Nefffffff Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 (edited) Recent, am facut rost de o chitara veche de la un prieten, si doresc sa stiu ce este mai exact. Tot ce stiu despre ea este ca este un Reghin din anii 70. Edited August 8, 2018 by Nefffffff Prima poza nu se vedea bine.
Nefffffff Posted August 8, 2018 Author Posted August 8, 2018 6 minutes ago, Mr Vintage said: Nu văd care e chitara. Acum am schimbat poza cu una care se vede mai bine.
Nefffffff Posted August 8, 2018 Author Posted August 8, 2018 Just now, Mr Vintage said: Tot nu văd nici o chitară. Pun şi un emoticon: :))), poate te prinzi... Ah, numai acum imi dau seama.
SKU Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 (edited) La un moment dat @hemmy zice ceva de chitara asta On 11/01/2011 at 20:34, hemmy said: deocamdata nu am posibilitatea sa inregistrez ,poate mai incolo, dar in principiu butoanele de sus sunt pentru doze, iar cele de jos taie fie joasele mediile sau inaltele, indiferent de combinatia de doze, cu primul switch dinspre bridge ai un ton foarte infundat, iar cu cel de neck foarte bright in mijloc nu mi se pare ca schimba radical ceva oricum dozele sunt cam slabe, dar calitatea electronicii e ceva de apreciat, cred ca doua kile are numai ea, potentiometrele sunt cele mai mari pe care le-am vazut vreodata si montate pe o placa de metal iar switchurile si restul sarmelor montate si lipite perfect si functioneaza perfect am avut noroc ca nu a mai umblat nimeni in ea si nu a fost deloc modificata, in schimb calitatea tastarii, bridgeul, cheile lasa de dorit, pacat, cu mai multa atentie rusii puteau face o chitara beton On 03/02/2011 at 16:16, stratosaurus said: explorerul roz o fi asta? Iar acest model se numea "Savoy", a fost proiectat si executat initial pentru Marian Nistor, de la fosta " formatie de interpretare vocal-instrumentala" a UTC - Savoy, originalul era cu doua doze metalice, contur aproape patrat, cu 6 suruburi pe una din laturile lungi, si care sunau destul de bine ! Dealtfel, referitor la dozele care echipau instrumentele Reghin, aceste doua modele amintite mai sus pot fi considerate doze, fiind copiate dupa dozele strat, recte L.P. ! celelalte incercari ale inginerilor nostri avand o preluare si o redare a sunetului destul de confuza . Ma refer la modelele fabricate pana prin anii 90- 95 ! Stima Gasesti pe threadul ala tot felul de informatii legate de modelul asta si de unul similar numit savoy Edited August 8, 2018 by SKU
Pava Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 On 08/08/2018 at 22:55, Nefffffff said: Recent, am facut rost de o chitara veche de la un prieten, si doresc sa stiu ce este mai exact. Tot ce stiu despre ea este ca este un Reghin din anii 70. Mai exact ce ai vrea sa stii? este unul din multele experimente "reusite" de catre cei de la Reghin, prin anii 80-90, doze horror, intrerupatoare de veioza, imposibil de reglat griff-ul, design no comment. 1
Rastislav Svarog Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 E o copie dupa Ibanez XV500 Placa si dozele sunt utilizate la mai multe modele Hora Reghin. Fabricata probabil la inceputul anilor 90. Am mai vazut si in bleu spre verde, si cu doze din alea albe care arata ca cele de stratocaster dar mai groase. Nu cunosc ce nume utilizau pentru acest model, dar banuiesc ca avea un nume. 1
cs74 Posted August 9, 2022 Posted August 9, 2022 Bună, mai dețineți această chitară? As dori sa cumpar exact acelasi tip si v-as da un pret corect pentru ea. Mulțumesc
Recommended Posts