www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vocali

Shadow

Recommended Posts

Guest Dalia

You've got it! Bravo!

Casii Vocal pot zice ca nu este rau chiar deloc, ai o energie buna si pentru Blues este exact tipul de voce care trebuie. Ai grija daca cumva cinti mult sa faci ceva exercitii de incalzirea vocei sa nu ai surprize.

Si bineinteles ca din momentul cind pe scena cinti la gitara si la voce esti gitarist dar si vocal cea ce este un avantaj.

Killahead .. cam tarziu .. dar am ascultat piesa atunci cand ai postat ... ai voce buna, esti detasat in cantare si asta este bine .. si da ... Dalia are dreptate ... ai voce potrivita pentru blues. Ti-as recomanda si eu sa-ti lucrezi vocea dar nu cred ca te atrage ideea prea tare .. tu canti doar din bucuria de a canta, "razi" in timp ce canti si cred ca reusesti sa transmiti asta publicului. Un pic de efort nu ar strica totusi :) pentru public normal.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest DeathWarden

bah nu suntetzi nici unu interesat de heavy metal ??? :) prv me d3athward3n pe ymessenger :)

Guest RipperC

bah nu suntetzi nici unu interesat de heavy metal ??? :) prv me d3athward3n pe ymessenger :)

pai daca te uiti in urma cu cateva pagini ai sa gasesti destule posturi cu incercari de-ale mele in domeniul heavy metal. :)

Guest miriapod

@BitterSweet_Razorblade.. as much as i hate the song :o , am incercat sa fiu atenta numai la interpretarea ta.. se simte ca ai "potential", numai ca ti-ar trebui mai mult curaj si exercitiu. daca ai nevoie, (am postat pe aici) am colectie de singing techniques, da un pm si aranjam. incearca sa asculti cu atentie inregistrarea, sa refaci partile care mai au mici ezitari (so,so,so hollow).. si cum tot citeam ieri ce zicea luciana intr-un post mai vechi :)

Trebuie sa inveti sa-ti folosesti cat mai bine vocea pe care o ai. Trebuie sa o pui in valoare prin muzica pe care o canti. Daca tu stii sa faci cutare floricica mai bine, pe aia tre sa o canti, eventual, diversificat, in mai multe piese.

Mai greu e sa afli ce are vocea ta in special. :(:)

nu cred ca e prea tarziu sa te apuci de canto.. (am recitit posturile,da B) ).. dupa pozele pe care le-ai postat, mi se pare ca mai e timp...

@mymyth.x frumoasa interpretare, ai facut canto, nu? se aude ;) singurul lucru ar fi.. ai folosit mult registrul de falsetto aici, iar mie mi-au placut mai mult partile in care ti-ai dat drumul la voce. pune-i pe nesuferitii aia din formatie :) sa transpuna, after all, fiecare vocal are aria lui in care se simte confortabil.

and Death Warden, hai ca suntem interesati, posteaza sa auzim ;)

Guest mymyth.x

@miriapod

Merci de comment:).

Pai nu am ce sa le mai zic baietilor deoarece nu mai cantam impreuna de ceva vreme:), si acum ma aflu in cautari de o noua trupa.

Si da, am facut un an de canto:P.

Guest miriapod

succes, o sa-ti gasesti tu, mai devreme sau mai tarziu, you're in the right place :) si mai astept inregistrari, daca mai ai..

Guest mymyth.x

pai, o sa mai pun si alte cantece:)

chiar tu ai postat ceva cantat de tine pe aici? daca da, da-mi si mie linkul pls:)

Guest miriapod

pai daca te uiti in urma cu cateva pagini ai sa gasesti destule posturi cu incercari de-ale mele in domeniul heavy metal. :)

Band I sing in: none.

am inteles :)

better try there :)

Guest BitterSweet_Razorblade

@BitterSweet_Razorblade.. as much as i hate the song ;) , am incercat sa fiu atenta numai la interpretarea ta.. se simte ca ai "potential", numai ca ti-ar trebui mai mult curaj si exercitiu. daca ai nevoie, (am postat pe aici) am colectie de singing techniques, da un pm si aranjam. incearca sa asculti cu atentie inregistrarea, sa refaci partile care mai au mici ezitari (so,so,so hollow).. si cum tot citeam ieri ce zicea luciana intr-un post mai vechi :)

nu cred ca e prea tarziu sa te apuci de canto.. (am recitit posturile,da :( ).. dupa pozele pe care le-ai postat, mi se pare ca mai e timp...

Mersi pentru aprecieri. Tot aici mi s-a zis ca nu am volumsi ca(virgula B) ) cant cu frica :o Ma straduiesc sa deschid gura mai mult si cant tare, cred ca nu se aude din cauza microfonului pe care il am :)

In legatura cu lectiile de canto, am citit pe alt topic ca varsta "ideala" e 18 ani si-am inceput sa sper :) ... si daca e asa unde sa ma duc?

Aaa si inca o chestie... asta in caz ca nu v-ati dat seama... sunt fata ( am facut precizarea pt ca mi s-a mai zis ca 'sun' ca un baiat) ;) that seems cool to me

Guest miriapod

da, e bine ca incerci sa deschizi gura, dar am impresia ca problema ta e de la respiratie... ai putea sa mergi la toamna la scoala populara de arte daca vrei, sau sa-ti gasesti un profesor particular (aici nu prea pot sa te ajut pentru ca si eu caut inca.. :) )

intre timp mai reciteste threadul ala cu tehnici vocale, poate intelegi de acolo.

tine minte: trebuie sa-ti umpli complet plamanii cu aer. cu cat ai mai mult aer, cu atat o sa-ti controlezi mai bine vocea si o sa ai mai mult volum. cand inspiri nu-ti ridici umerii, ci senzatia trebuie sa fie ca tragi aerul in stomac. tine-ti mainile "in sold" in timp ce inspiri :) pentru o respiratie corecta, ar tb sa-ti simti stomacul cum se umfla ca un burduf. apoi da aerul afara incetisor pe un ssssssssss (nu tot odata). exersezi asta pana iti vine natural :)

problema cu vocalii astia, animale pe cale de disparitie se pare.. :) mai fac o incercare proprie si ma catapultez in lumea muzicala condusa de o-zone si ackent sau cum dracu le zice..:)) imi iau blugi tocitzi, camasa mototolita cu 69, mercedes si ghiul si il dau dracu de rock..

Las_o_Balta.mp3

Guest Stiv

problema cu vocalii astia, animale pe cale de disparitie se pare.. :) mai fac o incercare proprie si ma catapultez in lumea muzicala condusa de o-zone si ackent sau cum dracu le zice..:)) imi iau blugi tocitzi, camasa mototolita cu 69, mercedes si ghiul si il dau dracu de rock..

esti deja acolo, in felu tau :)

Guest miriapod

ti-a iesit bine egalizarea cu grupul vocal, frumos :)

it's a bit mixed genre, ar putea iesi o chestie interesanta totusi.

de curiozitate..unde ai inregistrat?

Guest miriapod

mie mi-a placut mult mai mult piesa asta :) relle good one, thumbs up

se simte studioul profesionist

frumos refren

Guest RipperC

In vremurile nu prea indepartate, imi faceam si eu de cap cu o trupa numita H.B. (poate ati auzit de ea). Vremurile alea au trecut, acu-s "pe liber" da' uite ce am gasit in saculetul cu amintiri: ultima piesa trasa cu baietii din H.B. Downloadati si ascultati, asa, for old times' sake.

h.b._sands_of_time.mp3

Edited by RipperC

Frumos ce aud .. ma refer la voci si piese .. vestea cu HB-ul ma intristeaza totusi .. ma obisnuisem cu trupa voastra .. hmm .. si ma gandeam ca o sa va aud cat de curand si pe alte scene .. pacat .. dar .. asta-i viatza de artist .. uff. Bafta Cosmin .. bafta HB .. bafta randox .. hai Bafta si lui miriapod ..

multumim, michael(las-o mai usor cu pozele alea...:))) noi adica, 8 o'clock ne-am strans intr-o alta gasca, evident tot cu infectul de mine la voce, dar suna cam asa(scuzati caltatea vocii, eu e de vina era de dimineata si nu prea puteam mare lucru) deci asta e 8'o actual...:)

in_urma_ta.mp3

Guest Baumwolle

Randox suna bine intr-adevar, Catalin stie ce zice el de iesit din underground, insa...prea comercial pentru gusturile mele. :)

noi adica, 8 o'clock ne-am strans intr-o alta gasca, evident tot cu infectul de mine la voce, dar suna cam asa(scuzati caltatea vocii, eu e de vina era de dimineata si nu prea puteam mare lucru) deci asta e 8'o actual...:)

Din mesajul tau s-a dedus ca ai tras o piesa cu noua gasca tot noua, asta am vrut sa zic. :)

SI ca s-o dam la pace, repet.. piesa suna super bine si merge de minune pe TV Klumea (unde va trebuie bani de difuzare) sau MTV de unde in mod cert se va afla de trupa nu numai la nivel de Bucuresti si imprejurimi ci si la nivel national.

Bafta ! :)