Malmsteen Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 let there be rock Concurs_Workshop_M_C2007_Malmsteen.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted October 7, 2007 Author Share Posted October 7, 2007 Salut !Se aude mai lent varianta mea in player, dar daca o descarc , e bine ! Sa o uploadez din nou ? sa nu fie ceva probleme... E ok. Piesa nu e la 44KHz si playerul flash nu o reda corect. E o limitare a playerulul. Daca poti sa uploadezi o varianta la 44KHz ar fi ok , daca nu nu e nici o tragedie o sa o reeencodez eu putin mai incolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mishu31 Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 E ok. Piesa nu e la 44KHz si playerul flash nu o reda corect. E o limitare a playerulul. Daca poti sa uploadezi o varianta la 44KHz ar fi ok , daca nu nu e nici o tragedie o sa o reeencodez eu putin mai incolo. Daca ai putea ti-as fi foarte recunoscator, ca eu nu stiu cum sa fac treaba aia, din pacate ! Multumesc pt. lamurire ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iorgulescu Calin Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Salut! Pai... asta e si primul meu post pe acest forum, asa ca vreau in primul rand sa felicit pe organizatorii forumului. Este un forum excelent, am gasit multe indicatii utile si idei aici, foarte bun atat pentru avansati, cat si pentru incepatori ( ca si mine de altfel ). In al doilea rand vroiam sa felicit organizatorii pt. ideea concursului. Si acum... dupa ce am pus un post deja lung imi pun si eu melodia, facuta dupa priceperea si puterea mea. Este cantata pe o chitara clasica Reghin HORA si inregistrata cu un microfon de calculator. Imi cer scuze pe aceasta cale pentru calitatea proasta a sunetului, dar la ora actuala nu dispun de alte scule de inregistrare mai performante. Succes mult tuturor!!!!!! Concurs_Workshop_M_C2007_Klinux.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
claudiu87 Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 salutare tuturor...(in special lui Malmsteen ) Concurs_Workshop_M_C2007_Claudiu87_.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falling_into_infinity Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Concurs_Workshop_M_C2007_falling_into_infinity_.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necroguitar Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 In ciuda faptului ca nu sunt deloc multumit de sunet si lasand la o parte faptul ca nu am reusit sa rezolv problemele de latenta ale placii de sunet, pe ultima suta de metri... Foarte interesante & inspirate piesele uploadate pana acum. Bafta tuturor ! concurs_workshop.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lumea imi spune iosif Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 mda... mai ca-mi vine sa nu mai postez la ce grei sunt pe-aci... minunati-va de gajaitura mea.. mda.. Concurs_Workshop_M_C2007_iosiv.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest laptegros Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 si eu si eu!! Concurs_Workshop_M_C2007_laptegros.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted October 7, 2007 Author Share Posted October 7, 2007 Prelungesc cu 30 de minute termenul pentru ca vad ca mai e cineva care incearca sa faca upload. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 am auzit pan acu niste variante ff misto...aveti inspiratie domnilor va felicit Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakavaka Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 va urez si eu bafta tuturor...si..asteptam rezultatele cu nerabdare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest john_preston Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 sunetu e praf ... in ultima clipa am ramas fara coarda mi si e inregistrata pe clasica cu un microfon de cea mai chespe calitate Concurs_Workshop_M_C2007_john_preston.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipry_Rock_Tm Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Bafta multa tuturor, Respekt pt organizatori, Respekt pt M&C si Respekt pt toti cei care au postat piese, este evident faptul k toata lumea a muncit mult. RGC rulz BAFTA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted October 7, 2007 Author Share Posted October 7, 2007 Timpul a expirat. Din acest moment orice upload nu va fi luat in considerare indiferent de cel ce posteaza, de motiv sau de prestatie over-all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 cand aflam finalistii?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mishu31 Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 salutare tuturor...(in special lui Malmsteen ) Da pe mine , de ce nu ma saluti, ma rog ?? Pana acum, aveam o mica sansa, dar acum , s-a dus de tot ! Super tare !! jos palaria !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 Finalistii vor fi anuntati maine in jurul orei 11 dimineata. Ii rog pe cei care nu pot ajunge din varii motive la workshop (nu pot ajunge in Bucuresti in ziua finalei, probleme personale, etc) sa anunte aici pe topic. Felicitari tuturor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lumea imi spune iosif Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 (edited) Finalistii vor fi anuntati maine in jurul orei 11 dimineata. Ii rog pe cei care nu pot ajunge din varii motive la workshop (nu pot ajunge in Bucuresti in ziua finalei, probleme personale, etc) sa anunte aici pe topic. Felicitari tuturor! s-ar putea sa nu ajung... depinde daca sunt printre finalisti (nu cred) sau nu (cred).. sa vad cum fac cu serviciu Edited October 8, 2007 by lumea imi spune iosif Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakavaka Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Finalistii vor fi anuntati maine in jurul orei 11 dimineata. Ii rog pe cei care nu pot ajunge din varii motive la workshop (nu pot ajunge in Bucuresti in ziua finalei, probleme personale, etc) sa anunte aici pe topic. Felicitari tuturor! si care sunt consecintele daca, sa zicem, sunt ales in primii trei (nu ca ar fi cazul...), dar nu pot ajunge in Bucuresti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 si care sunt consecintele daca, sa zicem, sunt ales in primii trei (nu ca ar fi cazul...), dar nu pot ajunge in Bucuresti? ff rele...nu castigi nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
thedarkdream Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Finalistii trebuie sa fie prezenti in toate cele 3 zile sau doar la finala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Finalistii trebuie sa fie prezenti in toate cele 3 zile sau doar la finala? doar daca vor sa se obisnuiasca cu atmosfera sau sa admire prezentarile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 Programul se gaseste si pe prima pagina a site-ului dar il postez si aici: M&C Musical 2007 WORKSHOP Program 9 Octombrie 18:00-18:30 Cristi Gram - Ibanez Guitars 18:30-19:00 Raul Kusak - Korg Oasys 19:00-19:30 Adi Tetrade - Tama Drums, Sabian Cymbals, Remo Drumheads 19:30-20:00 Kiba Dachi - Ibanez Basses, Hartke Amplifiers 20:00-20:30 Rares Totu - Marshall Amplifiers 20:30-21:00 Dan Stetco " Polymoog" Korg M3 21:00-22:00 David Spann - Vox Amplifiers, Vox Tonelab SE, Vox Cooltron Pedals 10 Octombrie 18:00-18:30 Dan Stetco " Polymoog" Korg M3 18:30-19:00 Rares Totu - Marshall Amplifiers 19:00-19:30 Josef Kappl - Ibanez Basses, Hartke Amplifiers 19:30-20:00 Cristi Gram - Ibanez Guitars 20:00-20:30 Adi Tetrade - Tama Drums, Sabian Cymbals, Remo Drumheads 20:30-21:00 David Spann - Vox Amplifiers, Vox Tonelab SE, Vox Cooltron Pedals 21:00-22:00 JAM SESSION ( vor participa doar artistii demonstratori ) 11 Octombrie 15:00 Finala concursului " Castiga un amplificator VOX AD30 " 16:00-16:30 Raul Kusak - Korg Oasys 16:30-17:00 Kiba Dachi - Ibanez Basses, Hartke Amplifiers 17:00-17:30 Cristi Gram - Ibanez Guitars 17:30-18:00 Josef Kappl - Ibanez Basses, Hartke Amplifiers 18:00-18:30 David Spann - Vox Amplifiers, Vox Tonelab SE, Vox Cooltron Pedals 18:30-19:00 Rares Totu - Marshall Amplifiers 19:00-19:30 Adi Tetrade - Tama Drums, Sabian Cymbals, Remo Drumheads 19:30-20:00 JAM SESSION ( vor participa doar artistii demonstratori ) Nu e nevoie de prezenta in toate cele 3 zile. Este nevoie dar incepand cu ora 15.00 in data de 11 Octombrie (Joi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Alta preceizare:Nu va faceti probleme in legatura cu calitatea inregistrarii. Daca e cantat bine nu conteaza cum e tras. Se face abstractie de mixaj sau alte probleme tehnice. Important este doar ce cantati. Ar fi interesant sa organizezi o votare din partea " spectatorilor" .Chiar si dupa ce s-a ales oficial castigatorul . ( ? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Ar fi interesant sa organizezi o votare din partea " spectatorilor" .Chiar si dupa ce s-a ales oficial castigatorul . ( ? ) buna idee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted October 9, 2007 Author Share Posted October 9, 2007 Rezultatele or sa apara cu o mica intarziere pentru ca e o jurizare destul de dificila. Mai aveti rabdare pana maaaxim la ora 13.00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted October 9, 2007 Author Share Posted October 9, 2007 Iata si clasamentul! Claudiu87 Ilun Hututui Sakavaka Lumea imi spune Iosif Cristi-Plod Malmsteen Comanel Necroguitar Primii 3 sunt invitati sa participe la finala. Daca unul dintre ei nu reuseste sa ajunga il rog sa specifice pentru a putea apela la rezerve (locurile 4-9). Toti participantii vor primi tricouri! Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted October 9, 2007 Author Share Posted October 9, 2007 Pentru finalisti : Veniti cu chitara si eventual cu ce efecte doriti sa folositi(in cazul in care folositi). Exista amplificator la workshop (Marshall, Vox, etc) si exista si efecte de diverse tipuri - aveti de unde alege daca doriti/e nevoie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Granata Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Iata si clasamentul!Claudiu87 Ilun Hututui Sakavaka Lumea imi spune Iosif Cristi-Plod Malmsteen Comanel Necroguitar Primii 3 sunt invitati sa participe la finala. Daca unul dintre ei nu reuseste sa ajunga il rog sa specifice pentru a putea apela la rezerve (locurile 4-9).Toti participantii vor primi tricouri!Felicitari! Felicitari finalistilor!let there be rockTe vedeam printre finalisti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts