ronniefrown Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 A scos un album anul asta si si-a lasat si barba
nyl Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 stiu ca e varza but err prima data cand il cant, special pt aci
DraculVaDomni Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 stiu ca e varza but err prima data cand il cant, special pt aci Vezi ca mai e un riff mai sus la care nu i-am dat de cap inca, daca cumva il ghicesti, poti sa pui tu un riff, daca nu asteapta pana ghicesti, pana atunci nu pune nici-un riff...ca asa incep si eu si pun 7000 de riffuri chiar daca lui colegu nu i-a ghicit nimeni rifful...
nyl Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 (edited) auu scuze un mod sa stearga riff-ul ronniefrown rifful e cumva ceva de la good charlotte? Joel Madden? Edited December 2, 2009 by nyl
Doctor X Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 @nyl: e romanesc rifful tau? Doar dacã Santana a primit cetãțenia românã. "Europa"(sau "Earth's Cry, Heaven's Smile") îi zice.
Gorel Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 (edited) Doar dacã Santana a primit cetã?enia românã. "Europa"(sau "Earth's Cry, Heaven's Smile") îi zice. mi s-a parut ca efectul seamana foarte mult cu cel din melodia asta. Edited December 3, 2009 by Gorel
nyl Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 dap e europa de la santana efectul e ca cel de la vama veche :> sa vada ronniefrown: rifful e cumva ceva de la good charlotte? Joel Madden?
ronniefrown Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 dap e europa de la santana efectul e ca cel de la vama veche :> sa vada ronniefrown: rifful e cumva ceva de la good charlotte? Joel Madden? Nu. Cel care canta are modele Stratocaster si Telecaster signature made in Japan. Mai multe nu mai zic
Guest AlinMetallica Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Off: Ce spuneti de inca un thread "Al cui e solo-ul?" ... eh?
ronniefrown Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Larger Than Life, de pe Peace Sign-2009(seamana si cu Rust de pe Something To Say-2000). Da ! Asteptam rifful
ronniefrown Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Vad ca nu se intampla nimic, mai pun eu ceva sa nu moara topicul. rgc.mp3
Guest Coffee Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 (edited) Up. Edited January 9, 2010 by Coffee
ronniefrown Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Nu-i main rifful melodiei, s-ar putea sa fie un pic mai greu. Oricum, este o formatie veche si foarte cunoscuta. Principiul topicului era sa ghicesti rifful dinainte ca sa postezi.
DraculVaDomni Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Nu-i main rifful melodiei, s-ar putea sa fie un pic mai greu. Oricum, este o formatie veche si foarte cunoscuta. Nu ar fi mai indicat prima data sa ghicesti rifful care e pus inaintea ta si dupaia sa pui tu rifful tau daca ai ghicit corect ?
Guest Coffee Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Nu ar fi mai indicat prima data sa ghicesti rifful care e pus inaintea ta si dupaia sa pui tu rifful tau daca ai ghicit corect ? Ar fi mai indicat dar mi-se pare mult mai indicat ca dupa o pediada de timp sa continue altcineva. Daca vine cineva si baga nu stiu ce riff pe care nu-l cunoaste nimeni, se inchide threadul ? Voi scoate rifful, dau un up.
DraculVaDomni Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ar fi mai indicat dar mi-se pare mult mai indicat ca dupa o pediada de timp sa continue altcineva. Daca vine cineva si baga nu stiu ce riff pe care nu-l cunoaste nimeni, se inchide threadul ?Voi scoate rifful, dau un up. Threadul nu se inchide, si daca nu ma insel era un riff de la un user care doar dupa un an si ceva s-a ghicit. Si cred ca nici tie nu ti-ar place sa se bage altul cu alt riff pana nu se ghiceste rifful tau.
Guest Coffee Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 (edited) Threadul nu se inchide, si daca nu ma insel era un riff de la un user care doar dupa un an si ceva s-a ghicit.Si cred ca nici tie nu ti-ar place sa se bage altul cu alt riff pana nu se ghiceste rifful tau. Principiul topicului era sa ghicesti rifful dinainte ca sa postezi Exact, asteptam rifful lui Art Vandalay. Este randul lui Edited January 9, 2010 by Coffee
DraculVaDomni Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Exact, asteptam rifful lui Art Vandalay. Este randul lui Nu vreau sa ma cert sau chestii de genul, dar daca domnul Art Vandalay [pe care il respect foarte mult], nu a pus un riff, atunci pune altcineva un riff in locul lui. Si nu ar fi prima data cand pune cineva un riff in locul la altul, de exemplu eu am pus in locul lui "CorziRupte " [asa imi place sa ii spun lui Dudu].
Guest Coffee Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 (edited) Nu vreau sa ma cert sau chestii de genul, dar daca domnul Art Vandalay [pe care il respect foarte mult], nu a pus un riff, atunci pune altcineva un riff in locul lui.Si nu ar fi prima data cand pune cineva un riff in locul la altul, de exemplu eu am pus in locul lui "CorziRupte " [asa imi place sa ii spun lui Dudu]. Nu se cearta nimeni cu nimeni. Aici e vorba de timp pierdut. Ca posteaza cineva un rif in locul altuia (pt ca a trecut ceva timp si nu a postat) sau ca posteaza cineva un riff peste altu (pt. ca a trecut ceva timp si nu s-a ghicit) este cam acelasi lucru. Se doreste reimprospatarea threadului pt a nu se inchide (la figurat). Nu stiu de ce vedeti voi o mare diferenta si o incalcare a regulamentului in ce am facut eu si in cealalta situatie un lucru normal. Edited January 9, 2010 by Coffee
ronniefrown Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Cel din rifful meu are un model signature de Gibson Les Paul.
DraculVaDomni Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 postati oameni buni un riff odata! A postat @ronniefrown un riff deja. E cu cateva posturi mai sus.
ronniefrown Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Cel din rifful meu are un model signature de Gibson Les Paul. Modelul signature este Goldtop
Gorel Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 A postat @ronniefrown un riff deja.E cu cateva posturi mai sus.
balu Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Vad ca nu se intampla nimic, mai pun eu ceva sa nu moara topicul. I'll take a wild guess...nu e cumva Money de la Pink Floyd?
Recommended Posts