StratMan Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Pe plaja, la un chiosc: -Un hot dog, va rog! - Poftim! - Stiti, nevasta-mea a luat ieri unul si era fara paine... - O fi fost la plaja de nudisti! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Doua prietene discutau intre ele: - Stii draga, sotul meu mi-a spus ca ar vrea sa o faca cu doua femei de-odata. - Dumnezeule! Si ce i-ai spus? - Pai, nu-ti ajunge ca rade o femeie de tine in pat, de ce sa mai infurii inca una? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 A fost odata un mare hot de buzunare. Si ca sa-si extinda afacerile s-a casatorit cu cea mai mare hoata de buzunare. Si dupa un timp ce si-au zis ei: meseria asta trebuie dusa mai departe. Si au facut un copil. Dar la nastere au observat ca copilul avea pumnii stransi. Si erau tare necajiti. Cum o sa devina odrasla lor cel mai mare hot din lume, cum o sa opereze la buzunare daca are pumni stransi? Si au mai facut o incercare. Au luat un ceas si l-au plimbat prin fata copilului. In momentul acela, harst, copilul a smuls ceasul. Si din pumnul strans, i-a cazut verigheta moasei… 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Vine Adam acasa noaptea iar Eva il ia la rost: - Adame, tu ai fost la femei! - Cum sa fiu la femei, nebuno, ca doar tu esti singura femeie din lume?! Peste cinci minute: - Ce faci, Eva, ma gadili?! - Iti numar coastele!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Sotia inainteaza actele de divort. - Si care este motivul divortului? - o intreaba judecatorul. - Ma forteaza sa mananc tot ce-i gatesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drrond Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 - Fetelor va spun un banc de radeti pana va pica tâțele!... Ah, dar vad ca-l stiti deja!... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drrond Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Politia bate la poarta la Bula. Iese Bula cel mic. - Bulisor cheama-l pe tac'-tu! - Nu pot ca e in pod, se f... cu vecinul Gheorghe! - Bine, atunci pe frac'-tu al mare! - Nu pot ca e in sura, se f... cu vecinul Ion! - Bine, atunci pe celalalt frate! - Nu pot ca e in camera, se f... cu vecinul Vasile! - Ba, da' la voi in casa nu place la nimeni pixda??? - Ba da! Sora-mi!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Trei baieti se lauda cu tatii lor, in curtea scolii. Primul baiat spune: - Tatal meu mazgaleste cateva cuvinte pe o foaie, le numeste poem si castiga 50 de dolari. Al doilea baiat: - Asta nu-i nimic. Tatal meu mazgaleste cateva cuvinte pe o foaie, le pune pe muzica, le numeste cantec si castiga 100 de dolari. Al treilea: - Tatal meu mazgaleste cateva cuvinte pe o foaie de hartie, le numeste predica si e nevoie de opt oameni ca sa stranga toti banii! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian.hatmanu Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Ai draculu' chinejii astia! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Sotia se duce la Politie sa-si declare sotul disparut. - Ce mesaj sa-i transmitem in cazul in care il gasim? - Spuneti-i ca mama nu mai vine la noi, s-a razgandit! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Intr-un WC public, se uita Bula la vecinul de langa el, un negru. Uimit de dimensiunea penisului, il intreaba pe acesta: - Scuza-mi impertinenta, dar ce-ai facut sa creasca in felul asta? Negrul ii dezvaluie secretul soptindu-i: - De cate ori ma duc sa urinez, mi-o bat de vasul de toaleta. Dupa doua luni, il intalneste Bula pe negru, la care acesta il intreaba: - Ei, cum merge antrenamentul? Bula, fericit, ii raspunde: - Extraordinar, deja a inceput sa se innegreasca! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YUKU Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Doi politisti patrulau noaptea, la un moment dat vede unul ceva pe jos...ma ce o fi asta? al doilea baga degetul gusta si constata ca rahat...baga si celalalt gusta si la fel rahat...la care zice: Ce bine ca nu am calcat in el. )) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Anunt important! Doamnelor, daca un barbat va spune ca va repara ceva prin casa, o va face. Nu e nevoie sa-i aduceti aminte la fiecare sase luni. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Vecine, am o veste buna si una rea! - Spune-o pe cea buna... - Voi deveni tatic! - Bravo, felicitari!...Si cea rea? - ...Nevasta-ta e gravida! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Cu ocazia unui congres al femeilor, în seara fiecărei zile se organizează câte o licitaţie de vinuri cu efecte afrodiziace. În prima seară, francezul:– Doamnelor şi domnişoarelor, vă prezint faimosul vin Chateau Latour! Din soi nobil, crescut pe dealurile Pauillac-ului, strugurii culeşi bob cu bob. Doamnelor, dacă îl bea, bărbatului dvs. garantat îi creşte cu 25% apetitul sexual.Nebunie generală, cumpără femeile câte trei sticle odată. A doua seară, spaniolul:– Doamnelor şi domnişoarelor, din vestitul soi Manto Negro, un vin de colecţie cum nu mai găsiţi nicăieri în lume! Dacă îl bea, bărbatului dvs. garantat îi creşte cu minimum 50%.– Apetitul?– Nu, doamnelor, lungimea…Isterie generală, se vând câte 10 de sticle odată. A treia seară, Marin, olteanul:– Doamnelor, vă prezint zaibărul pandurilor. Doamnelor, acest vin este o adevărată nebunie! Crescut în spatele casei, boabele sunt zdrobite cu piciorul de cei mai aprigi bărbaţi din lume. Dacă îl bea,bărbatului dvs. i-o face ca lubeniţa!– Lubeniţă?– Ştiţi dumneavoastră, pepenele acela lung şi gros…Sala este pur şi simplu înnebunită! Femeile cumpără câte 100-200 damigene de zaibăr fiecare. O americancă, mai pragmatică de felul ei, întreabă:– Şi deci i-o face ca pepenele de lungă sau de groasă?– La gust, doamnă, la gust ... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Sotul si sotia ies dimineata din bloc. In fata scarii o masina noua, splendida. Sotia exclama: - Cine stie ce curva o fi primit-o cadou! Sotul, socat: - Draga mea, e cadoul meu pentru tine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 - Cum se spune in engleza: sotia a luat copiii si a plecat pentru o saptamana la maica-sa? - YESSS! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 - Mama, sunt insarcinata! - CUM??? - A fost un accident! - Adica vrei sa spui ca mergeai pe strada, te-ai impiedicata si ai cazut intr-o p**a? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Vine copilul la mama: - Mama, soarele are picioare? - Nu, dragul mamei! - Dar de ce tata ii zice vecinei: "Soarele meu, desfa-ti picioarele!"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Discutie in autobuz: - Nu inteleg, de ce nu vreti copii? - I s-a acrit lu' nevasta-mea, nu-i mai inghite deloc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Un dentist, dupa ce isi termina lucrarea, ii spune pacientului: - Imi faci un serviciu? Poti sa tipi foarte tare de cateva ori? - Pai, de ce, ca de data asta nu a fost chiar asa de rau? - Pai, da, dar mai am vreo cinci pacienti afara si nu vreau sa pierd meciul de la 6! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 Doi prieteni opresc sa faca plinul la o benzinarie unde este afisat un anunt: “La un plin aveti sansa de a castiga o partida de amor gratis”. Fac plinul, se duc sa plateasca si vanzatorul ii pune sa aleaga un numar intre 1 si 10. “Sase” zice unul din ei . “Nu ati castigat” le zice vanzatorul , “Mai incercati si alta data”. A doua zi si a treia zi vin din nou, dar fara succes. “Stii ceva , eu cred ca e trucat concursul asta” zice unul din ei. Celalalt ii raspunde: “Nu cred, sotia mea a castigat de doua ori pana acum!” 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 Rimelul de la Max Factor creeaza impresia ca genele sunt de trei ori mai lungi. Max Factor ar trebui sa faca si prezervative. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 Ia asculta, nevasta! Cand vecinul nostru si-a luat frigider nou, ai insistat sa ne luam si noi unul la fel. Tot asa, cand si-a luat telefon mobil. Daca si-a schimbat tapetul, a trebuit sa-l schimb si eu. Acum, ca s-a recasatorit, eu cum sa procedez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 Un tip intra disperat intr-un bar, se duce direct la barman si il intreaba: - Dumneavoastra aveti aici bautura "Maiputzin"? - "Maiputzin"? N-am auzit de asa ceva. - Cum sa n-auzi? Trebuie sa ai! - Pai, ce e asta? Aperitiv? Digestiv? Lichior? Vreo bere straina? - Nu stiu exact, dar asa mi-a zis doctorul, ca ar trebui sa beau "Maiputzin". Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 Anunt la matrimoniale: caut partener de viata pentru o soacra vaduva, guraliva si insuportabila. Cerinte: sadic, inventiv, nemilos! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 - Mai e valabil anuntul la mica publicitate: "Vand masina Porsche 911? - Da, raspunde o voce trista de doamna. - Cat costa masina? - 99 de euro. - Doar atat? - Da, sotul meu, potrivit testamentului, a lasat banii rezultati din vanzarea masinii, pentru amanta lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 O doamna trece pe langa un pescar, pe malul apei, si-i spune:- Si?..... musca pestele?- Nu, doamna, puteti sa-l mangaiati fara frica...... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts