Guest Baumwolle Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Chiar ca e aritmica (glumeam, nu sari).Solo-urile sunt chiar dragute, dar ar trebui sa le pui in valoare inregistrand pe fundal o armonie potrivita.Bravo!Keep it up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malmsteen Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 o tentativa de a interpreta trilogy a lui malmsteen.. first movement plus niste abureli.astept injurii trilogy.mp3 zdranganeala.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 bvo Yngwie. Viteza ai . Mai ai de lucrat la tehnica. Keep it going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raskolnikov Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 o tentativa de a interpreta trilogy a lui malmsteen.. first movementplus niste abureli.astept injurii 10865[/snapback] Impresionant ca ai invatat piesa dar ar fi bine sa renunti putin la viteza in favoarea calitatii. Nu e nevoie sa ajungi la aceiasi viteza cu Yngwie. Arpegiile nu prea se aud, scapi note, ramai in urma la unele pasaje si nu nuantezi bend-urile. Ia-o de la inceput si canta corect la o viteza mica, apoi mareste viteza. Ai potential si e pacat sa crezi ca viteza este cea mai importanta. A 2-a bucata arata inca o data ca ai la indemana tehnicile de baza, dar inregistreaza o progresie de acorduri pe care sa improvizezi, nu lasa totul in aer. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Salut pe toata lumea. Ce nu inteleg eu la Moisoiu este de ce a luat cu el si soarele ala cand a plecat la 2 Mai ... daca a plecat cu cortul probabil o sa cam aiba nevoie de soare ... zic eu. Nu stiu de ce dar piesa ta ma duce cu gandul (mai ales la inceput) la un gen de muzica destul de drag mie si anume Bossa-nova. Stilul asta de muzica a fost inventat in principal de un tip, JOAO GILBERTO pe la sfarsitul anilor 50 in Brazilia dar abia pe la mijlocul anilor 60 impreuna cu ANTONIO CARLOS JOBIM aduce in atentia publicului larg frumusetea acestui stil, care dealtfel trezeste un mare interes interpretilor americani de jazz. Urmeaza o colaborare foarte fructuasa cu saxofonistul Stan Getz devenind apoi un gen extrem de exploatat de mai toti muzicienii din toata lumea ... printre care si eu ... GATAAAA FRANAAA!!! Si d'aia postez si eu ceva facut de mine prin '96 ... sper sa va placa. In principiu nu sunt greu de ascultat (si nici Telenovele nu sunt) ... sper sa va placa. STEFAN sper sa organizezi putin piesele tale ca altfel e pacat de ele. Solourile sunt interesante si e clar ca vrei sa inveti sa canti foarte bine la chitara. Sunetul asa cum am mai spus e bun, curat. Bravo. Malmsteen ooo0000OOOO da chiar ca ai viteeeeeza. BRAVO! Pacat ca inregistrarea este slaba. Deja parca nu-mi mai vine sa postez ... o sa va plictisiti la viteza la care cant eu Piesa asta o am si in varianta doar pentru chitara dar am vrut sa fac un dialog intre 2 contrabass-isti ... nu stiu daca mi-a reusit. Bine ca-i 12 noaptea ... Poate adormiti pe ele ... Pe curand! Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Cred ca am facut un pocinog ... mai postez o data ... scuze! Michel_Bossa_Bossa_97.mp3 Michel_Bossa_QUIET_TIME.mp3 Michel_Bossa_JUST_TWO_FRIENDS.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sheriff Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Domnu' Malmstin, se pare ca suntem pe aceeasi felie ... o sa incerc sa inregistrez si io trilogy in cateva zile dupa ce termin cu stresiunea sa vedem ce iese PS: mijto varianta inregistrata de tine, mai zdrangane un pik la arpegii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ragnar Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Am niste chestii inregistrate... Primu e un solo de 40 si ceva de secunde, de la One Last Goodbye (primu' solo care l-am invatat); are vreo 2 greseli, da' mie-mi place cum suna Anyway, here goes... One_Last_Goodbye.mp3 Asta a 2-a e un exemplu de tapping, si cu o mana si cu 2 . Am cateva greseli si in asta, eram grabit, da' si asta imi pare ca suna binisor (e o mica parte din solo-u' de la Am I Evil) tapping_and_fretting.mp3 Si cam atat, deocamdata... in ultimu' timp nu am mai inregistrat nimic... Cand mi-o veni vreo idee, o sa pun pe hartie (a se citi "mp3"). Creatii proprii nu am, cand oi face ceva, o sa pun aici __________________________________________________________________ Malmsteen... WOW! Sunt curios cat timp ti-a luat sa ajungi atat de bun... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raskolnikov Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Cred ca am facut un pocinog ... mai postez o data ... scuze! 10875[/snapback] Foarte frumoase Michel. Mi-ar placea sa invat la chitara niste ritmuri de bossa. Contrabasul de pe prima piesa e adevarat sau tot sintetizator? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malmsteen Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 am 17 ani si cant la chitara de 1 an jumate.ma bucur ca ti-a placut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ragnar Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Ok, inca 2... The names speak for themselves, so... One___Solo_2.mp3 Fade_to_Black___Solo_1_.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Ragnar mai scoate din gain si incearca ca sunetul (in limita posibilitatilor ) sa fie cat mai curat. Malmsteen e uimitor daca ai atins gradul ala de tehnica in doar 1.5 ani. Esti o motivatie in plus pentru mine Bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ragnar Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Pai... zi-mi tu cum sa-l fac sa sune mai curat, eu imi prind urechile daca ma apuc sa umblu prin configuratii... Cu gain-u' nu e prea mare problema, da' imi place cum se aude Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Foarte frumoase Michel. Mi-ar placea sa invat la chitara niste ritmuri de bossa. Contrabasul de pe prima piesa e adevarat sau tot sintetizator? 10928[/snapback] Multumesc ... sunt asa de multi pasionati numai de rock pe acest forum (cel putin asa cred) ca aproape mi-a fost teama sa postez piesele ... cu toate ca bossa/samba e un gen care poate ajuta mult un chitarist sau un bassist din punct de vedere armonic, ritmic si tehnic... ma bucur sincer ca ti-au placut. Bass-ul e facut pe clapa si nu este f. complicat (pianistic vorbind). Am muncit mult sa-l fac sa sune cat mai aproape de adevar, m-am ajutat si de calculator bineinteles ... ma refer la zbarnait, pocnit, glisando, scratch ... Ideea mea ... ca de asta se cheama "Doi prieteni" era sa fie un dialog intre 2 contrabasisti, pe la urma am adaugat si acompaniamentul unui pianist (neaparat negru) si un tobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronniefrown Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Cover Metallica: Eye of the beholder Eye of the Beholder Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 ... am eu o suspiciune ca Malmsteen nu e Malmsteen, ci este alt membru d-aci de pe forum ... cred ca a postat asa, as an incentive ... poate ca exemplu de demo pentru concurs daca gresesc, sa-mi fie cu iertare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 malmsteen...dk tu canti asa dupa 1.5 ani...esti tare ....numai ca asa ceva e relativ imposibil...nici daca dormeai cu chitara in brate nu ajungeai asa ragnar...poti sa canti si variantele originale..de ce nu incerci? asculta melodia si adapteaza tabul stiut de tine la ce auzi...eu asa am facut (bine ca nu se compara cu originalul...dar ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malmsteen Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 malmsteen...dk tu canti asa dupa 1.5 ani...esti tare ....numai ca asa ceva e relativ imposibil...nici daca dormeai cu chitara in brate nu ajungeai asa ragnar...poti sa canti si variantele originale..de ce nu incerci? asculta melodia si adapteaza tabul stiut de tine la ce auzi...eu asa am facut (bine ca nu se compara cu originalul...dar ) 11031[/snapback] Si daca iti demonstrez ca asa este ... ce dai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted July 5, 2005 Author Share Posted July 5, 2005 man foarte frumos ce faci tu, doua intrebari as avea ( pe care sper sa nu le consideri rautacioase, sunt doar curios ) 1. dupa ce vei avea viteza pe care ti-o doresti, apoi ce o sa faci? 2. cam cate cantecele stii ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Ca sa incetati cu aberatiile de mai sus, va comunic ca din datele la care am acces ca admin, userul Malmsteen nu este clona altcuiva. Pe de alta parte, pe mine nu m-a impresionat cu nimic ce face el acolo. Asa ca va rog sa "cool off" si sa incetati cu off-topic-urile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Si daca iti demonstrez ca asa este ... ce dai? omule, nu trebuie sa imi demonstrezi nimic. eu ti-am zis parerea mea. nu ma incalzeste cu nimic ca ai 1 an jumate de chitara sau 30... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 ca de obicei... am totusi o intrebare: cum scoti sunetele alea infundate? ca se aude ascutit...si porma se infunda sunetul ...sau asa e efectul pe basi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Ragnar ... tot inainte omule ... manu_s ... mi-a placut interpretarea si tonul chitarii iar asta nu este doar generozitate sau indulgenta ... Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 (edited) N-am mai postat de mult .. so .. Malmsteen, frumos ce incerci tu acolo. Mi-a placut MULT mai mult a doua bucata decat prima, are un aer de autenticitate foarte cautat de mine pe thread-ul asta E mult de lucru la Malmsteen..nu cumva sa te lasi batut, merita enorm si vezi ce-a mentionat si Raskolnikov - frumos cum incerci sa-i aproximezi tonul de chitara. Intrebare tehnica: ce scule ai folosit? Chiar astept cu nerabdare mai multe melodioare de la tine si (mai ales) in directia blues-rock pentatonic, nu doar neo-clasic Michel, ca de obicei, grozav Imi place foarte mult aerul 'special' pe care melodiile tale il aduc thread-ului. Si cum deja ai gasit loc la mine in playlist... asteptam cu nerabdare Ragnar, in primul rand *te rog* lucreaza la tonul chitarei, e cam neinspirat si strica bunatate de 'lucrari'. O sa vezi cat de mult te ajuta un ton mai bun. In rest.. nu mai canta asa mecanic, se simte din inregistrare. E bine ca stii niste tehnici.. mai lucreaza-le si incearca sa nu te mai 'inchistezi' asa cand le aplici. A, si canta cu un metronom!!! Edit: am uitat - lucreaza la vibrato!!! Manu, ce sa zic.. bravos Imi place mult interpretarea complet proprie de pe Little Wing. Heaven Tonight nu-l discutam ca deja ma asteptam p-acolo la asa ceva Copii, luati aminte!!! As vrea mai multe comentarii constructive pe thread. Si nu mai fiti asa uimiti de ce poate unul si ce poate altul. Puteti si voi, daca va sacrificati cat trebuie Ceea ce-mi aduce aminte c-ar trebui sa trec si eu la sacrificiu ...chiar trebuie sa incep si eu sa contribui la thread-ul asta, ma simt prost sa comentez ce fac altii cand eu nu am nimic care sa poate fi comentat...soon Bafta si sa va aud din ce in ce mai buni Edited July 5, 2005 by cearny Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Multumesc ... cearny ... playlist-ul meu te asteapta ! manu_s Bafta si cu "Trupa" ... nice work! (ca a venit vorba si eu am facut gimnastica de performanta ... pina la 16 ani ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ragnar Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Mmm... multumesc mult pentru sfaturi... o sa incerc sa le urmez... Realizez ca mai am mult de lucru (cant de 6 luni la chitara si nu am profesor), da' incerc, pe cat posibil, pana gasesc un profesor, sa ma imbunatatesc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sheriff Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Hmm..pana acum nu prea am urmarit threadul asta, am sa incerc sa schimb situatia... In ciuda dificultatilor "tehnice" am reusit sa inregistrez ceva cu zgomot de fond acceptabil. Nu va asteptati la cine stie ce dpdv muzical, tho, nici io nu prea sunt mai breaz decat chitara... Astept opinii, comentarii, sugestii, reclamatii firedance_improvizatie.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0rin Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 nu prea dau pe aici ...insa a treBuit sa intru si sa zic si eu : JOS PALARIA , MANU!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malmsteen Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 ba sheriffule esti periculos rau uite m-am mai jucat si eu cu chitara.. si era si microfonul aprins la pc si s-a inregistrat:) mai dau pe langa casute... nu am stat mult sa record am lasat cum a iesit Nu vreau sa impresionez pe nimeni... dar am inteles ca aici este vorba de o comunitate de chitaristi..dupa cum spune si numele siteului.. unde mai scap de manele si ar trebui sa ma simt bine alaturi de cei ce au aceeasi preocupare ca si mine. Ms manu pt interventie, ai vorbit ca un adevarat artist. improvizatie_1.mp3 improvizatie_2.mp3 improvizatie_penta.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 ai ales si tu un efect.....improvizatie 2 zici ca e cantata la cimpoi... si ca sa nu fiu giga contra tot timpu...restu suna bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts