www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pentru Cei Care Totusi Mai Cred...

Recommended Posts

Posted

Uite ca m-am gandit sa deschid un topic pentru cei care sunt pro-Gibson, care inca mai cred ca "e fenomenal". Eu sunt printre aia. Am cantat pe cateva chitare pana acum, mai de firma sau wannabe. Dintotdeauna mi-am dorit sa am un Gibson Les Paul si in cele din urma am reusit sa mi-l iau si pot sa spun cu mana pe inima, ca nu m-a dezamagit si ca e asa cum m-am asteptat sa fie - ton specific si calitate! Modelul pe care il am e un Gibson Les Paul Studio Alpine White din 2006. "Pruncul"are 4,2 kg (plus o tona de sustain), doze de Gibson Custom, gold hardware, ebony freboard.

Sariti cu pro-uri! :)

Guest anghelescu
Posted

sa o stapanesti sanatos :) poze ceva? :)

ma abtin de la comentarii.. referitoare la discutia inceputa de tine :)

Posted
Uite ca m-am gandit sa deschid un topic pentru cei care sunt pro-Gibson, care inca mai cred ca "e fenomenal". Eu sunt printre aia. Am cantat pe cateva chitare pana acum, mai de firma sau wannabe. Dintotdeauna mi-am dorit sa am un Gibson Les Paul si in cele din urma am reusit sa mi-l iau si pot sa spun cu mana pe inima, ca nu m-a dezamagit si ca e asa cum m-am asteptat sa fie - ton specific si calitate! Modelul pe care il am e un Gibson Les Paul Studio Alpine White din 2006. "Pruncul"are 4,2 kg (plus o tona de sustain), doze de Gibson Custom, gold hardware, ebony freboard. Sariti cu pro-uri! :)
P.S.Pun pariu ca numarul posturilor contra de pe celalat topic va fi mult mai mare ;)
sa o stapanesti sanatos B) poze ceva? :) ma abtin de la comentarii.. referitoare la discutia inceputa de tine :)
Pai daca eu cred...I have the proof ;) . Sa nu fie cu suparare, eu doar imi spun parerea asa cum si-a spus-o si tipul ala pe forumul strain! :(
Posted (edited)
foarte tare si sa canti pe ea pana ti se fac dejtele una cu grifu B) si sa ne dai si noua niste sample-uri :o
Deja nu imi mai simt degetele (ce corzi proaste au astia de la Gibson :) ), iar sample-urile vin cand reusesc sa imi repar traful de la procesor ca n-am microfon sa il pun in fata ampului, care oricum suna prost... Mersi de urari...am sa pun si poze in curand. :(
sper ca nu esti tu Adi de la Valcea... ;) ;) Ca proprietar de 4 (patru) chitari Gibson,iti urez s-o canti sanatos,cat mai mult si cu cat mai mult folos.
Mi-ai stricat seara...aia cu adi de la calcea e nimic pe langa alea 4! :)
eu sunt pro
Sssssuper, barbarossa! :)

P.S. Midnai' raider, expune-le rogu-te si pe-ale tale, dau bine la topic!

Edited by AddRien
Guest Ronin_JP
Posted
Asta-i tare... ai un frate geaman?

Inteleg 2 gibson LP, dar identice? Ai prins o promotie?

:)

They come cheaper by the bunch! :)

But really... 2 lemon drop Les Pauls? Are you a Gary Moore fan or what?

Posted (edited)
si-a mea-i LAME

lame de barbierit ninjaci (da' cu lama tinuta mai drept ashea ;) )

:) :)

Mi-era indiferent cu gold sau fara. Important e ca Alpine White are tastiera de cAbanos ;) (imi place mie asa :( ). Ninja, sa-ti pregatesti dorsu' (sper ca nu te mai doare B) ) pentru o caldare de bere :)

Edited by AddRien
Posted (edited)
Nu uita: it's on!
You bet! B)
bueeei...fii atent...daca e hot date...poate peste 9 luni te trezesti cu cativa Gibsonei ;) trimiti unu' si in Brasov :(
Nu ti-ai pus totusi problema ca daca arata la fel ar putea fi de-acelasi sex? ;) Ca sa nu mai zic ca fiind din aceeasi familie, s-ar putea sa ai surprize genetice :) ! Ontopic acum: ARGUMENTE PRO-GIBSON! SARITI!

P.S.Observ ca in continuare rubrica cealalta atrage mai multe commenturi...si majoritatea celor care posteaza acolo nu cred ca au Gibson :) . Ma intreb acum, daca toata lumea de pe forum ar avea Gibson s-ar mai vorbi asa?! :) Probabil ca s-ar gasi o alta marca, "superioara ca pret" si inaccesibila care sa starneasca discutii. Vorba cuiva de pe forum (a lui malex cred) - "is acri dom'le, acri!".

Edited by AddRien
Guest Manolescu
Posted

Vand tot inafara de Teisco Del Rey si sparg totzi banii pe cazinouri si curve ca m-am saturat.

Heil Imperium!!

Posted (edited)
mai eu unul n-am gibson, dar are profu meu si pot sa spun ca gibson KICKS ASS :)
It shurely does! :(
adaugatzi un BFG galben de la mine, amestecatzi puternic.
POZE si impresii!Cum suna fata de Epi, de exemplu?!... :) Pana una alta poze cu a mea si cu mine... :)

P.S.Calitatea nu e grozava ca is facute cu un telefon...si la prasit (va puteti da seama fupa cravata B) )

Edited by AddRien