www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Concertul Aniversar Phoenix 45 De Ani


Guest thunder
 Share

Recommended Posts

Guest thunder

Luni, 19 Noiembrie 2007, ora 18:30

Teatrul National Bucuresti

 

Aniversarea a 45 de ani activitate a formației Phoenix va fi marcatã printr-o multitudine de activitãți, menite sã celebreze opera celei mai importante formații rock din România.

Manifestãrile se vor deschide printr-un eveniment de proporții în muzica româneascã: primul concert 100% unplugged "Phoenix & Friends".

 

Alãturi de membrii formației Phoenix, vor urca pe scenã, ca invitați speciali nume mari ale muzicii româneºti: Gheorghe Zamfir, Dumitru Fãrcaº, Florin (Moni) Bordeianu, Bogdan Bradu, Marius Mihalache, Tavi Colen, Stelu Encahe, Eugen Gondi, Cvartetul Passion ºi… un invitat-surprizã.

 

Gala aniversarã va începe la orele 18,30, în spațiile somptuoase din foaierul Teatrului Național, prin vernisarea expoziției de picturã Nicolae Covaci (se-nțelege, cu vânzare), fiind urmatã de un cocteil exclusivist.

 

Gala va fi cu participare restrânsã, biletele vor avea prețuri cuprinse între 700 ron si 300 ron. O parte din fondurile strânse în urma vânzãrii de tablouri ºi de bilete va fi consacratã unui fond de sprijinire a tinerelor talente, care se va institui cu aceastã ocazie. "Bursa de studii Phoenix" va fi destinatã, anul acesta, finanțãrii studiilor la Institutul SAE din Köln, pentru un tânãr ce va deveni, astfel, primul inginer de sunet român de dupã 1989 care va beneficia de formare la nivel european.

 

Pret / bilet

Categoria 1: 700 RON

Categoria 2: 500 RON

Categoria 3: 300 RON

 

Pentru precomenzi de bilete, a fost creata o noua sectiune pe site-ul oficial Phoenix, la adresa: http://www.transsylvania-phoenix.net/ro/comanda_bilete.php

Edited by thunder
Link to comment
Share on other sites

Guest guitar09

ma gandesc ca poate a scris gresit preturile.. :):) poate cat 1:70 ron

cat 2:50 ron

cat 3:30 ron

 

un bilet 7 mil :) e enorm de mult pt fanul de rand phoenix(chiar si 3 mil)

Link to comment
Share on other sites

atatia bani... poate pentru phoenix aniversar 100... pana atunci astept cu interes aniversarea 50, nu ciorba asta reincalzita '45'. desi vb unui amic, poate nu mai traiesc astia 5 ani....

 

sunt f multi bani si desi as fi vrut din suflet sa particip si eu nu-mi pot permite oricat as vrea din pacate.insa sa nu uitam ca e vb de phoenix,care reprezinta multi un simbol si o trupa de o valoare incontestabila .eu sunt sigur ca fiecare banutz e justificat,va fi unplugged si vor fi atatia invitati de valoare...este evident ca nu a fost planuit acest concert ca un eveniment obisnuit la noi,de concert pt mase..vezi aeroport,parcuri..ci ca un eveniment "de elita" muzicii de calitate.si parerea mea este ca au dreptul sa fie altfel pt ca ei canta altfel :):)

da stiu si mie mi-a cazut fatza cand am vazut pretul:) am strambat din nas ,m-am invartit nitel prin camera,dar am acceptat ideea..merita..parerea mea sa nu sariti acu pe mine

Link to comment
Share on other sites

"Bursa de studii Phoenix" va fi destinatã, anul acesta, finanțãrii studiilor la Institutul SAE din Köln, pentru un tânãr ce va deveni, astfel, primul inginer de sunet român de dupã 1989 care va beneficia de formare la nivel european.

 

Suna pompos, important :) Dar de fapt SAE nu e "the holy grail" :) Si nici macar n-ar fi primul inginer de la noi, cunosc deja 2 insi care au facut scoala la Londra. Iar Leo Iorga, user RGC, parca a facut si el SAE, nu mai retin exact. Deci minim 3 :)

Link to comment
Share on other sites

Mi se pare mie sau preturile biletelor sunt un pic cam piperate?

La asa o intimplare "de proportii", urmata de un "cocktail exclusivist", pai cam la ce vroiai tu sa te astepti? Ce sa zic, ne-am dat dracu'..........Exact manifestare pentru omul de rind (NOT!). :)

(chiar sint curios sa vad daca isi vor bea cocteilu' ala exclusivist cu deshtu' mic in sus..,)

Link to comment
Share on other sites

Alãturi de membrii formației Phoenix, vor urca pe scenã, ca invitați speciali nume mari ale muzicii româneºti: Gheorghe Zamfir, Dumitru Fãrcaº, Florin (Moni) Bordeianu, Bogdan Bradu, Marius Mihalache, Tavi Colen, Stelu Encahe, Eugen Gondi, Cvartetul Passion ºi… un invitat-surprizã.

e al nostru michel2233 sau e doar coincidenta d nume?!?

Link to comment
Share on other sites

Guest costi iorga
Suna pompos, important :) Dar de fapt SAE nu e "the holy grail" :( Si nici macar n-ar fi primul inginer de la noi, cunosc deja 2 insi care au facut scoala la Londra. Iar Leo Iorga, user RGC, parca a facut si el SAE, nu mai retin exact. Deci minim 3 :)

 

Costi Iorga! :) SAE la Viena, 94-96...

Merci de remarca, anyway!

 

On topic acum: E intr-adevar enorm pretul. Dar sa nu uitam ca e vorba de o gala cu participare redusa, mai "pe spranceana", asa.

Oricum, laudabila initiativa bursei de studii Phoenix! Ar fi misto daca, de exemplu, firme de sonorizare si-ar scoli intr-un astfel de mod personalul.

Link to comment
Share on other sites

cred ca totusi a gresit preturile...nici la trupele internationale nu au fost bilete 200 de Euro..oricat de aniversar ar fi.

 

daca au gresit preturile iti dau o bere:) dar pretul este acelasi ca si aici si pe site-ul lor..deci ar fi o greseala oficiala:0 oricum repet merita cred eu si asa

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.