Mihaela Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Bună! Care ar fi puterea ideală a unui amplificator (chitara bass) pentru apartament?
livakero Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 2w, dar cu difuzor de 12 ţoli. măcar 10". altfel sună prost, ascunzând ceea ce are basul mai frumos. eu am un peavey de 15w de prin anii 80, cu dif de10, cu volumul aproape de minim. am şi un hh de 100w cu 4x10", dar e la păstrare, că e mare şi nu pot să-l dau tare, deşi mi-ar plăcea să-mi fluture stomacul, dar nu-s convins că vecinii ar fi încântaţi să admire bibelourile vibrând în vitrină. evident că sună mai bine, dar poţi să-l dai încet. 1
Guest Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Salut, incearca cu casti. https://m.thomann.de/de/vox_amplug_2_bass.htm
tibimosby Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 ori cu casti, ori cu volumul redus. apoi, cand ai ocazia, la putere mare acolo incepe distractia. 1
FiveseveN Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Ține minte că la un amp de 100 W poți da oricând volumul la 10%, în schimb unul mic nu-l poți face mai puternic dacă ai nevoie. Ai boxe la calculator / Home Cinema? Reproduc bine basul? Ce putere au? 1
ggg Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 (edited) On 04/01/2019 at 05:51, Mihaela said: Bună! Care ar fi puterea ideală a unui amplificator (chitara bass) pentru apartament? Ideal ? Greu de spus . Dar potrivit poate fi max. 1 Watt . Edited January 6, 2019 by ggg 1
Rastislav Svarog Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 (edited) Pentru bas nu conteaza asa de mult sa aiba putini watti daca nu e pe lampi si se poate da incet. As zice maximum 50 watti, poate mai bine 20-30W. Depinde si de jocul pe potentiometru de volum, daca se poate da mai incet si nu "sare" cand il misti un pic mai sus. Edited January 6, 2019 by Rastislav Svarog 1
Nicu_Sandru_flute_guitare Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 Eu am un Fender de 15 W, care sună tare dacă nu sunt atent la volumTrimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk
Zoltan P. Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 Ex. eu am un Roland Cube 30 x ,am fost cu el pe scena mare amplificat cu microfon ,si totodata il folosesc si in ap. de bloc cu vecini ce stau in sus jos in stinga -dreapta ....DAR Cubul acesta are un buton care se cheama ,,power squeezer'' acest butonas reduce volumul ampului mult de tot ceva undeva la un sfert dar tot se aude bine ,chiar mai bine decat fara .Ai senzatie de volum mare asa cu putere cum ai sta in fata boxelor si nu e tare volumul.Cauta pe cineva care are astfel de amp sa te convingi.Pe langa asta mai am si un Vox Mini 3 wati ,e ft. bun si el mai mai ales pt. bloc sau apartament cum vrei sa-i spui.Ampurile astea au si efect in ele asa ca e comod de folosit. ;-)))
Recommended Posts