum e la modelele vechi de Roadstar hai bafta
Guest Jaymz Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Headstockul la Roadstar era penibil, daca ne luam dupa ce chitara a avut headstockul asa, da poate ca Ibanez a copiat dar greu de crezut asa ceva. O fi o coincidenta
cristi Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 offtopic (rau de tot!) : io abia acu am vazut semnatura lui malex... deci.. in legatura cu * Mama tampitzilor e mereu gravidã *.. sa sti ca naste numai gemeni sau tripleti...
necu' Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 ba deschideti ochii!!!!!!!!!! se apropie iarna, nameti mari, alea alea, shi yo zic ca la 2 milioane se merita harletu'
Susceptor Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 @necu: you have serious issues vezi ca exista un topic...ganduri razlete...foloseste-l cat mai des!! http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=1...420entry27004
Cosu Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Dezgrop threadul asta pentru ca am gasit adevarul! Reghin a copiat ibanez! Si a facut asta la modul cel mai grosolan!
Guest p_aciulea Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Dezgrop threadul asta pentru ca am gasit adevarul! Reghin a copiat ibanez! Si a facut asta la modul cel mai grosolan! off-topic (no-offence): lol, tu ai prea mult timp liber, nu?
Cosu Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 off-topic (no-offence): lol, tu ai prea mult timp liber, nu? Cam da Sunt in vacanta :)
Symbolic Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 mdea, unii-s norocosi io-s tottimpul in vacanta:D
Guest Gaby Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 da..deci am vazut chitara asta pe un site de anunturi la fro 2 milioane..am o intrebare..de ce seamana cu o balena cu cocoasa?....tipu care o vinde nu prea stie decat ca are griffu tip ibanez...si, citez "culoare si forma dubioasa"...stie careva ceva despre model? Am avut prin '89 o chitara identica. Era facuta la Reghin si costa la vremea aia 2250 lei (aprox. salariul meu pe o luna de pe atunci). Imi aduc aminte doar ca imi rupea spatele dupa maximum o juma' de ora de cantat. Am maritat-o cu 6000 lei la inceputul lui '90. O afacere excelenta. Chitara era o lopata ordinara.
kovu_tlk Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 (edited) Frate aia a fost a mea . Observati elemente Lion King prin jur. Chitara e intr--adevar un reghin destul de varza dar mai buna ca Doina. Avea atac si sustain destul de bun dupa ce am lucrat-o un pic. Actualul proprietar a scos jegu ala de vopsea (motivul pentru care am vandut-o) si a facut-o neagra. De asemenea i-a schimbat dozele si suna chiar bine. Na si sample de cand o aveam eu sample_topor.mp3 Edited February 21, 2006 by kovu_tlk
John Petrecce Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Asa arata defapt un bananocaster Mai pune-i niste chiftele in loc de potentiometre, o ceapa in neck si obtii "gat-de-lemn-de-la-bunica"
Recommended Posts