dass101 Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 (edited) dass ai cam pus punctul pe i, din alea se gasesc doar cateva episoade in original (japoneza), nesubtitratelater edit: si vreo 2 in poloneza Macar din alea in franceza cum au fost la noi... Acum am vazut, sa stii ca le vreau si in poloneza Macar atit Edited February 20, 2007 by dass101 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickeyG Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Sky Commanders of course :) OMG MERSI CEARNY!!!11!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Cu placere Hmm, acum n-as mai fi in stare sa ma uit la SC, nici chiar la Centurions, care mi-au placut la nebunie cand eram pustiulica. Revenind un pic in anime-land, ati vizionat careva Trigun? Daca nu, va recomand Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Pe mine cel mai mult m-au marcat Swat Kats (soundtrack-ul presupun ca a avut o influenta majora). Apropos de Space Ghost si umor absurd, remember Space Ghost Coast to Coast? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skeleton Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 dupa parerea mea... 2 STUPID DOGS ruleaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest radioman Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Hehe ZAIET NU PAGADI!!! Pour le connaissers :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu i Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Da' de Cartea Cartilor va mai aduceti aminte?? De Memo.. Tin minte ca la 19:30 ma postam in fata televizorului cu sufletu' la gura sa vad Furia Rosie Turbo, Testoasele Ninja, Voltron, Cpt. Planet etc. etc. Eram mare fan Shredder Apropo, sa nu uitam de Proffessor Anne in Aventurierii Spatiului!! Pe Cartoon mai erau niste desene cu un rechin buclucas..nu mai tin minte cum se numeau dar erau haioase. Off-topic - Stie careva de ce desenele mai noi cu Tom si Jerry arata ingrozitor fata de cele foarte foarte vechi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Da' de Cartea Cartilor va mai aduceti aminte?? De Memo.. Tin minte ca la 19:30 ma postam in fata televizorului cu sufletu' la gura sa vad Furia Rosie Turbo, Testoasele Ninja, Voltron, Cpt. Planet etc. etc. Eram mare fan Shredder Apropo, sa nu uitam de Proffessor Anne in Aventurierii Spatiului!! Pe Cartoon mai erau niste desene cu un rechin buclucas..nu mai tin minte cum se numeau dar erau haioase. Off-topic - Stie careva de ce desenele mai noi cu Tom si Jerry arata ingrozitor fata de cele foarte foarte vechi? J-J-J-JJ-Jabberjaw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Da un search pe wikipedia si o sa afli istoria desenelor Tom si Jerry. Ele au fost produse de-a lungul timpului de mai multe studiouri, si facute de desenatori diferiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rynn Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Eu sunt fericitu' norocos de a lucra asa ceva... ... adica lucrez ca sunetist la un studio de inregistrari audio-video unde asta fac: dublez desene animate. iar desenul meu favorit este kurochan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu i Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Jabberjaw! Exact. Cat despre Tom si Jerry citisem cate ceva pe Wikipedia insa nu m-am lamurit de ce au regresat si de ce au fost lasate sa regreseze. Cele regizate de Chuck Jones sunt cele mai nasoale atat ca poveste cat si ca desen in sine. Revenind, am vazut niste desene demult de tot in care apareau niste masini super. Erau niste camioane americane care aveau niste super bull-bar'uri. Nu imi aduc aminte care era povestea dar erau foarte tari. Iar pe Cartoon mai era enervantul de Ritchie Ritch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Eu sunt fericitu' norocos de a lucra asa ceva...... adica lucrez ca sunetist la un studio de inregistrari audio-video unde asta fac: dublez desene animate. Ahaaa, deci tu esti de vina. Desenele dublate in romana nu mai au nici un farmec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest domnul Rig Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Bai va rog nu ii mai trageti cu 2 Stupid Dogs si Tom & Jerry, fiindca astea sunt arhicunoscute. Dupa cum am scris in primu post, eu vreau sa vorbim despre cele obscure date pe la inceputul Cartoon Network; poate unii isi amintesc vag de un desen si vor sa afle cum se chema. Cine isi aduce aminte de A Touch Of Blue In The Stars? Era cu niste copii care calatoresc prin timp. Dintre episoadele ce mi le amintesc: unul cu tabloul Night Watch al lui Remmie, unul cu melodia Au clair de la lune si unul mai "horror" cu piesa Sur le pont d'Avignon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickeyG Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 in mod ciudat mie nu mi-au placut niciodata Tom si Jerry. Eram fan Bugs Bunny insa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrall Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 (edited) M-am suparat rau cand au inceput sa dubleze astia de la CN... de atunci nu ma mai uit la TV The Mask(am scos niste episoade prin comp , Scooby Doo... Yogi, Huckleberry Hound, Catch the Pigeon si Wacky Races & restul de la Hanna-Barbera Stiu ca Scooby-Doo era dupa 9 si implicit dupa ora de culcare (aveam vreo 5-6 anishori pe atunci ) Mai era un tip care se facea mic... si avea un caine cu o cusca pe cap... urat de se speriau toti cand o ridica Hong Kong Phooey... si cainele ala robotic RoboMut oare? Cel mai de rahat mi se parea ala cu trenuletzele... ceva cu Thomas... Jetsons... uau era aproape sa ii uit si clasicii Flintstones vremuri bune Edited February 21, 2007 by Thrall Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Cel mai de rahat mi se parea ala cu trenuletzele... ceva cu Thomas... ...the Tank Engine and Friends cu voice-actors ca Ringo Starr si Alec Baldwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 @offtopic: cam 3/4 din ce ziceti mai sus imi sunt cunoscute; m-a facut nostalgic tot threadul *sniff* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrall Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 ...the Tank Engine and Friends cu voice-actors ca Ringo Starr si Alec Baldwin putea sa o aiba si pe mariah carey si sa ridice unshpe octave ca tot de rahat mi se parea :|... ce poate sa fie amuzant la niste machete de trenuri cu fete pe ele ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest domnul Rig Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Fraaaaate v-ati bagat picioarele in threadul asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DragonFlame Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Ala care mergea pe cal cu sabia lui electronica si traia cu piticii nu era cumva Galtar ? http://en.wikipedia.org/wiki/Galtar_and_the_Golden_Lance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest domnul Rig Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 poate l-ai restrans tu prea mult din start. corset style. Asta e subiectul care ma intereseaza - obscure cartoons. Pentru misc. cartoons, sa se faca un autre topique. Ala care mergea pe cal cu sabia lui electronica si traia cu piticii nu era cumva Galtar ?http://en.wikipedia.org/wiki/Galtar_and_the_Golden_Lance S-a rezolvat, era BlackStar, ala cu juma' de sabie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chiperion Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Francejii au scos o bijuterie pentru care mi-as vinde sufletul. Din nefericire, pe DVD a aparut doar un season parca din varianta in franceza. Marea problema pe care o am eu este ca nu imi amintesc cum se numeau desenele alea. De exemplu, asta cu un tanar blond care se batea cu vreo 7 calugari urati, dintre care unu stiu ca avea asa o fata de reptila si puterea lui era "transmogrify!", ma obsedeaza de foaaaaarte mult timp. Stai! Omer and the Starchild? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest domnul Rig Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 (edited) Stai! Omer and the Starchild? Esti tata lor! http://www.retrojunk.com/forums/showthread.php?t=12484 Se pare ca nu erau imbracati in robe. My bad. ^ this kind of thing is what this thread is all about. Edited February 21, 2007 by domnul Rig Link to comment Share on other sites More sharing options...
jules Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 mai era cyril. cyril sneer.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 putea sa o aiba si pe mariah carey si sa ridice unshpe octave ca tot de rahat mi se parea :|... ce poate sa fie amuzant la niste machete de trenuri cu fete pe ele ? Nu stii tu. La vremea aia as fi dat in cap pentru o macheta cu Thomas. Mi se parea atat de misto... mai era cyril. cyril sneer.. Jules... tocmai te-ai reabilitat in ochii mei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomcat Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 si eu imi aduc aminte ca ma uitam la swat kats prin 95 sau asa ceva cand aveam 5 ani.de fapt de acolo cred ca vin si chestiile care imi plac si acum:zborul(si tot ce tine de aviatie) si muzica(acum realizez ce misto suna inceputut ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 si eu imi aduc aminte ca ma uitam la swat kats prin 95 sau asa ceva cand aveam 5 ani.de fapt de acolo cred ca vin si chestiile care imi plac si acum:zborul(si tot ce tine de aviatie) si muzica(acum realizez ce misto suna inceputut ) Swat Cats avea un intro foarte foarte reusit cu chitara electrica si tot tacamul http://www.youtube.com/watch?v=YUcEElPqSfM http://kishikat.com/zone/sfiles/wavs/misc.html#themesongs Eu imi aduc aminte cu placere de Soriceii Muschetari. Cred ca sunt cele mai bune desene animate romanesti sau chiar daca nu sunt eu asa mi le amintesc http://ro.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eoriceii_mu%C5%9Fchetari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sheriff Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Mi se pare doar mie sau seamana foarte bine cu Phantom of the opera a lu' Iron Maiden? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Mi se pare doar mie sau seamana foarte bine cu Phantom of the opera a lu' Iron Maiden? E tot ritmul ala (trademark) galopant. Poate d-aia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Damn, Swat Kats rule http://www.youtube.com/watch?v=8Llyqr50aXA...ser&search= http://www.youtube.com/watch?v=88PjCC_5VUA...ser&search= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts