www.rgc.ro Web analytics

Jump to content


Photo

Peavey Bandit 112...nu Are Iesire Pentru Casti?


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Eusebiu Danchief

Eusebiu Danchief
  • Location:Bad Sackingen
  • Nume:Eusebiu Danchief

Posted 10 May 2016 - 10:34 PM

Salut, tocmai acum 10 min mi-am probat noul amplificator Peavey Bandit 112, si am realizat ca nu prea are iesire pentru casti! prin urmare as cere ajutorul vostru in legatura cu asta! Mersi anticipat



#2 ramurel

ramurel
  • Location:Timisoara
  • Trupa:The Rockfans Worldwide

Posted 11 May 2016 - 05:37 AM

O interfață audio ai ? Ai putea sa te conectezi la ea, din ieșirea DirectOutput a Banditului și, prin interfață/Reaper ( sau alt DAW ), folosești căști .

Dacă te-ai gândit cumva să umbli în electronică să-ți faci cumva ieșire de căști improvizată , mai bine nu !...

.

Edited by ramurel, 11 May 2016 - 05:40 AM.

Posted Image

#3 Doctor X

Doctor X
  • Location:Bucuresti
  • Interests:None (of your business)
  • Nume:Mircea Negulici
  • Trupa:None

Posted 11 May 2016 - 07:59 AM

Ia-ti un AmPlug si ai rezolvat problema. :)

"You should never underestimate the predictability of stupidity."Bullet Tooth Tony

My photos on 500px

My photostream on Flickr


#4 George M.

George M.

    Basist în strungãrie și strungar în muzichie.

  • Veteran
  • PipPipPipPipPip
  • 2068 posts
  • Location:Iasi
  • Interests:Muzica, ingineria si viata in general.
  • Nume:George Maxim
  • Trupa:Fara Zahar

Posted 11 May 2016 - 09:38 AM

Dacă te-ai gândit cumva să umbli în electronică să-ți faci cumva ieșire de căști improvizată , mai bine nu !...
.

 

De ce nu? :)

https://forums.rgc.r...rwick-tubepath/

 

Daca un AUX IN se poate, atunci se poate si un PHONES OUT. Pricepere, indemanare, curaj si putin ajutor din partea colegilor trebuie ca sa iasa o treaba buna.


Pentru o vizualizare corectă, clic dreapta pe imagine, apoi clic pe "Vezi imaginea".

Micro-dictionar_zps133d5c91.png

 


#5 ramurel

ramurel
  • Location:Timisoara
  • Trupa:The Rockfans Worldwide

Posted 11 May 2016 - 10:01 AM

De ce nu? 

 

 

Pe motive strict comerciale, pentru o posibilă viitoare revânzare, la asta m-am gândit strict, nu dpdv tehnic. Ai umblat în el, al tău e, forever !

Ca la muieri :) 

 

 

.

 

.


Edited by ramurel, 11 May 2016 - 10:03 AM.

Posted Image

#6 FiveseveN

FiveseveN
  • Location:Iasi
  • Nume:Mihai Florea

Posted 11 May 2016 - 11:53 AM

Nu-i nevoie să umbli la amp, cel mai bine faci (sau cumperi) un amplificator pentru căști și folosești ieșirea "Speaker simulated direct out". Poate fi și o pereche de "boxe multimedia" care are ieșire de căști, trebuie doar să faci un cablu de la TS mare la TRS mic.


ip_sig.gif


#7 Zoltan P.

Zoltan P.
  • Location:Alesd
  • Interests:Concerte multe si bune. Si Satrianiiiiiiiiiii
  • Nume:Papp Zoltan
  • Trupa:---------

Posted 12 May 2016 - 08:07 PM

nici pe Ferrari F40 sau Porsche 911 nu este carlig pt. remorcare ,cam asa e si in acest caz,pt a  folosi casti sant aparate concepute pt. asa ceva -numai tre sa cauti care ti-se potriveste cel mai bine pt. gustul tau,,dar daca chiar neaparat asta vrei-- se poate face o modificre si la Bandit pt. casca -sti nimic nu e imposibil   ; -))






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users