Cosu Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 In cazul in care nu stiati Toyota face si alte lucruri in afara de masini: http://www.reuters.com/news/video?videoId=72177
Dimitriyus Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 HEHE!! Nu stiam ca fac si "violonisti", stiam doar de masini care sunt foarte bune!
Squier Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 cretini... revino-ti ma copile. si ontopic:mi se pare o realizare tehnica de exceptie.si ca sa va "refreshuiesc" putin memoria v-as aminti de celebru Data ,personaj in Star Trek despre care multi stiti ca era "violonist" si avea adevarate drame considerand ca desi poate reproduce perfect orice bucata muzicala ,ii lipseste atingerea unui om. asa ca remarci precum asta de mai sus sunt la randul lor cretine,cei de la toyota nu cred ca au alta pretentie decat aceea ca au realizat "a state of art robot" si nu ca l-au apucat pe dzeu de un picior si au terminat cu violonistii,plus ca scrie f clar in comunicatul reuters ca planuiesc extinderea gamei de pricepere a robotului si la domenii mai nemuzicale,asta fiind o pura demonstratie de coordonarii posibil de atins cu tehnologie de varf
mega.deb Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 cretini... @squier: the doctor rulz!!! ... la abilitatzi muzicale
dass101 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Eu cred ca e un omulet bagat inauntru Am vazut, cu mult timp in urma (5 ani?) ceva care mi s-a parut oarecum mai spectaculos. Un robot care cinta la pian, citind partitura. Deci avea integrata si partea de citire si interpretare a partiturii, si cea de transformare a informatiei muzicale in miscari ale degetelor. Si cinta f bine !
Guest mishu13 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Intr-adevar, o dezvoltare spectaculoasa tehnologiei. Prima oara trebuie sa recunosc si eu ca am suspectat ca e un omulet bagat inauntru, dar dupa m-am convins ca practic se realizeaza prin contacte. Oricum, I'm still waiting for the first robot guitar player
lupul alb Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 in teorie exista si chiar orchestra de coarde http://www.youtube.com/watch?v=l1hqF9nqabQ...feature=related
Guest Morgan Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 N-am zis eu ca o sa ne inlocuiasca si pe noi? E conspiratia Gibson!!!
mega.deb Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 orice inseamna progres tehnologic e o prostie..... unde e lampa cu ulei si chitara cu corzi din intestine cand ai nevoie de ea....
Guest mi_sa_rupt_miu Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 (edited) bre orchestra aia de coarde o fii ea smekera dar nu poate sa tina palm mute:P deci degeaba! Edited December 8, 2007 by mi_sa_rupt_miu
Einar Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Mie numai faptul ca sta in echilibru in timp ce canta la vioara mi se pare incredibil. Acum vreo 8 ani era considerat state of the art un robot care sa poate sa mearga.
lupul alb Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Alt robot, de data asta de la Honda http://www.plugin.ro/articol/WWW/1688/ASIM...roape-de-oameni azi spun uite un robot care sa te ajute, iar maine o sa spuna da-te la o parte ca robotul lucreaza mai bine ca tine. o sa ne inlocuiasca robotii de tot pana la urma
John Petrecce Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Alt robot, de data asta de la Honda http://www.plugin.ro/articol/WWW/1688/ASIM...roape-de-oameni azi spun uite un robot care sa te ajute, iar maine o sa spuna da-te la o parte ca robotul lucreaza mai bine ca tine. o sa ne inlocuiasca robotii de tot pana la urma Pai io nu vad nimic rau in asta. Atunci noi o sa stam cu ^ in sus avand timp sa ne gandim si sa rezolvam toate problemele si intrebarile care framanta omenirea...
lupul alb Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Pai io nu vad nimic rau in asta. Atunci noi o sa stam cu ^ in sus avand timp sa ne gandim si sa rezolvam toate problemele si intrebarile care framanta omenirea... si crezi ca te plateste cineva sa stai si sa reflectezi? ca pana la urma asta e problama, angajeazi roboti si dai afara oameni
John Petrecce Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 si crezi ca te plateste cineva sa stai si sa reflectezi? ca pana la urma asta e problama, angajeazi roboti si dai afara oameni Hm... vad ca nu prea ne'ntelegem...Era un fel de gluma care pana la urma poate devenii serioasa (io n'as vrea). Da' acuma serios; daca in n'shpe mii de anii robotii vor face orice lucru; oamenilor (daca vor mai fi) ce le'ar mai ramane de facut decat sa manance sa se inmulteasca sa gandeasca si sa ia decizii? asta in speranta ca nu o vor face tot robotii in locul nostru. Io zic sa incerci (macar) sa fi mai deschis la minte ca parerea asta a ta: "angajeazi roboti si dai afara oameni " imi aduce aminte de "secera si ciocan"...
Recommended Posts