Guest hututui Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 mama, ce se mai vad greselile fratii mei. pe ine ma scuzati, ma duc sa mai studiez! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 ma bucur foarte mult ca am ocazia sa vad aceste inregistrari imi pare tare rau ca n-am ajuns, dar din pacate, serviciul e prioritar felicitari celor trei si nu numai (si tuturor participantilor) felicitari si lui Calin pentru ca a oferit un asemenea eveniment BRAVO Claudiu PS as putea avea si eu un DVD cu evenimentul? mi-ar placea Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdansocaciu Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Bucuresti Salut! Cum pot sa imi ulpoadez mp3 pentru concursul workshop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdansocaciu Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 In cadrul M&C 2007 Workshop se desfasoara un concurs ce are ca mare premiu un amplificator VOX AD30 oferit de M&C Music Cum il poti castiga? Descarca negativul de mai jos, foloseste-l ca suport pentru improvizatia ta si uploadeaza-l pe aceasta pagina. Cine are voie sa participe? Orice utilizator al forumului RGC.ro indiferent de numarul de posturi detinute sau de vechimea sa. Ce instrumente pot folosi ? Doar chitara electrica sau acustica. Pana cand ma pot inscrie? Data limita pentru inscriere este Duminica 7 Octombrie 2007 Cine decide castigatorul? Un juriu compus din Calin Ilie, Rares Totu si Cosmin Dumitru va alege 3 finalisti. Cei trei finalisti vor interpreta live compozitiile lor in cadrul workshopului din perioada 9-11 Octombrie. DETALII despre Workshop AICI Marele castigator va fi ales din cei 3 de David Spann, invitatul special din partea VOX USA. Mai exista si alte premii? Locul 1 - Vox AD30VT Locul 2 - Vox AD15VT Locul 3 - Vox DA5 Ce trebuie sa mai stiu? Interpretarile trebuie sa fie facute de o singura persoana si sa fie perfect reproductibile live. Persoana ce apare pe inregistrare trebuie sa fie aceeasi cu cea care se va prezenta la finala. Daca mai aveti nelamuriri va rog sa le postati in cadrul acestui topic. MULT SUCCES!!! ultima modificare 5 Octombrie 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted September 30, 2008 Author Share Posted September 30, 2008 E bine dar ai intarziat un an ... Sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 ) ) muuhahhahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdansocaciu Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Dupa concurs am vazut ca era pe 2007....si nu am ochelari ....dar mai bine ca am chiflat-o ca nu eram multumit cu asta.....totusi....!!!!La anu'.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirceab Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 ....dar mai bine ca am chiflat-o ca nu eram multumit cu asta.... Mie mi-a plãcut mult piesa ta (improvizația chitaristicã) pentru concursul MC Music 2008. ªi aº clasa-o destul de sus printre celelalte propuneri (propuneri care încã mai pot fi gãsite la http://www.mcmusic.ro/events_view.php?id=13 ). Personal, piesa ta mi-a amintit o dilemã pe care încã n-am adjudecat-o: sunetul chitarei din piesã este cumva depreciat de trecerea prin procesor (este mai uniformizat, mai puțin expresiv în comparație cu ce ar putea ieºi fãrã prelucrarea digitalã, respectiv prin "culegerea" cu microfonul din fața unui amplificator bun) ºi de surplusul de ecou, însã în compoziția piesei acest sunet chiar se potriveºte teribil de bine. Aº zice deci cã o astfel de piesã ne aruncã în dilema "clasic versus modern în sunetul chitarei electrice". P.S. Cred cã vei face o figurã frumoasã la Workshop-ul din 2009! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts