www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Proorocii


Guest DoomShadow
 Share

Recommended Posts

Guest DoomShadow

Ce Parere aveti despre Nostradamus??? despre profetiile trecute care sau dovedit adevarate si cele ce vor veni ??? Despre calendarul Mayan??? Despre 2012??? Nu vreau linkuri ... parerile voastre :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Zvonuri, speculatii, interpretari. Nu am aprofundat atat de mult subiectul Nostradamus, si nimeni de pe aici nu cred ca a facut-o pentru a avea o parere pertinenta si avenita (nu chestii gen wikipedia si alte porcarii). Dar din ce am citit, auzit, vazut nu cred o iota. Prea multe coincidente, prea multe interpretari, prea multe voci.

Link to comment
Share on other sites

Ce Parere aveti despre Nostradamus??? despre profetiile trecute care sau dovedit adevarate si cele ce vor veni ??? Despre calendarul Mayan??? Despre 2012??? Nu vreau linkuri ... parerile voastre :(

parerea mea despre nostradamus :)

 

judas priest-nostradamus ===================================> :)

 

nostradamus-profetii stupide despre sfarsitu lumii, supra-dramatizate====> :)

 

cat despre 2012, este intr-adevar ceva, pt ca mayasii au prezis cu o exactitate care iti ridica paru de pe ceafa cand au venit spaniolii...

Edited by Cursedone
Link to comment
Share on other sites

oricum daca pana in 2012 nu vine ceva... ... ne omoram noi singuri cu atata poluare si "efect de sera".

Poate avea dreptate si Agent Smith: suntem ca niste virusi care distrug tot in jurul lor pana nu mai ramane nimic , cand plecam sa desertuim si alte locuri...

 

s-o satura si planeta asta de noi intr-o buna zi, ca prea ne-am inrait.

Link to comment
Share on other sites

chiar asa..pentru oameni normali..explicati fratilor ce inseamna 2012...sau bagati un link ceva...

oricum biblia e foarte clara in privinta unui eventual sfarshit...cine a citit-o stie ca Isus spune ca nici El nu stie cand vine sfarshitul, ci numai Tatal Dumnezeu...asa ca orice profet din lumea asta n-are cum sa shtie ceva despre asa ceva...( asta conform bibliei-valabil creshtinilor )

Link to comment
Share on other sites

Pana in 2012 mai e destul. Ideea era ca nu mai stiu cate civilizatii fara legatura intre ele aveau calendare care se terminau in 2012 si adeptii teoriei conspiratiei nu considera asta o coincidenta.

Link to comment
Share on other sites

Newton a prezis ca o sa vina in 2060 . Eu in Newton cred. Cred ca acum citiva ani am recitit Apocalipsa pina ajunsesem s-o tin minte aproape pe de rost. Concluzia : Semnele Sfirsitului s-au aratat de la primii oameni incoace. Nu mai are rost pentru mine sa-mi bat capul cu sfirsitul, cind ceea ce conteaza este prezentul si mintuirea MEA, in final.

Link to comment
Share on other sites

Guest wolverine

Putin offtopic: Si daca se intampla sau nu ceva in 2012, sincer, nu cred k mai conteaza, k la ce stil de viata ducem unii [din pacate inclusiv eu], nu cred k ne mai rezista organismul pana atunci.

 

Sa revin la rubiect:

 

@marcel: "is the end of the world and all of the western civilization", sau mai pe scurt, recomand site-ul urmator http://www.december212012.com/ in special sectiunea "2012 Videos". Afli acolo destule informatii.

 

@the rest of the world: partial cred, partial nu cred, nici eu nu stiu ce mai cred. Am auzit prea multe si pro si contra, asa k, zic un lucru care sper sa fie luat in considerare: IN 2012 O SA FIE SFARSITUL LUMII, INSA NU VA ANULATI PLANURILE PENTRU 2013. Nu e prima data cand se zice asta, k vai, vine sfarsitul...si Hancu a prezis un cutremur si vai domne, m-am trezit cu tavanul peste mine de la cat de devastator a fost, insa sa nu uitam ca mayasii au prezis multe cu o precizie ce nu poate fi ignorata. [@Cursedone felicitari ca sti cate ceva despre prezicerile si banuiesc si civilizatia lor] Va dau un exemplu foarte simplu si de verificat si care nu poti sa zici k au dat cu ghiocul, ci stiau ei ce stiau: de cand si-au facut calendarul pana in prezent, au prezis toate eclipsele de soare si de luna si fazele lunii din fiecare zi a anului, deci...think about it.

Link to comment
Share on other sites

Guest Ender_Eugen
Pana in 2012 mai e destul. Ideea era ca nu mai stiu cate civilizatii fara legatura intre ele aveau calendare care se terminau in 2012 si adeptii teoriei conspiratiei nu considera asta o coincidenta.

 

secte?

Link to comment
Share on other sites

Guest cooasha

seamana cu poiana lui Iocan ce discutati voi aici!!!

din prisma unui absolvent de istorie: NU poti prezice istoria; pot spune niste generalitati, niste metafore pe care niste visatori peste 200 de ani sa le ia de bune, sa si le insuseasca si sa ma declare proroc :) asa e si cu Nostradamus..nu cred ca si-ar fi inchipuit vreodata ce fel de celebritate va dobandi...

2012?!?! boon, acum prorocesc si eu...in 2034 va fi o maaaaare aratare, o descoperire care va distruge umanitatea...ma crede cineva?????

Apocalipsa Sf. Ioan?? Ce are mai stiintific in ea mai mult decat "Epopeea lui Ghilgames"?

Link to comment
Share on other sites

in 2012 va veni sfarsitul. asta e clar. ce nu stim insa sunt urmatoarele:

 

de cate ori va mai lovi boala vacii nebune si cvasigripa semiaviara, de cat combustibil vom avea nevoie zilnic sa ardem astfel incat sa simtim ca ni se usuca gatul de la noxe, cat va mai dura evolutia speciei umane care se pare ca e la acelasi stadiu de evolutie de moooooolt timp, cate manuscrise nu au fost descoperite de ciobani prin Israel, ce este timpul, in ce directie curge el, ce este curentul electric, de ce viteza luminii scade in timp - din cauza frecarii? de ce personajului din Tinerete Fara Batranete i s-a facut dor de casa si mai ales de ce era la un pas de a ajunge acasa dupa ce murea chiar Moartea in persoana...

 

raspunsurile la aceste intrebari le vom afla in Episodul viitor...

Link to comment
Share on other sites

Isus spune ca nici El nu stie cand vine sfarshitul, ci numai Tatal Dumnezeu...asa ca orice profet din lumea asta n-are cum sa shtie ceva despre asa ceva...( asta conform bibliei-valabil creshtinilor )

 

+1, desi sunt convins ca in 2012 se va intampla CEVA, probabil ceva mare, probabil doar olimpiada din marea britanie (aristocratia careia cica ar fi parte din grupul mic de familii care conduc din umbra lumea, impreuna cu rockefellerii, rotschild, etc. OOOOOOOOOOOOOOOO CONEXIUUUUUUUUUUNIIIIIIII UAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!)

 

chiar mi-a fost dor de discutiile astea :)

 

Apocalipsa Sf. Ioan?? Ce are mai stiintific in ea mai mult decat "Epopeea lui Ghilgames"?

 

ai uitat un s la gilgamesh :).... daca stai sa analizezi exista legaturi intre epopee si Blblie, un exemplu fiind Potopul...

 

cat despre 2012: nu va fi sfarsitul lumii, doar a lumii cum o stim noi! Va fi un nou inceput (nu musai in 2012, habar n-am cand) se spune ca vom intra pentru o vreme in dimensiunea a 4-a (acuma suntem intr-a 3-a, in care putem calatori prin spatiu), adica cea in care ma gandesc ca am avea o intelegere mai buna a timpului, dar aceasta este doar de tranzitie pentru cea de-a 5-a (in care nu mai stiu ce-o sa fie, da cica-i fain acolo si cica vom fi nemuritori - aia care trec desigur, ca multi nu vor trece), care pentru multi va fi cea finala. Asta seamana oarecum cu secventa din finalul Apocalipsei, unde scrie ca vom merge in imparatia lui Dumnezeu din cer, iar aceasta va cobori pe Pamant dupa o mie de ani(care pot fi de fapt oricati, probabil destul de multi, cine stie cum va fi timpul atunci? desi tipii astia zic ca nu vom sta mult in dim. a 4-a)

 

acuma: vedeti ca in chestia asta se baga tipii de la new age cu ascensiunea lor "cuantica" (tipii astia nici macar nu stiu ce inseamna cuantic - numa iau cuvinte asa de-a lela ca suna maret si le baga acolo UUUUUUUU SALTUL CUANTIC UAAAAAAA!!!!!!!! Crek n-o auzit niciodata macar de principiul de incertitudine....)

asadar.... NU va luati dupa New Age! Astia numa o sa va strice de cap si o sa va devieze total de adevar! in Bibile spune ca orice invatatura care il desconsidera pe Iisus Hristos ca Fiu al lui Dumnezeu si Mantuitor al omenirii este gresita! Si nu va luati dupa minuni false si "ingeri luminosi" - este doar metoda Satanei de a va mintii si acapara! Nu stiu cum si cand va fi ascensiunea/intrarea in Imparatia lui Dumnezeu/implinirea scopului vietii, cum vreti sa-i spuneti.... dar stiu ca fara credinta in Iisus Hristos, aceasta nu se va intampla niciodata!

 

hai ca m-ati pornit :) dar va rog.... ce o sa scriu in topicul asta, o sa scriu pentru oamenii pe care ii intereseaza si carora le pasa. Si nu exclud posibilitatea sa gresesc si eu in unele gandiri, dar cu totii suntem oameni. Va rog, din bun simt, daca doriti sa ma contraziceti faceti-o intr-un mod civilizat, iar daca nu va intereseaza aceste lucruri, va rog sa nu va apucati sa va bateti joc.....

 

@malex: that's not funny....

Edited by OntZ
Link to comment
Share on other sites

Guest DoomShadow

Damn ... nu vreu sa vina sfarsitul in 2012 ... bine ... adevarul e ca numai Dumnezeu stie cand va fi ... dar la alti mai ii si "traiasca nimereala" :)) ... nu stiu ce sa zic ... om trai si om vedea ... am auzit ca in 2008 si pana in 2012 va fi al III-lea razboi mondial ... :-s ... cine stie ... noi sa fim sanatosi ... da stie cinava mai conceret ce se va intampla in 2012 ???

 

ignorati ultima intrabare ... a raspuns ontz :)

 

nu stiu ce sa zic ... dar ma deprima foarte mult ideea asta cu 2012 ... :)( ... dar dak stau sa ma gandesc ... si in 2000 zicea lumea ca va veni sfarsitul ... sper sa fie ceva minor :-s ... oricum si un razboi nuclear nu-i exclus :-s prea multe amenintari in ultimul timp ... sau anarhie (cel mai fericit caz)... onli God knows

Link to comment
Share on other sites

Teoretic, ceva semi-mare ar fi trebuit sa se intample in 2005.... aka inceputul celor 7 ani dinainte de sfarsit... look in the bible, it's there, da nu mai stiu exact unde....

 

in orice caz, ultimii 3 ani si jumatate din acesti 7 vor fi cei mai rai si mai grei de suportat. Eu unul cand am simtit caldura din vara asta credeam ca o venit deja :)

 

oricum, tot ce-i posibil ca in acesti 3 ani jumate sa fie al 3-lea razboi mondial (cifra "fatidica" 3, ultimul razboi, cel de sfarsit? :)) daca stam sa ne uitam ce se intampla in ziua de azi si cum SUA cam freaca toata lumea...

 

inca o chestie interesanta, dar sa o pun inainte in context: in mitologia sumeirana, se zice ca erau 12 planete in sistemul solar... una dintre ele a fost distrusa, rezultand centura de asteroizi, iar cealalta a parasit cumva sistemul.... Pe aceasta planeta, se aflau si Anunnaki (fiinte extraterestre supranaturale din mitologia sumeriana ale caror nume ar insemna "those of royal blood", sau "princely offspring", iar acestia se pot corela cu fii lui Dumnezeu, uriasii din Geneza, care s-au "cunoscut" cu femeile oamenilor - read pls ca is cam grabit acum si nu am timp sa caut citat). Ei... se zice ca si mayasii aveau o astfel de planeta care va veni inapoi. Dar ce imi da mie fiori pe coloana e ca in Apocalipsa scrie de steaua Pelin, care va lovi Pamantul si va otravi apele - interesant cum toate se leaga, nu? Teorie a conspiratiei? probabil ca da, probabil ca nu..... dar acum 5000 de ani nu cred ca se gandeau 3 civilizatii separate la acelasi lucru din pura coincidenta, ca sa pacaleasca lumea de acum....

 

plus, desi n-are legatura cu 2012,: de ce naibii au si egiptenii si sumerienii(oarecum), si mayasii piramide?

Link to comment
Share on other sites

Guest DoomShadow

Daca ii sa luam biblic ... nu va fi sfarsitul lumii inca ... intai trebuie sa fie razboiul sfant ... apoi rapirea dupa care anti-Christul is face de cap 5 ani (sau ceva de genul) dupa care ADIOS :) .... nu credti ca se exageraza deja ... extraterestrii ... prea multe preziceri ... aiurea ... poate se va intampla ceva in 2012 da nu toate civilizatiile au avut dreptate ...

P.S. uitati de asta ... vine Mos Craciun pe 25 =))

Link to comment
Share on other sites

Cred Biblia. O citesc, o studiez... Am vazut in posturile anterioare referiri la lucruri care in Biblie nu le-am gasit sau altfel de interpretari la ceea ce este scris in Biblie... Cand o sa imi fac un pic de timp poate ca voi posta si eu ce am inteles din ce am studiat. Oricum, pe Nostradamus si pe altii nu-i cred, iar 2012 va fi 2012... daca va mai fi lume vom vedea, poate nu vom ajunge 2012... Imi plac teme din astea serioase.

Link to comment
Share on other sites

Guest DoomShadow

Si inca ceva care sper sa va schimbe parerea ... in biblie scrie ca ziua aceea nu o stie numai Tataaaaallll ... aleluia .... si Domnul Isus zice .... ca in ultimii ani vor venii multi proroci mincinosi si vor fi multe prorocii aiurea .... si fiul a zis "NU VA INCREDETI IN ELE" ... acuma ce credeti biblia sau mayanii aia sau cum le zice ???

 

 

ma duc la un prieten ... bbye vb mai incolo

P.S. tatal prietenului care merg ii un foarte bun predicator ... stie biblia pe de rost ... ma duc sa storc informatii

Link to comment
Share on other sites

Problema sfarsitului, al extinctiei desigur ca a preocupat toate civilizatiile, imperiile, regatele, natiunile, teoriile si altele.

 

opinia mea strict personala : desigur ca va fi un sfarsit, e evident, pamantul e un fel de organism viu care a inceput sa sufere si care intr-o zi va claca, in afara de asta suntem inconjurati de bezna, de frig, de nimic, de infricosatorul hau indiferent. Guvernat de legi fizice.

 

Desigur poate fi un cataclism venit din exterior (nu dezvolt, se cunosc dezbaterile pe tema asta), dar cataclismul este cel interior, boala, cancerul care sufoca pamantul. Aceasta suntem noi, desigur.

 

Toate povestile cu preziceri, interpretari....sunt bune pentru o varsta anume, te pun pe ganduri, te pun sa cercetezi. La randul meu am cautat aceste semne la diverse stadii ale varsei mele, si ma si miram cum mai existam. Iata ca existam si traim. Am depasit faza...

 

Vedeti-va de treaba voastra, de VIATA si traiti-o frumos, straduindu-va sa ganditi frumos, sa faceti ceva. De cealalta parte intunericul e mult prea gros pentru a-i putea da o intelegere corecta.

 

Toate teoremele se opresc la un punct, de acolo este ceea ce nu este.

Link to comment
Share on other sites

Guest DoomShadow

Adevarat ... dar pentru cine crede is Dumnezeu va mai dau un sfat ... POCAITI-VA

(pocainta = sa il accepti pe Isus ca Domn si Mantuitor in viata ta, sa iti para rau de pacate si sa incerci sa nu le mai faci)

Link to comment
Share on other sites

Guest Ender_Eugen

o fi pocait (nu e nimic rau in asta) insa:

 

Dumnezeu Tatal este unul cum si Dumnezeu Fiul este unul. Iisus Hristos este fiul lui Dumnezeu, Fiul Tatalui.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.