Guest rhcp_guitarist Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Mei,eu le-am ascultat pe toate si suna ft misto.tine-o tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0rin Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 am sa trec un pic intr-o alta grupa...grupa elementelor chimice nemetalifere in care 1s1 2s2 sunt aduse din gunoi.... nemetalifer.wmv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 se termina brusc dar e s0rin we want more!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted March 21, 2005 Author Share Posted March 21, 2005 de mult n-am mai fost pe aci.. super sorin ca de obicei de altfel pun si eu o melodie cam ciudata.. de la pink floyd nu a iesit exact dar e super (dupa cateva inregistrari ) e un pic editata cu adobe audition. enjoy my piece of sh** isthereanybodyoutthere.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 sunt mishto...si sorin si proof.....mai vrem !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 am facut un solo improvizat pe forgotten hopes de la anathema....se aude prost ca de obicei....dar melodia suna cat de cat bine a doua a tale that wasn't right de helloween... anathema_improv.mp3 helloween_tale.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted March 22, 2005 Author Share Posted March 22, 2005 revin cu o chestie ... de sunt in vacanta si ma plictiseam azi noapte deci o creatie facuta azi noapte pe la 12 si pusa in aplicare si un pic slefuita azi la ora 11.. sper sa va placa.. am si o melodie aproapee la fel dar pe picking.. dar mai trebe lucrata un pic.. sa va dati cu parerea daca va place asta mersii p.s. e editata un pic cu adobe audition *delay+noise* Si daca nu v-ati prins melodia se cheama 12pm hour de The MOoN Seekers Ah.. si daca ar fi cineva dragut sa imi faca si mie un solo si sa-l puna aci ca sa pot sa le combin pe amandoua.. ar fi super mersi 12_pm_hour.MP3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0rin Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 proof isthereanybodyoutthere suna bine se vede clar ca esti pe directia cea buna...eu am un sfat sa iti dau opreste draqului yahoo messenger cand inregistrezi . si acum o intrebare-test de teorie :piesa 12 pm in ce gama este? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted March 22, 2005 Author Share Posted March 22, 2005 ah.. s0rin scuze. nu mi-am dat seama de yahoo decat dupa ce am ascultat melodia oricum o sa incerc sa am grija.. referitor la gama: habar n-am .. sincer e facuta pe acordul Bm la care am luat bareul si .. ceva de genu sunt acordurile uite: -------------------|--------------------------| --------3----------|----------3-------------- | -------------------|-------------------4------| -----------4-------|----------------4---------| -----2-------------|-------2------------------| -------------------|--------------------------| apoi vine Bm la care pun bareul fara Mi gros.. si ridic pe rand degetul de pe sol si "si" si cam atat.. apoi trec la fretul 3-5 si fac cam aceasi chestie.. daca iti dai seama de gama sa imi spui si mie ca io habar n-am Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 fear of the dark... fear_of_the_dark.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Nu-i rau. Incearca sa canti cu un backing track. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 ce e "backing track"?...sa pun melodia in spate sau ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 tobe si eventual bas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 daca e fac eu basul...dar tobele nu stiu de unde sa le iau.....cred ca o sa le export midi din gp Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 hmm.. am luat tobele de la spiritus sanctus, le-am editat un pic (am mai taiat din ele), si am inceput sa cant, si uite ce a iesit. daca mai apar greseli, nu comentati, ca e improvizatie total_improvisation.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rhcp_guitarist Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 hmm.. am luat tobele de la spiritus sanctus, le-am editat un pic (am mai taiat din ele), si am inceput sa cant, si uite ce a iesit. daca mai apar greseli, nu comentati, ca e improvizatie <{POST_SNAPBACK}> Imi place..chiar suna bine (se mai aude ceva dubios pe fundal)dar mere... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 hihi suna super mishto....daca ii faci si un solo e parfum la mine deja a devenit obisnuinta...in fiecare zi pun ceva.... am ascultat niste sfaturi date de cearny si acum pot sa folosesc si fxboxul si se aude ceva mai bine am facut solo-ul de la hammerfall-allways will be....suna foarte aproape de adevar... .....lead-ul e ciordit din guitar pro....e midi dar merge solo-ul e facut de mine si inca o improvizatie pe depeche mode ..nu stiu daca sa il pun aici sau la blues ....au fost mai multe tentative intr-una hammerfall_always_will_be.mp3 blues_depeche_mode_.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rhcp_guitarist Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Melodia de la Hammerfal e chiar misto,pacatr ca e asa de scurta.cealalta suna cam ciudat,dar orikum eu n-am voie sa comentez..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Imi place..chiar suna bine (se mai aude ceva dubios pe fundal)dar mere... <{POST_SNAPBACK}> hmm.. metoda de inregistrare e cam primitiva. dau boxele destul de tare, si pun microfonul (de calc) pe lustra . ca, nu mai pot sa inregistrez sau sa salvez in Soundforge, ca mi-a expirat hihi suna super mishto....daca ii faci si un solo e parfum <{POST_SNAPBACK}> daca as stii sa ii fac un solo... . problema e ca eu nu prea stiu teorie. ma rog.. tre sa invat si eu gamele alea odata, si apoi notele pe grif . btw, Dementhor, melodia aia de la Hammerfall e marfa, dar se simte ca aia e midi . btw2, melodia aia, era improvizatie, facuta pe loc. faza e ca cam toata melodia are aceleasi acorduri... si e cam boring . mai tre editata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Melodia de la Hammerfal e chiar misto,pacatr ca e asa de scurta.cealalta suna cam ciudat,dar orikum eu n-am voie sa comentez..... ...ma cealalta e o melodie gen "n-am avut ce face" ....adica am pus melodia de la depeche mode pe fundal si am cantat ce mi-a venit.....e drept ca nu prea am fost inspirat ai voie mah sa comentezi eu unul nu ma supar daca as stii sa ii fac un solo... . problema e ca eu nu prea stiu teorie. ma rog.. tre sa invat si eu gamele alea odata, si apoi notele pe grif . tu crezi ca eu stiu teorie...fac si eu solo-ul cum imi vine...crede-ma asa ziceam si eu la inceput....incearca si tu sa faci ceva pe loc...si o sa vezi ca nu suna tocmai rau...e super misto sa canti de fiecare data altceva......ideea e ca dupa cateva mii de improvizatii ....ajungi sa stiii fiecare tasta cum suna....(manu_s mi-a dechis ochii in privinta asta..10x ) mie pur si simplu imi vine solo-ul in cap....chiar daca o mai iau inca pe aratura... ce-i drept sunt inca destul de banale btw, Dementhor, melodia aia de la Hammerfall e marfa, dar se simte ca aia e midi . ma eu in melodia aia nu am facut decat solo-ul...initial vroiam sa il fac sec..dar am zis ca totusi....asa ca am luat si eu lead-ul din gp..care oricum suna prost...si l-am facut wav....oricum se aude destul de prost si daca il fac eu...asa ca tot cam aia e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 hihi, vezi ca exista o alternativa aproape gratuita si una complet gratuita la SoundForge Btw, draguta bucata aia de ritm. Totusi, incearca sa tragi si un solo/lead peste ea (mai ales la final ar merge) Cu ce-ai tras? Dementhor, dragutel Always Will Be, dar vezi ca nu tii notele cat trebuie. Obisnuieste-te sa nu le mai 'tai' inainte de a se termina, caci suna dubios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 sorry....am incercat sa il fac mai bine..... hammerfall.wav Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Suna in general mai bine... keep on rockin' Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Btw, draguta bucata aia de ritm. Totusi, incearca sa tragi si un solo/lead peste ea (mai ales la final ar merge) Cu ce-ai tras? cearny, stiu de goldwave si audcity, le are un prieten, dar nu am avut cand sa trec pe la el sa le iau . pai, melodiile le-am tras cu soundforge, exact inainte sa-mi expire. le-am tras in .wav, ca .mp3 expirase de vro 2-3 zile, asa, si dupa din .wav l-am converted in .mp3 cu un programel . Oricum, melodia aia, nu e melodie, e ceva acolo. Poate ca in curand, o sa devina si melodie, si sa-i fac si un solo, dar aici, cum am mai spus, mai e de lucrat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rhcp_guitarist Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Ultima pe care ai facut-o,dementhor,suna very ok. am zis ca nu am voie sa comentez decat atunci cand imi voi pune si eu o creatie aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0rin Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 trebuie sa fac o precizare(sper sa nu te superi dementhor):piesa "bluesdepechemode" nu are absolut nimic de a face cu muzica blues, nu are nimic comun cu muzica blues..fac precizarea aceasta pentru cei care nu au ascultat niciodata asa ceva si s-ar putea sa fie indusi in eroare crezand ca ,cam asa suna blues-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted March 25, 2005 Author Share Posted March 25, 2005 haaaa care vrea sa se distreze sa asculte asta: SOLO-ul de la ROsu aprins in care eu am SCHIMBAT PREA RPD ACORDU MAMA MASIII atentie pt cei surzi NU DATI TARE CA O SA SURZITI SI MAI RAU (OARE CUM VINE ASTA???? )) asa... have phun protagonisti: eu la reghinu meu tin partea de acorduri andrei: colegu meu de banca baga la solo pe o chestie care nu se poate numi chitara ci sipca (e juma de chitara, d-aia mica ) si bineinteles celebrul APARAT CANNON A60 URAAAA rosu_aprins_stef_vs_and.WAV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 nu ma supar sorin....chiar iti multumesc de precizare .......stiu si eu ca depeche mode nu canta blues...ii ascult de la 7-8 ani si stiu cum suna....am zis si eu asa......ca nu mi-am dat seama ce a iesit Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0rin Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 proof... that s*%t was funny.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted March 25, 2005 Author Share Posted March 25, 2005 pai da.. mai trebe si d-astea.. toti puneti numa piese serioase in care nu se aude nici psss... ce draq ... hai mai bagati si d-astea la caterinca (who the f*** is ALICEE????? ) astept.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts