StratMan Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 In maternitati a fost introdus un nou serviciu: "Acum, la nastere, poate asista si tatal copilului, nu numai sotul mamei!" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 Merge unul intr-un bar si vede, in spatele tejghelei, un borcan plin ochi cu bancnote de 50. Evalueaza din ochi suma care se afla in borcan si curios, il intreaba pe barman:– Care-i treaba cu borcanul? ?– Pai, pe scurt: daca pui o bancnota de 50 si treci 3 teste, toti banii din borcan sunt ai tai.– Si care sunt cele 3 teste ?– Regula este sa le afli dupa ce pui bancnota de 50 in borcan.Ii da omul o bancnota de 50 barmanului, barmanul o baga in borcan si ii spune:– Treaba merge cam asa: prima data trebuie sa bei, dintr-un foc, o sticla intreaga de palinca, apoi sa mergi in spatele barului, in curte, unde avem un pitbull, pe care il doare tare rau o masea, iar tu, cu mainile goale, trebuie sa i-o scoti. Ultimul test este cu o baba, care, de 90 de ani, locuieste deasupra barului si niciodata in viata ei nu a avut orgasm iar tu trebuie sa o ajuti la capitolul asta.– Stiu ca am dat bancnota de 50, dar nu fac testele. Trebuie sa fii nebun sa bei o sticla de palinca si apoi sa mai executi si testele astea!– Este alegera ta, dar banii raman in borcan, ii zice barmanul.Dupa ce bea cateva pahare, omul nostru prinde curaj si-l intreaba pe barman:– Unde dracu-i sticla aia de palinca ?Barmanul ii da sticla. Omul, cu ambele maini pe ea, o goleste fara sa se strambe, apoi, impiedicandu-se, isi face drum catre curtea din spate, de unde, foarte curand, se aud zgomotele luptei crancene si dupa un timp, se asterne o liniste deplina si fix cand restul clientilor si barmanul credeau ca eroul nostru a murit, el intra pe usa, muscat, zgariat si cu camasa flenduri pe el, se indreapta spre bar si, spre stupefactia asistentei, striga:– Noooh? acu? unde-i baba aia pe care o durea maseaua ? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posho Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 (edited) In dimineata asta unul dintre telefoanele mele a inceput sa sune insistent. Pe ecran apare: "Unidentified number".- Buna ziua, suntem de la S.R.I !- Stiu. Mi-am dat seama imediat.- Cum asta?- Pai m-ati sunat pe un smartphone defect, fara sim si fara baterie. Edited May 7, 2016 by Posho 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Mama si copilul iau masa impreuna. Copilul face mofturi. Mama, suparata, ii reproseaza: - Eee, lasa c-o sa vezi tu, cand o sa fii la casa ta si ti-o gati nevasta-ta. Sa vezi ce-o sa regreti mancarea pe care ti-o facea maica-ta! La care, copilul mormaie: - Tata stie cel mai bine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Intre prietene :- Inchipuieste-ti draga, Gigi m-a invitat la el sa ascult un CD, dar patul scartia asa de tare, ca abia se auzea muzica ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 I: - Care este diferenta intre o oaie si o femeie? R: - Oaia zice: "beeeee......." femeia zice: "nu mai beeeee!" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 Cel mai tare costum de Halloween este cel de Procuror DNA. Este cel mai de speriat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 Bărbaţii se uită la sânii femeilor din acelaşi motiv pentru care femeile se uită la căţeluşii din cuşcă. Vor să-i elibereze şi să se joace cu ei. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 Draga, ma doare burta – se plange sotul.- Pai…. daca nu ai mancat nimic toata ziua, burta ta e goala, de asta te si doare.- Mdaaaa…. Acum inteleg eu de ce pe tine tot timpul de doare capul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 Cateva paradoxuri moderne: - Daca de la inot se slabeste, unde gresesc balenele? - Daca absolut nimic nu se prinde de teflon, atunci cum ramine teflonul lipit de tigaie? - De ce in Statele Unite, pentru injectia letala, se folosesc ace sterile? - Un sofer care lucreaza pe masini de deszapezire, cum ajunge dimineata la serviciu? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 Doi studenţi de Conservator: - Ce mă fac!? Luni am examen la compoziţie şi n-am scris nici măcar portativul… - Ştii ce? Ia o lucrare a profului şi scrie-o de la coadă la cap. N-o să se prindă… - Am încercat să fac asta, cu mai multe piese d-ale lui… tot timpul iese Brahms! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drrond Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Un tip cu un Logan opreste la semafor langa unul cu Ferrari, se uita lung la el si ii face semn sa coboare geamul de la portiera. Ala il coboara la care cel cu Logan se uita zeflemitor la el, da din cap si-i zice; - Ia zi frate, multumit de masina? Ca am vazut ca nu prea cumpara lumea! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Un om s-a intrebat daca e pacat sa faca sex in ziua Domnului, deoarece nu era sigur daca sexul este o munca sau o joaca. Asa ca s-a dus mai intai si a intrebat un calugar asupra problemei in cauza. Calugarul i-a raspuns dupa ce a citit in Biblie: - Fiul meu, dupa indelungate cercetari asupra Cartii Sfinte sunt in masura sa-ti zic ca sexul este o munca, asadar este pacat sa-l faci in ziua Domnului. Neincrezator, si gandind "ce stie un calugar despre sex?", omul s-a dus apoi la un preot cu experienta si casatorit. A primit insa acelasi raspuns: sexul este o munca si este pacat sa-l faci de ziua Domnului. Pentru a se lamuri definitiv barbatul s-a gandit sa se duca si la rabin, sa-l chestioneze asupra sexului in ziua de Sabat. Rabinul a cugetat un pic si i-a raspuns: - Dragul meu, cu siguranta sexul este un joc si poti sa-l faci linistit asadar in ziua de Sabat, ca nu e un pacat. Curios, omul nostru l-a intrebat: - Cum poti fi asa de sigur, cand toti ceilalti pe care i-am intrebat mi-au spus ca sexul este o munca? Zambind, rabinul i-a raspuns: - Daca sexul ar fi fost o munca, nevasta-mea ar fi pus-o pe menajera sa-l faca. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 - De ce te afli in arestul politiei? - M-au adus azi-noapte doi politisti, domnule capitan. - In stare de ebrietate, nu? - Da, sa traiti. Amandoi..... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 - De unde stii cand minte un politician ? - I se misca buzele... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 (edited) Cele cinci reguli de urmat pentru barbatii ce-si doresc o viata fericita: 1. Este important sa ai o femeie care te ajuta pe acasa, iti gateste din cand in cand, face curatenie si are o slujba. 2. Este important sa ai o femeie care te poate face sa razi. 3. Este important sa ai o femeie de incredere si care nu te minte. 4. Este important sa ai o femeie buna la pat si careia ii place sa fie cu tine. 5. Este foarte, foarte important ca aceste patru femei sa nu stie una de alta, altminteri ai putea-o sfarsi mort ca si mine. Edited May 10, 2016 by StratMan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 SCOTIARob Mc Dowell la examenul de admitere in politie.- Cum imprastii o multime de oameni care blocheaza o intersectie?- Scot chipiul si fac cheta. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Un barman, servindu-i al saselea pahar de whisky unui client, il intreaba:- De ce beti asa mult, aveti probleme?- Dupa ce m-am certat cu sotia, mi-a spus ca nu va mai vorbi cu mine o luna de zile.- Bine, dar asta nu e chiar asa de grav.- Asta s-o crezi dumneata. Astazi expira luna. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 - Ce obraznicie! Eu iti spun ca nevasta-mea are un copil si tu ma intrebi de la cine?- Linisteste-te mai omule, nu te enerva, am crezut ca stii! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 - Ce femei preferati: cele care vorbesc mult sau pe celelalte? - Care celelalte? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Bula, la scoala, deseneaza un gandac pe tabla, atat de bine, incat profesoara, cand il vede, isi rupe mana in tabla vrand sa-l omoare. Parintii lui Bula sunt chemati la scoala:-Uitati ce a facut fiul dumneavoastra! zice profa, aratand tatalui mana rupta.-Pai, asta nu-i nimic, acasa, Bula a desenat o p*z*a pe gresie, atat de reala, incat mi-am rupt p**a in ea! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Dupa ce vine Alinuta de la scoala, se duce la mama ei si ii spune:-Mami, mami, pot sa fac roata?-Nu, ca ti se vad chiloteii!A doua zi:-Mami, mami, pot sa fac roata?-Nu, ca ti se vad chiloteii!!!A treia zi:-Mami, mami, am facut roata!!!-Pai si nu ti s-au vazut chiloteii ?-Nu, ca i-am dat jos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Doi romi la portile raiului. Sfantul Petre: – Nu va gasesc pe lista mea. O secunda, sa ma duc la Dumnezeu sa il intreb de voi. – Doamne, spuse Petre dupa ce intra la Dumnezeu in birou, sunt doi romi la portile raiului si vor sa intre! -Trimite-i la dracu! Nu au ce cauta aici! Dupa cateva minute, Petre intra din nou intr-un suflet in biroul Domnului: -Au disparut, Doamne ! -Cine, romii?? -Nu. Portile raiului. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Când era tânără fecioară soţia mea visa să fie furată de un prinţ frumos. Acum e şi visul meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 O doamna se intoarce din concediu, de la mare, iar sotul o intreaba: − Ei, cum te-ai distrat? − Acolo, femeile ori impletesc ori fac sex . − Si tu ce ai facut? − Pai, am uitat sa-mi iau cu mine andrelele... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 - Domn doctor, nevasta-mea nu mai vrea sa se culce cu mine! se plange un barbat insurat.- Vreau sa vorbesc cu sotia dumitale, ii spune doctorul. Vine femeia. Doctorul: - E adevarat ce mi-a spus sotul dumneavoastra? De ce nu mai vreti sa va culcati cu el? - Domnule doctor, sunt foarte obosita. Toata ziua lucrez. Dimineata, sar intr-un taxi sa ma duc la serviciu. Cind ajung, taximetristul ma intreaba: "Facem socoteala sau...". Ca sa fac o economie, aleg "sau". Ajung la serviciu, seful imi zice: "Iar ai intirziat. Ce facem, iti taiem din salariu, sau?... Bineinteles, aleg "sau". Dupa lucru, obosita, ma urc intr-un taxi si acelasi lucru... La care doctorul: - Ei si acum, ce parere aveti, ii spunem sotului, sau ...? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Iepurele si Lupul joaca saptamanal sah si inevitabil invinge Iepurele. Disperat, Lupul il intreaba: - Spune-mi, Iepuras, cum faci de castigi mereu? - Foarte simplu: inainte de fiecare partida, trec pe la prietena mea si fac o repriza sanatoasa de amor, ca sa ma stimulez. Lupul prinde ideea si inainte de urmatoarea partida, isi cauta sotia prin casa. Ajunge in bucatarie, unde Doamna Lup pregateste mancarea si sare pe ea. Doamna Lup, surprinsa: - Ce-i Iepuras, iarasi mergi la sah? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 Un scotian si sotia lui merg in vizita in America. Intr-una dintre seri, femeia ramane acasa iar barbatul pleaca la baut. Se imbata crunt si cade intr-un sant. Trec niste gagici pe langa el si, curioase ce se afla sub faimosul kilt, il ridica si se uita. Le place ce vad si ii pun o fundita... Se trezeste scotianul si pleaca acasa. Cand se dezbraca, nevasta ii vede fundita legata de organ si il intreaba: - Unde-ai fost, nenorocitule?! Se uita si el nedumerit si spune: - Nu stiu, dar cred ca am luat premiul intai! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 Vine leul la doctor cu o coapsa facuta praf. - Ce-ai patit, leule? - Au incercat trei vanatori sa ma doboare, dar i-am terminat pe toti! Mai tarziu, vine si ursul cu spinarea tandari. - Ce-ai patit, ursule? - Pai, au incercat trei braconieri sa ma doboare, dar i-am terminat pe toti! Ajunge si ariciul cu o labuta facuta fasii. - Ce-i, ariciule, vanatorii sau braconierii? Nu, dom' doctor, m-am scarpinat... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 - Am devenit tătic. Am o fetiță. - Cu cine seamănă? - Cu mine când îs beat. - Adică?? - Țipă la toata lumea și tot timpul caută țâțe. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts