Radu Lazarovici Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Stie cineva sa identifice un Gibson LP cu serialul EC 253 ? Eu nu am intalnit astfel de serial pana acum, am cautat peste tot, dar nu am gasit informatia necesara.
vektor Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Esti sigur ca e Gibson ? EC-256 e un LP de la LTD [close enough, poate e model number nu serial number]
vektor Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 https://www.guitarinsite.nl/serienummers-gibson_eng.php Ori e un hollowbody din 1939 ori poate nu e Gibson ?
Radu Lazarovici Posted October 9, 2018 Author Posted October 9, 2018 Astea sunt pozele chitarei in cauza. am.htm
Alexandru Pitac Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 (edited) http://www.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Gibson-Custom/Eric-Clapton-1960-Les-Paul.aspx https://loviesguitars.com/product/gibson-limited-eric-clapton-beano-1960-les-paul-custom/ Edited October 9, 2018 by Alexandru Pitac 2
Radu Lazarovici Posted October 9, 2018 Author Posted October 9, 2018 Am banuit ca despre asta este vorba, dar nu am gasit nici o informatie referitoare la serial nr. ! Multumesc!
Alexandru Pitac Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Just now, Radu Lazarovici said: Am banuit ca despre asta este vorba, dar nu am gasit nici o informatie referitoare la serial nr. ! Multumesc! Cu multa placere Daca ajunge la Constanta, vrem sa o vedem si noi RGC-istii 1
marcianpetrescu Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 de ce nu incerci sa trimiti un email cu poze direct la Gibson... ? nu cred ca sunt atat de chitrosi incat sa nu raspunda
edy_wheazel Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 (edited) 6 hours ago, marcianpetrescu said: de ce nu incerci sa trimiti un email cu poze direct la Gibson... ? nu cred ca sunt atat de chitrosi incat sa nu raspunda Avand in vedere faptu' ca au dat faliment s-ar putea sa nu fie cine sa raspunda. :))) Edited October 9, 2018 by edy_wheazel 1 1
apocapsile Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Păi având în vedere că-i lumea mai interesată de second-uri decâț de modele noi, nici nu-i de mirare. Tare găseală, ca să zic așa.
marcianpetrescu Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 10 hours ago, edy_wheazel said: Avand in vedere faptu' ca au dat faliment s-ar putea sa nu fie cine sa raspunda. :))) merita incercat... din cate stiu eu, au un departament care se ocupa cu partea de arhive... pana la urma... de ce sa nu incerci... ? ce ai de pierdut ?
ggg Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 On 09/10/2018 at 17:27, Radu Lazarovici said: Am banuit ca despre asta este vorba, dar nu am gasit nici o informatie referitoare la serial nr. ! Multumesc! Pt ca acest model nu este inseriat cu stampila ca si celelalte. Acest Gibson Eric Clapton 1960 "Beano" Les Paul este serie Custom Shop . La chitara aia trebuie neaparat sa ai un certificat ... si un cu totul alt nut .
Recommended Posts