Guest Brenn Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 salutare! am vazut ca ati bagat pe aici de toate.. de la clasic la ozzy... da lipsesc cele 12 bare de blues.. asa ca o sa le pun io .. sa se bucure si burb <{POST_SNAPBACK}> gud old bluz Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 ... cand se plictiseste omul, multe ii **** mintea... plictis.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razvan Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Super marfa Felix Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 thx man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razvan Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Felix dar piesa aia e compusa de tine?Ca parca mi se pare cunoscuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 armonia este un demo de la Cakewalk Sonar 2... eu am facut doar solo-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Bueyyyy.... moare topicul frate... mai pune-ti si voi ceva pe aici ! Hai ca mai pun io ceva dar sa mor daca nu e ultima... ce naiba numai io cant la chitara ???? Va pun o varianta obosita la Hey Joe... scuzati micile scapari si incoerentze... se datoreaza oboselii si sictirului pe care l-am capatat azi... la inregistrari am folosit Yamaha 421DL, V-amp 2 si Fuji A205 obosit si fara baterii... si normal... incredibilul VirtualDub. PS: Cosu nu te supara pe mine... promit ca e ultima hey_joe__boring_evening_.avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 felix te rog sa mai postezi. spatiu este si nu te injura nimeni ba din potriva Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0rin Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 ca sa nu il las pe tovarasul felix singur..hai ca ma arunc si eu din nou..acelasi stil...noua chitara...inca nu sunt prea obisnuit cu ea...prezenta scenica nemaipomenita(pijama )..aceeasi voce naspa...piesa e alui Big Bill Broonzy si se numeste "hey hey" ...e cantata si de clapton pe albumul "unplugged"... hey_hey.wmv Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0rin Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 bey...am speriat drekului oamenii cu piesa asta nashpa...si moare topicul..rog un admin sa stearga ultimul post al meu (ala cu piesa):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted March 3, 2005 Author Share Posted March 3, 2005 no way... de ce sa-l stearga? io nu va inteleg... voi care va pricepeti nu mai vreti sa puneti videos, dar cei care nu stiu sa cante.. ce sa puna? un video cu zdranga zdranga ( me <<-- un good exemplu) eu unul astept sa mai apara cate un filmulet.. si as vrea pe cearny sa-l vad/aud cum canta.. dar n-am avut onoarea inca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razvan Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Haide ma Sorine, nu canti chiar asa de rau Serios acum chiar canti bine (plus chitara suna super, spune-ne cat ai dat pe taxele vamale, transport etc.) cred ca in viitorul apropiat o sa atasez si eu un video ca sa va puteti compara cu mine (sa se consemneze ca eu as fi treapta lowest of the low, ok?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 There are two kinds of music : Rock & Roll Link to comment Share on other sites More sharing options...
yamazaki Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 felix : plictis.mp3 super marfa ai si tu un tab de guitar pro la treaba asta , as vrea si eu sa o invat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razvan Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 cristi: COOL Dude, keep on smoking. By the way Felix nice guitar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 mama cristi ...ce meserias esti canti d mult ....probabil ca ai si trupa ))))))))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 felix : plictis.mp3 super marfa ai si tu un tab de guitar pro la treaba asta , as vrea si eu sa o invat <{POST_SNAPBACK}> n-am tab la ea...poate se incumeta careva sa faca ... e pura improvizatie Razvan: thx ... e yamaha jucaria, o poti vedea la magazinul yamaha din bucuresti la etaj, numai ca aia e varianta pe dreapta Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 s0rin, lasa mah, ca melodia a iesit super, dar, parca suna ceva aiurea, dar, e iesit marfa . keep it going, si mai uploadeaza si altele ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted March 6, 2005 Author Share Posted March 6, 2005 hop si eu ca ma plictisesc.. o mica melodie facuta pe corzile de bas... scuzati ca suna asa de naspa prima si ultima parte.. da nu mai puteam, e a 6-a oara cand o inregistrez si mi-a iesit cel mai bine( adica prost ) enjoy Sound0023.MP3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razz Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Proof imi place piesa ...vreau TAB sau macar numele piesei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted March 6, 2005 Author Share Posted March 6, 2005 ma bucur ca iti place... piesa este made by The Moon Seekers (eu) si se cheama... First guitar piece (ce denumire i-am dat lol) Tabul sper sa il fac zilele astea... daca nu adu-mi aminte ca s-ar putea sa uit sa-l fac. da oricum e o porcarie ca ma plictiseam... edit: uite am incropit si un tab repejor.. nu e chiar exact ca nu ma pricep prea bine.. ritmu il prinzi tu.. succes first_guitar_piece...gp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razvan Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Proof chiar e simpatica piesa, are un ton placut si mai ales pentru o prima compozitie proprie suna fff misto Succes in continuare la zdranganitul la chitara Off topic: tare mult noroc ai tu chitara asta, suna de "rupe" nu altceva calitatea sunetului este excelenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Fratilor... moare topicul... hai ca mai pun eu una ca sa-l tinem sus. E vorba despre o preluare Led Zep - Whole lotta love, cantata de Byron acum 7 ani ... enjoy! 8._byron___whole_lotta_love__live_at_craiova_1998_recital_.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hetfield_escu Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Daca tot am vazut ca fiecare si-a pus cate ceva pe aici hai sa pun si eu ceva...Am vazut ca intreba cineva de primul solo din fade to black. Cam asa arata.... P.S. Sunetul e cam de kk era 4:30 dim cand l-am facut si erau toate date incet...basca ca folosesc FX-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hetfield_escu Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Oooops...e cam mare....stie cineva un program care transforma avi in wmv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Nu cred ca l-ai uploadat complet sau ceva asemanator ca nu pot sa il descarc.... Incearca cu Virtual Dub e gratis si poti reencoda filmul la o calitate mai mica (atat audio cat si video) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hetfield_escu Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Nu cred ca l-ai uploadat complet sau ceva asemanator ca nu pot sa il descarc....Incearca cu Virtual Dub e gratis si poti reencoda filmul la o calitate mai mica (atat audio cat si video) <{POST_SNAPBACK}> Thanx man...I'll try it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hetfield_escu Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Nu-mi iese sa-l micsorez... Orice ii fac tot atat ramane.Dar mai incerc si cu asta.Solo-ul din Don't cry.E chiar mai mic un pic. Don_t_cry_solo.avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Misto incearca sa il pui din nou pe ala cu fade to black. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hetfield_escu Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Let's try again:) fade_to_black_solo1.avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts