StratMan Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 La strigătul strident au unei mame furioase, către copilul ei: ”Aruncă porcăria aia”, 4 bărbați din jur au aruncat țigările, iar unul a fugit de blonda cu care mergea alături. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 - Dragii mei colegi, azi este vineri, hai sa cumparam o vodca si sa o amestecam cu suc.- De care suc?- Gastric. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Un băiat intră într-o frizerie si frizerul sopteste faţă de clientul său: - Acesta este cel mai prost copil din lume. Uita-te in timp ce voi dovedi asta. Frizerul pune o bancnotă de 1 dolar într-o mână şi două monede de 25 de centi in cealalta mana, apoi il striga pe baiat şi îl întreabă: - Ce alegi, baiete? Băiatul ia cele 2 monede de 25 de centi şi pleaca. - Ce ti-am spus?, a spus frizerul. Acest copil este cel mai prost din lume. Mai târziu, atunci când clientul iese din frizerie, el vede acelaşi băiat care iese din magazinul unde se vinde inghetata. -Hei, fiule! Pot să-ţi pun o întrebare? De ce ai luat cele 2 monede în loc de bancnota de 1 dolar? Băiatul a lins conul de inghetata şi a răspuns: - Pentru că, în ziua în care as lua dolarul, jocul acesta s-ar termina! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Culmea puterii de convingere: Să-ţi convingi prietena că de aia o ai mică şi moale, ca să n-o doară pe ea!... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 - Bula, de ce esti asa agitat? – Nu stiu ce sa fac, sa ma duc sau sa nu ma duc maine la nunta?– Dar cine se insoara?– Eu! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 - Maine o fac prima oara cu noua mea amanta. Este extraordinara... stii, nu vreu s-o dezamagesc. - Bine. Mananca cativa pastravi. Are sa-ti fie de folos.A treia zi, cei doi barbati se întîlnesc din nou. - Ti-a folosit sfatul meu?- Pe dracu! Am mancat douazeci si numai paisprezece si-au facut efectul. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 - Este adevarat ca pastilele acestea de crestere a potentei ar trebui înghitite cat se poate de repede?- Da, altfel va va întepeni gatul. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 - Cm iti dai seama daca o fata cu fusta poarta chiloti? - Te uiti daca are matreata pe pantofi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Adevărata sursă a tineretii este sa ai o minte porcoasă! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 - In iarna asta mergem in Bucegi! zise sotul. - Mai bine te-ai gandi la datoriile pe care le avem, barbate! - Dar nu putem face asta si in Bucegi? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Două neveste discutau despre viaţa lor, iar una din ele începe să se plângă: - Dragă, nu ştiu ce să mă mai fac cu soţul. Tot timpu’ numai:“Mamei nu i-ar plăcea asta”, “Vai, de-ar vedea mama ce facem”, “Mama zice că nu e bine”, “Mama face mai bine asta” şi tot aşa… Nu mai suport, dacă-l mai aud o dată cu mă-sa, înnebunesc! - Dragă, o sfătuieşte cealaltă, cred că trebuie să fii tu mai feminină, să te comporţi mai provocator, să-i trezeşti simţurile şi să-l faci să uite de maică-sa! Zis şi făcut. Seara tipa se îmbracă în dantelă neagră, mânuşi negre de mătase şi îşi aşteaptă soţul întinsă provocator pe canapea…Soţul intră, o vede şi exclama: - Aoleu! De ce eşti toată-n negru? S-a întâmplat ceva cu mama? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Newton a intrebat: 'Cum se poate scrie 4 in 5?'1. studentii la Medicina au raspuns: "asta-i o gluma!"2. studentii din Cercetare au raspuns: "imposibil!"3. studentii la Managment au raspuns: "nu am gasit solutia pe internet"4. studentii la Inginerie au raspuns: "F(IV)E" 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Asta DA afacere! Ma intalneam cu un baiat. Peste un timp, am hotarat sa inchiriem un apartament in doi si sa-l platim in jumatate. Dupa un an, am aflat ca apartamentul este al lui... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Pentru mine cel mai nasol la școală, a fost când am trecut de la clasa I la clasa a II-a. Eu credeam că după absolvirea clasei I, ne bagă la business class, nu la clasa a II-a! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Bieții burlaci.Trec prin viață într-o ignoranță totală.Spre deosebire de cei însurați, lor n-are cine să le spună, zi de zi, cât sunt de incapabili. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 29, 2016 Share Posted September 29, 2016 Rugaciunea unui barbat inainte de culcare :Doamne, te rog, daruieste-mi o blonda, surdo-muta si nimfomana, cu niste tzatze enorme si sa fie fiica unui distribuitor national de bere!A M I N 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 29, 2016 Share Posted September 29, 2016 Daca sotiile ar putea citi gandurile sotilor, medicina legala ar lucra nonstop. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 Anul acesta de Haloween fiica-mea a reusit sa ma sperie ingrozitor.Si nu a facut decat sa-si ascunda o pernuta sub tricou... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 Lupu' o prinde pe Scufiţă în pădure:- D-ră, ai două opţiuni: fuziune sau... absorbţie! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 O blonda catre o prietena:- O Doamne, am 61 kg!- Si cate ai avut?- Mama mi-a spus ca aveam 3,4 kg! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 – Ai baut, intreaba nevasta.– Nicio picatura.– Da, da…De-abia stai in picioare. Ia zi sincer, ai baut?– Nu.– Zi dupa mine: Vulturul sta pe pisc cu-n pix in plisc.– Am baut… 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 - Mama, care este cel mai bun sot? - Militarul, draga mea: isi face patul, isi tine lucrurile in ordine, e disciplinat si, mai ales, stie sa asculte de superiori! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 - Cum a fost in weekend?- Eu am vrut sa merg la muzeu iar sotia la film...- Si, ti-a placut filmul? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 N-am avut bani sa-mi duc copilul la acvariu, asa ca am mers cu el la pescarie si i-am zis: - Ssst, liniste...sunt cu totii adormiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 - Sotul meu m-a parasit de zece ani, domnule judecator. - Aveti copii? - Da, opt! Cel mai mare are noua ani, cel mai mic - doar sase luni. - Pai, spuneati ca v-a parasit de zece ani! - Da, insa din cand in cand, vine sa-si ceara scuze. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 O evreică din New York, de vorbă la telefon cu mama sa din Israel...- Divorțez de David, ce vrea el, e mereu sex anal... și am gaura anusului ca o moneda de 50 de cenți... înainte era cât o monedă de 5 cenți... nu mai pot!...... Mă-sa îi răspunde:......- Ești măritată cu un avocat milionar, trăiești într-o vilă cu opt dormitoare, conduci un Mercedes, cheltui pe săptămână 10.000 $, ai șase vacanțe pe an... și vrei să renunți la toate astea pentru 45 de cenți?!... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 Sotul isi prinde sotia in pat cu altul si, in loc de altceva, incepe sa-si faca cruci. - Bai, omule, sa mor eu daca te inteleg! Eu sunt barbatul ei si trebuie sa-mi fac datoria, dar tu ce obligatii ai?! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 Ofiterul de la centrul de recrutare îl intreaba pe Bula: - Recrut, ce-i cu ochiul dumitale? - E un ochi artificial. - Si din ce e facut ochiul artificial? - Din sticla, domnule ofiţer. - Da, logic, trebuie sa si vezi prin el! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 - M-a facut sotia milionar in dolari - Cum asa? - Inainte eram miliardar 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drrond Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 Un tip găsește o lampă fermecată și duhul din ea îi spune că-i îndeplinește o dorință, orice dorință vrea el.T: Întotdeauna mi-am dorit să merg în vacanță în Hawaii, dar mi-este o frică teribilă de avioane. Aș vrea să-mi construiești un pod rutier de aici până în Hawaii.D: Asta este chiar absurd, ar fi o lucrare de inginerie extrem de complexă, gândește-te cât de adânc este oceanul, ce riscuri tehnice are - nici măcar teoretic nu cred că se poate face. Altă dorință.T: Bun. Întotdeauna am avut probleme să înțeleg femeile, să știu cum gândesc, cum iau deciziile... Aș vrea să faci în așa fel încât de acum înainte să pot știi toate astea când am de a face cu ele.D: Așa... deci, ia zi, vrei podul ăla cu două benzi sau cu patru benzi? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts