Guest Lupoaica Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Nope,daca vii , te vaneaza lupii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 deci unde a ramas duminica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 (edited) deci unde a ramas duminica? La aceeasi intrebare mi s-a raspuns ceva de genul asta : QUOTE(cearny @ Jul 15 2007, 10:09 AM) * Locatia este: La Duzi, Str. Sperantei colt cu Constantin Nacu. QUOTE(Cosu @ Jul 15 2007, 10:19 AM) * La Roseti se ajunge cu 311, 70,92,90, 336, 601 si poate si altele sau cu metroul pana la universitate si apoi pe jos. Edited July 20, 2007 by Dimitriyus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lupoaica Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 recomand metrou si per pedes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 recomand metrou si per pedes. Metrou universitate colt TNB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chiperion Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Da. De acolo se merge inainte, inspre Piata Rosetti, se trece de Bd. Hristo Botev, se intra pe str. Sperantei (mereu pe stanga) si se constata, inainte de un semn cu un rectanglu alb pe fond circular rosu (descris astfel ca sa stie si non-automobilistii), o zona plina de verdeata. Acolo e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lupoaica Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 nu e foarte departe, e mai greu pana gasesti prima oara. Eu ma pierd pe acolo oricum Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 iete iete a venit moldoveanu sa bea bere de la noi Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 iete iete a venit moldoveanu sa bea bere de la noi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 moldoveanu londonez pardon (la ce scoruri au la bauturi acolo, nustiu cum rezista) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lupoaica Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 lasa bre sa vina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lupoaica Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 see you guys there Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu i Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 dragi pretini si consumatori de bere je nu poate sa vina dar va urez multa distractie, bere cu nemiluita si zambete peste zambete... nu uitati sa beti o blonda si pt mine ne vedem peste 2 week'end'uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 moldoveanu londonez pardon (la ce scoruri au la bauturi acolo, nustiu cum rezista) lasa bre ca am facut si eu cura de dezintoxicare .... dar am recuperat in 2 saptamani !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 lasa bre ca am facut si eu cura de dezintoxicare .... dar am recuperat in 2 saptamani !!! daaa si vad ca recuperezi in continuare! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lupoaica Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Vad ca nu aparu nimeni pana la urma. eu am ajuns pe la 7.30 la terasa si nu am gasit pe nimeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 daaa si vad ca recuperezi in continuare! :) fac provizii ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu i Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 eu am revenit pe plaiurile mioritice. reluam Duminica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chiperion Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Scumpi tavarisi, pa mandea sa nu contati, ca n-o sa mai fiu in oras vr'o opt-noua zilisoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lupoaica Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 eu poate, dar nu promit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu i Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 k lasam peste 2 saptamani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu i Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 deci cine se mai baga la o bere? Doctor X si Chiperion au zis un da fericit. Cine mai vine? Probabil ca Sambata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest NecroticCH Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 (edited) deci cine se mai baga la o bere? Doctor X si Chiperion au zis un da fericit. Cine mai vine? Probabil ca Sambata. M-as baga si eu, desi sunt cam nou. Mai fac cunostinta cu lumea Doar ca-s cam nou aici, cam "necopt". Abia mi-am luat chitara si abia invat sa cant. Cunosc pe cineva de-aici deja. Daca e sambata asta (8.09.07), mai devreme de ora 14:00, voi fi nevoit sa aflu (citesc) inainte cu doua zile, altfel risc sa nu pot sa vin. Edited September 3, 2007 by NecroticCH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lupoaica Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 sambata asta slabe sanse - lake of tears. eu una am ziua full deja - munca, repetitie, concert. duminica e de obicei ziua cea mai avizata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ender_Eugen Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 ma pana la urma cine vine? eu stiam ca sambata asta se si canta in big mamoo... sau bere ziua si noaptea funk? vreau sa stiu si eu cine vine, ce facem, si daca pot veni si eu... (auto invitatia nu prea este gentelmen-easca insa as vrea sa va cunosc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Sambata e concert Lake of tears. Asa ca cel mai probabil, as fi si eu incantat de duminica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Mie mi-e totuna. Orice zi e buna pentru o discutie la o bere rece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Mie mi-e totuna. Orice zi e buna pentru o discutie la o bere rece. Omul asta gandeste bine si pozitiv ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu i Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 in principiu Dr. X, Chiperion si eu. Vineri stabilim pe thread daca iesim si la ce ora. Pana atunci ganditi-va daca, in principiu, puteti veni. Intalnirea o facem tot la Dud. Locatia este: La Dud, Str. Sperantei colt cu Constantin Nacu. QUOTE(Cosu @ Jul 15 2007, 10:19 AM) La Roseti se ajunge cu 311, 70,92,90, 336, 601 si poate si altele sau cu metroul pana la universitate si apoi pe jos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 daca o stabiliti sambata pe 8 septembrie , ceva e putred ....stiti ff bine ca sambata pe 8 in big mamou e jam session cu cyfer ( si dupa o pauza destul de mare) ......macar daca il puneti pe 8 , stabiliti in big mamou , daca nu in alta zi ..... in primul rand pe acest forum suntem chitaristi ( muzicieni ) si porma bautori de bere...... asa ca pe primul loc vin concertele si manifestarile chitaristice ( mai ales daca sunt organizate de un coleg de pe forum . nu zice nimeni sa veniti la jam session si sa nu mergeti la bere in Dub , dar daca vreti sa va intalniti la bere puteti sa faceti schimb cu id de Ymessanger si sa va intalniti ...nu sub titlul Beermeet RGC...... va spun asta pt ca beermeet RGC insemna altceva ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts