Matei Negriu Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Lasand la o parte textul hilar, o fi vreo sansa sa fie Gibson??? Custom, evident nu e ... https://www.olx.ro/oferta/gibson-les-paul-custom-rockbag-blackstar-id-core-10-v2-IDbgjMg.html Matei
Cosu Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Nu sunt expert in gibson dar din ce am citit chinezii le cam dau in gard cand vine de headstock . Din ce stiu modelele "custom" sunt singurele care au forma de diamant pe headstock iar asta nu are. Sigur e cineva pe aici care se pricepe mai bine .. Imi place descrierea amplificatorului. Poezie curata. 1
Alexandru Pitac Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Cred ca daca ti-ar trimite o poza cu serial-ul poti sa-ti faci o idee. Acum ceva timp m-a sunat cineva sa imi propuna un mega-deal cu 6 chitare Gibson "imprumutate" din Anglia. O data cu trimiterea fotografiilor mi-am dat seama ca erau chinezesti, 2 dintre ele erau copii de Les Paul Rosso Corsa si 4 erau copii de Standard. Aveau headstock-ul cat de cat corect, truss rod cover-ul specific, binding peste taste, etc. Ce le-a dat de gol a fost serialul care era 15000XXXX, ceva de genul si toate erau de serii apropiate. Intre timp le-am vazut pe olx prin diverse parti ale tarii, deci ele vor mai circula. 1
apocapsile Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 (edited) Hai să fim serioși Normal că nu e Gibson. Cum să fie LP Custom ? De-abia iei un Faded, poate, la bani ceva mai mulți, ce Standard, Traditional, ce Custom, bașca un amplificatoruleț, husă. Really. Plus că pozele îs puse ca să-l avantajeze, dar așa, din avion și Harley Benton arată oke Edited June 15, 2018 by apocapsile 1
dani_rosu5 Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 muhahaha, chiar azi mi-a aratat un prieten anuntul si ziceam ca ceva e fishy in anuntul ala ,trecand peste faptul ca dudul isi permite gibson da' are un amp de 100 $ .... deh,sigur se trezeste ceva destept sa muste momeala
bach Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 E fake, uita-te la cutaway-ul gibsonului pe net, diferente cer-pamant
bure_73 Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Este un fake pe care a pus doze si bridge(posibil original)
apocapsile Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Și mie mi s-a părut ceva dubios la cut-away, nu bătea ceva dar am zis că poate mi se pare mie.
Matei Negriu Posted June 15, 2018 Author Posted June 15, 2018 Ok, gata, m-ati convins. Ma duc sa rup gura vecinilor!
Recommended Posts