www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Al cui e riff-ul?

Recommended Posts

Guest Baumwolle
Posted

Carry On My Wayward Son si da, parc-a mai fost o data.

Guest Baumwolle
Posted

Sa puna altcineva, or sa mai treaca ore bune pana cand voi putea inregistra ceva. :)

Posted

E vreun Dio sigur :) ori asta ori ceva cu el la voce.

Guest Rayvann
Posted (edited)

Rainbow - Sixteenth Century Greensleeves, in sfarsit :)

l-am auzit acum intr-o inregistrare live si l-am gasit dupaia pe albumul On Stage

Edited by Rayvann
Posted
...intru si eu,de fapt nici eu nu stiu ce e,nu stiu daca lam cantat corect o tin minte doar de la radio prin 1994 1995 o auzeam la emisiunea lui Lenti Chiriac la radio romania,cred ca era muzica de generic,daca nu e corect cantata scuze dar e ceva vreme de atunci.

Asta suna a Phoenix - Ciocarlia.

• 4 weeks later...
Posted

observ ca e cam varza in ultima perioada in topicul asta, nu se mai respecta nici o regula... :)

sa incerc sa lamuresc si eu macar una din "foile" verzei in cauza...

...intru si eu,de fapt nici eu nu stiu ce e,nu stiu daca lam cantat corect o tin minte doar de la radio prin 1994 1995 o auzeam la emisiunea lui Lenti Chiriac la radio romania,cred ca era muzica de generic,daca nu e corect cantata scuze dar e ceva vreme de atunci.

deci... este intro-ul piesei "Bound To Fail" a trupei Accept :) , piesa (bonus?) inconstanta de pe albumul Metal Heart - 1985.

Asta suna a Phoenix - Ciocarlia.

gluma zilei! auzi, tu: Phoenix in genericul emisiunii lui Lenti! :)

• 1 month later...
Posted (edited)

Nu e metallica , e o trupa suedeza , de gothic metal (sa zicem , in perioada respectiva)....desi au inceput ca o trupa de death metal si acum canta un fel de gothic metal comercial (nu stiu prea exact ce)

Piesa e din 1997 , si e despre "ciuperci" (desi nu cred ca o sa va ajute :) )

Letz make it easier : la baieti le place mult "mierea salbatica" :) si pink floyd si king crimson....

Edited by korko
  • 3 weeks later...