Gyzmo Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Ma "inregistrez" si eu aici cu fenderica al meu model American Deluxe '93: chei Schaller, LSR roller-nut, rosewood, 2-point syncronized tremolo, sunburst si minunatele doze Kinman (Traditional Set MK-II), upgrade de la Gold Lace Sensors cu care a venit echipata. Foarte versatile aceste bijuterii, multe editii si particularitati care le duc pe unele si la 3-4000$ (in afara de cele cu licitatiile) = cea mai insemnata inventie in acest domeniu; sa traiasca intru nemurire maestrul Leo Fender. Cine n-are inca, sa-si cumpere! (ca sa parafrazez un slogan de la BOSE as zice: "if guitar is important in your life, sooner or later you will own a Strat") Numai bine Gzymo Link to comment Share on other sites More sharing options...
finics Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Frumos, are personalitate chitaruta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danz Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Bravo Sorine.Sa te bucuri de ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 (edited) nu e american deluxe, ca alea au aparut deabia prin 97 sau 98, inlocuind seria plus daca nu ma insel. ar trebui sa fie plus numai ca plus nu avea string trees si avea locking tuners Edited September 13, 2008 by barbarossa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tintin Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Da, bine intuit de barbasoza, ori este un Plus pe care in timp au fost schimbate unele lucruri ( doze, chei, isntalatzia de jack, capacele e la potentziometre) sau este una dintre acele chitari Fender la care cineva a mai schimbat cate ceva specific americanilor, grif de la una, corp de la alta, chei de pe alta, etc. Oricum chitara este foarte ok si banuiesc ca si suna foarte bine, sa o cantzi si sa o stapanesti sanatos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flo_ta61 Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Am avut un jackson DKMG, acum mai am un Dean si un Europhins belgian.Mi-a placut intotdeauna fenderul pe care am avut ocazia sa cant de cateva ori dar nu am avut niciodata unul personal.Ma bate gandul (si daca afla nevasta cat vreau sa investesc ....)sa-mi iau o Eric Clapton signature(blackie).Cer sfatul vechilor fenderari daca este cea mai buna alegere raportat la pret-sunet-calitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 nu este deloc o alegere buna eric clapton signature ... in primu rand are dose noisless care mie personal nu imi plac , si asta indiferent daca iti iei Artist Series sau Custom SHop . Eu am cantat pe amandoua , Artisit nu mi-a placut deloc , Custom Shop insa era ceva mai bine , insa nu justifica imensa diferenta de bani . Eu iti recomand daca gasesti un Robin Trower Custom Shop , sau Eric Johnson Artist Series , iar daca ai bugetul mai redus poti incerca un 57' ( are cineva pe forumu unul la vanzare la un pretz foarte bun ) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Am avut un jackson DKMG, acum mai am un Dean si un Europhins belgian.Mi-a placut intotdeauna fenderul pe care am avut ocazia sa cant de cateva ori dar nu am avut niciodata unul personal.Ma bate gandul (si daca afla nevasta cat vreau sa investesc ....)sa-mi iau o Eric Clapton signature(blackie).Cer sfatul vechilor fenderari daca este cea mai buna alegere raportat la pret-sunet-calitate daca doresti un sunet ACTUAL de clapton, alegerea ta nu este rea deloc. ai avantajul unor semnale mari, care duc pana la fortaj, in lipsa totala a zgomotului de fond. chitara este ok, are radius-ul de 9.5", 22 de taste vintage, jonctiune gat-corp cu 4 suruburi si reglaj micro tilt si satin finish, mid-booster! si TBX (activate de o baterie de 9V, care se gaseste in compartimentul arcu rilor de la vibrator) si cu avantajul unor lemne mai bune pe varianta custom shop. succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest c.ovidiu Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 E cam tichie de mãrgãritar acum, pentru cã nu ºtiu sã cânt deloc. E prima mea chitarã ºi o am de o sãptãmânã. Dar învãț… at least that's the plan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 foarte buna de prima chitara. ai facut o alegere buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danz Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 (edited) Fender American Stratocaster Standard Rw Blk 2008.Ma primiti? Edited November 25, 2008 by Danz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIKO Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 ne mai gandim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAY5 Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Fender American Stratocaster Standard Rw Blk 2008.Ma primiti? treci la duel sa vedem daca votam pentru tine EA e super ,sa o cinti sanatos E cam tichie de mãrgãritar acum, pentru cã nu ºtiu sã cânt deloc. E prima mea chitarã ºi o am de o sãptãmânã. Dar învãț… at least that's the plan. pentru inceput e cam prea tare . Acum nu mai ai nici o sansa sa spui ca nu merge ,nu suna , sau alte scuze ......teai condamnat .....esti singurul vinovat cu o asemenea chitara e obligatoriu sa mearga struna. bafta sa auzim ceva bun de la tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 dupa "o mie"de chitari cu hamburgere(Aria,Vantage,Schecter....)in sfarsit am luat un Jimmie Vaughan strat,din '95 si am gasit ce cautam de mult:sunetul.acum am inteles ca Fender are ceva magic,unic,cant altfel,mai usor,mai cu pofta.m-am cumintit/batranit cumva?(asta era o gluma) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Don MaXxX Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Fender American Stratocaster Standard Rw Blk 2008.Ma primiti? daca scoti procesorul din peisaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Blues Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Poza de familie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danz Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 (edited) daca scoti procesorul din peisaj Se pregateste ceva si la capitolul asta .Desi nu-l folosesc decat pentru delay, corus, wah,etc.Uneori, pe Blues Driver, cu gain-ul spre zero, pentru a obtine un sunet cristalin, cu mai multe inalte. Dar, sincer, cu Fender parca si procesorul suna mai natural . Oricum, poate ca Mosul va face ceva in sensul asta.Poate si un amp full tube , in locul Vox-ului..... Edited November 25, 2008 by Danz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIKO Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 (my) Sisters of Mercy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Fanclub-ului Intru si eu de ma primiti cu un mexican din 2004 care suna dumnezeieste la banii ei Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 (edited) (my) Sisters of Mercy... felicitari pt. custom shop-ul relic '69 time machine series achizitionat! sa ai numai satisfactii! Edited December 9, 2008 by StratMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIKO Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 (edited) va multumesc frumos. totusi, nu e cs relic '69 Edited December 9, 2008 by KIKO Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 va multumesc frumos. totusi, nu e cs relic '69 asa arata in poze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 va multumesc frumos. totusi, nu e cs relic '69 mda. mi-ai spus ca este cs relic '68, dar logo-ul este de '69. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIKO Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 (edited) Deci din partea mea... Hendrixul Moldovei si Bucovinei pentru cel mai tare fanclub de pe RGC, fara numar. Custom Shop ?68 Heavy Relic? Stratocaster? (multumesc crizei americane, ca mai sar baietii cu cate o scandura din asta si pentru stangaci): Descriere scurta: - Olympic White - Thin-Skin Nitrocellulose Lacquer Finish - Body: Lightweight Premium Ash Body - Neck: Quarter-Sawn Maple, '68 ?U? Shape, - 21 Dunlop? 6105 Narrow Jumbo Frets - Pickups: 3 Custom ?69 Single-Coil Strat? Pickups with Grey Bobbins (Abigail Ybarra) with Custom Reverse Wound/Reverse Polarity Middle Pickup - Bridge: American Vintage Synchronized Tremolo - Machine Heads: Fender?/Schaller? Vintage ?F? Style Tuning Machines - Large ?60s Headstock Cum am ceva rabdare si timp, bagam si niste monstre sonore. Comentariile mele sunt de prisos, e clar ca imi place la nebunie si era fix ce imi lipsea. Edited December 17, 2008 by KIKO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gary Moore Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 (edited) deocamdata nu am chitara dar daca as avea bani mi-as lua asa ceva Fender Strat HSS cam asa suna:Strat Sound Edited December 26, 2008 by Gary Moore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 deocamdata nu am chitara dar daca as avea bani mi-as lua asa ceva Fender Strat HSS cam asa suna:Strat Sound Dar esti Gary Moore! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gary Moore Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Mai am de invatat cateva milenii pana ajung la rangul lui... in ceea ce priveste chitara lui(i'm a little offtopic here!),nu o sa am eu bani sa imi cumpar chitara ca aia in veci! ...si nici timp sa invat sa cant(Liceul imi ocupa foarte mult din timp ) macar ma bucur ca ascult muzica buna si nu muzica intelectuala(florin salam,adi deVita etc.)precum inteligentii mei vecini. Deocamdata ma multumesc cu atat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demos Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 presupun ca unul din visurile tale e sa canti si sa ai chitara a a lui . traim pentru vise..asa ca indeplinesteti visul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gary Moore Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 (edited) Demos,ai perfecta dreptate,e unul dintre visurile mele,dar dupa cum am spus nu am buzunarul destul de plin ca sa imi iau o chitara buna si nici timp sa invat Poate dupa ce termin liceul(Inca 3 ani jumate ),dar chitara o sa imi iau orice ar fi Ma gandesc sa imi iau Kramer-ul pus la Mica Publicitate de VicSnd. Edited December 26, 2008 by Gary Moore Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebh Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Highway 1 Strat SSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts