Cursedone Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 si inca ceva: imi mai da de fiecare data cand restartez calculatoru, imi da o eroare si zice ca "general host for win32 applications has encountered a problem and needs to close" de la ce e?! pentru ca asa tot imi merge midi-in dar microfonu si mp3 nu.... x( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 vreau mura in gura ca nu am timp.... ce versiune de asio4all ar fi mai buna pt inregistrat in nuendo3 si cum tre sa setez la off-line settings ca latentza la inregistrare sa fie cat mai mica?? ce alceva pot sa mai fac ca latenta sa scada?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Setarile sunt altfel de la placa la placa, numai tu stii cat de mult trebuie sa reduci buffer-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 ce scrie aici pt multieffect e valabil si pt inregistrare?....adica nu am nevoie sa procesez realtime, doar sa nu fie decalaj la inregistrare..... daca inchid din aplicatii ajuta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Evident. Si incearca sa treci prioritatea procesarii de la Aplicatii la Servicii: Click dreapta pe My Computer -> Properties -> tabul Advanced -> Performance (settings) -> Advanced -> Processor Scheduling il treci la Background Services. Ca urmare, unele programe care iti mananca mult resurse or sa mearga mai prost... dar o sa ai latenta mai mica la VST-uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 pai ...tinand cont ca am facut atunci toatea astea.... am o latenta irecuperabila (care a aparut de una singura de cam o luna) ps. voi ce versiune de asio4all folositi??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sergiu Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 (edited) ok.....am incercat mai tot: fx3-ul (care e un imens gunoi), fxbox-ul, guitar rig 2 si amplitube (in plan va urma si cubase). Nu am avut probleme la instalare, nici la configurare...ideea e k nu pot sa scap de acelasi bazait (sau mai bine zis fazzait) de fond care ma urmareste pretutindeni. Nu am decat chitara, calculatorul si o combina muzicala zic eu bunicica pe care nu o suspectez de nimic. Placa sunet este onboard dar pe clean se aude lacrima si deci banuiesc ca nu conteaza. Gresesc? Daca da, ce placa imi recomandati sa imi cumpar? nu ceva de sa cad pe spate...modest si la obiect Edited January 24, 2007 by sergiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 24, 2007 Author Share Posted January 24, 2007 Bazaitul e normal sa apara cand folosesti dozele simple. Detalii aici -> http://en.wikipedia.org/wiki/Mains_hum Solutia cea mai simpla? inchide monitorul cand inregistrezi Solutia mai ieftina? Imbunatateste ecranarea chitarei. Detalii aici -> http://www.guitarnuts.com/wiring/shielding/shield3.php Solutia mai complicata? Schimba dozele simple cu unele noiseless (vezi Fender Noiseless, Seymour Duncan Minihumbuckers- au mai multe modele- , Dimarzio FastTrack, virtual etc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sergiu Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 ms mult de informatii, macar stiu cauza. Nu pot inchide "monitorul" pt ca piere mai tot farmecul. M-as baga la faza cu ecranarea dar nu ma tine, mi-e sa nu stric instrumentul. Poate acostez pe cineva mai priceput... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 mi-am schimbat de curand placa de baza si odata cu asta aia de sunet, si in sfarsit imi merge sa bag pur si simplu cablu' in calc si sa cant. dar cand intru in guitar rig(de mentionat ca am facut TOT ce scria aici) si dau pe un preset de metal&high gain, se aude un parait si niste pacanituri de n-am mai auzit asa ceva, si cand dau la minim tot, se aude chitara cum se auzea inainte...se poate sa fie din cauza ca placa mea de sunet integrata nu suporta asio sau ce? vreau MURA IN GURA, ca m-am stresat zile intregi gandindu-ma ce ar putea fi de vina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 bai rgc-istilor nu va mai imbulziti ca totusi, s-a rezolvat (chiar s-a rezolvat, prea tare programu ala ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ovibas Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 (edited) O m-audio, ceva din Amplitube cu Guitar Rig, Reason cu refill*uri ca sunt destule si ales ceva care mai suna, Cubase, Waves, Master x, Shi in primul rand cautat cea mai buna varianta de preset Daca tot e soft ... Fara sa ma complic in line6 sau karma Edited March 9, 2007 by ovibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Distorsed Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Ash avea o nedumerire...de ce cand incerc sa installez Amplitube ma intreaba daca am Pro Tools instalat??...adica, au vreo legatura??, scuzati da in afara de FX Box nu am mai folosit aproape nimica ( o vreme Guitar Rig ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest C_L_O_U_D Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Intrebare...e strict necesar sa ai preamp? ca nu am si nu se aude nimic din calculator cand conectez chitara...any suggestions? am urmat ghidu lu cosu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted May 5, 2007 Author Share Posted May 5, 2007 Dorin nu e nevoie de preamp (nu e obligatoriu!). Ala te va ajuta sa imbunatatesti calitatea sunetului. Prezenta unuia tine de tine si de pretentiile tale! Verifica daca ai setat corect "input-urile" si "outputurile-urile" in guitar rig ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 (edited) Bazaitul e normal sa apara cand folosesti dozele simple. Detalii aici -> http://en.wikipedia.org/wiki/Mains_humSolutia cea mai simpla? inchide monitorul cand inregistrezi Solutia mai ieftina? Imbunatateste ecranarea chitarei. Detalii aici -> http://www.guitarnuts.com/wiring/shielding/shield3.php Solutia mai complicata? Schimba dozele simple cu unele noiseless (vezi Fender Noiseless, Seymour Duncan Minihumbuckers- au mai multe modele- , Dimarzio FastTrack, virtual etc) Daca iti ie Fender Noiseless, poti sa-ti iei ramas bun de la metal sau shredding... uneori ma enervez si imi vine sau cu chitara de pamant de cat de oribil suna pe distorsuri mai puternice, desi suna incredibil pentru blues. Si incercati ReValver MkII, suna excelent (mai mrf decat guitar rig, imo). Edited May 6, 2007 by Metabog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AdiNX Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 am un ibanez grg pe care l-am conectat la pc... am instalat guitar rig 2 si nu se aude deloc cum mi-as dori.. primul lucru care ma supara este bazaitul care se aude cand dau boxele mai tare.. al doilea e ca nu se aude chitara decat in boxa stanga (cu fasaitul de rigoare), iar in dreapta efectele din guitar rig, dar foarte prost... mentionez ca am placa de sunet onboard, cred eu fara asio... ce as putea face ca sa se auda mai bine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
umbra Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 A folosit cineva asa ceva? http://www.behringer.com/UCG102/ Sau ceva similar? Imbunatateste sunetul/latenta in GR2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marduk Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 adinx 1. se aude chitara normal in boxa stinga pentru ca atunci cind deschizi guitarigu ar fi indicat sa dai mute la line-in (guitar rigu foloseste line-inu ca recording device..if that makes any sense ) 2.acuma chiar nu mai tin minte da parca rezultatu guitarigului era tot mono? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nomoteticus Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 (edited) OK, ca orice incepator, am si eu probleme. Am o chitara Fat Strat de la Grosmann si vreau sa o folosesc (cel putin pt. moment) doar pe calculator, acasa. Am bagat-o in line in (folosind cablul si un adaptor de jack mic) si functioneaza(am un Creative Audigy 1), in ciuda a ceea ce am citit pe unele site-uri (ex. http://www.findabandmate.com/main/public_h...&storyid=7). Am urmat pasii de sus si imi merge in Amplitube doar ca haraie si paraie destul de mult (si se aude o pacanitura constanta). In GuitarFX Box merge mai bine (fara pacanituri), dar parca tot as vrea mai mult. 1. adaptorul de jack e stereo(cred, are doua dungi negre) si am inteles ca e mai bun unul mono. Asa e? 2. merita sa iau o pedala pe post de preamplificator? Daca da, intre un Behringer PB100 (PREAMP/BOOSTER) si o pedala asemanatoare cu distors (tot de la Behringer - aprox 60RON - nu vreau sa dau mai multi bani) ce sa iau? Adica e mai bun PB100 ca preamp stand-alone? Sau de fapt si una de distorsiune (HM100, UD100 sau ceva de genul) are acelasi efect cand vine vorba de preamplificare? Efecte pot sa bag si din calc deci ma intereseaza daca o asemenea pedala: a ) ma ajuta sa scap de noise si face sunetul mai clar - chestiunea aceea cu impedanta b ) are distorsiuni mai bune decat pot eu sa bag software Scuzati postul lung de noob dezorientat. Sper ca ma puteti ajuta. Edited June 8, 2007 by Nomoteticus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 De pacanituri poti scapa regland ASIO Buffer Size. Cu cat mai mare valoarea, cu atat mai putine artefacte, insa latenta creste corespunzator. Experimenteaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 revalver is crap. sg lucru care suna cat de cat real e amplitube 2 si pe locul al2lea guitar rig2, care insa e mai bun pt sunete noi si experimentale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nomoteticus Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Pacaitul cred ca vine de la interferenta cu boxele. In casti nu se aude deloc. Intrebarea mea ramane: merita sa iau pedala pentru preamplificator? Daca da, pedala/preamp sau pedala/distort (ca oricum are preamp inclus) ? Sa schimb adaptorul de jack stereo cu unul mono (nu am gasit nicaieri)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
umbra Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 (edited) Pacaitul cred ca vine de la interferenta cu boxele. In casti nu se aude deloc.Intrebarea mea ramane: merita sa iau pedala pentru preamplificator? Daca da, pedala/preamp sau pedala/distort (ca oricum are preamp inclus) ? Sa schimb adaptorul de jack stereo cu unul mono (nu am gasit nicaieri)? merita sa iti iei pedala. la distorsuri se simte cel mai bine. personal folosesc un delay rusesc si la faza cu jackul nu te stresa. din moment ce ai cablul de chitara mono, orice adaptor ai pune tot mono iti intra in placa de sunet. adica si ala stereo ce-l ai acum, tot mono e in cazul tau. de scula asta http://www.behringer.com/UCG102/ tot n-a aflat nimeni nimic? cum functioneaza de fapt usb-urile astea? guitar rigul si restul le vad ca pe inca un line-in? sau care e ideea? latenta ceva? tot am cautat da' nimic despre asa ceva... Edited June 11, 2007 by umbra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted June 11, 2007 Author Share Posted June 11, 2007 Dispozitivul ala de la behringer (la fel ca multe altele de la line6 sau maudio) reprezinta o placa de sunet pe USB cu intrare dedicata pentru chitara (impedanta mare - in general 1MOhm). In un soft audio vei vedea inputul ala exact cum vezi inputul de la o placa de sunet normala. Performanta e ok avand in vedere ca au o singura intrare (deci tragi single track). Personal m-as tine departe de behringer pentru ca mie nu imi inspira incredere pe viitor (aici ma refer in special la dezvoltarea de driveri) Vezi ca exista solutii similare de la line6 (seria tone port este excelenta) sau de la maudio(jam lab si fast track).Daca nu ai bani acum e ok si behringer Toate se lauda ca vin cu suport ASIO deci asta ar insemna latenta mica spre foarte mica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 O alternativa foarte buna este StealthPlug-ul de la IK Multimedia, care vine si cu Amplitube 2 LE la pachet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adiiiii Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Salutare. Ma confrunt cu urmatoarea problema. Am conectat chitara la calculator pe Line-in, dar nu se aude nimic. Daca inlocuiesc chitara cu alt device (gen un mp3 player) se aude in boxe. Aveti vreo idee, vreun sfat? Placa de sunet e Creative 5+1 Audigy SE, model ieftin. Va multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted June 18, 2007 Author Share Posted June 18, 2007 Verifica adaptorul pentru cablu si cablul ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adiiiii Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Verifica adaptorul pentru cablu si cablul ... Legaturile sunt asa: Cablul este unul cu jack-uri mici in capete. Un capat intra in calculator, iar celalalt intra intr-un adaptor, jack mic->jack mare (eu asa le zic), iar acest adaptor intra in chitara, evident. Cablul e acelasi si pentru chitara si pentru mp3 player, iar adaptorul este testat si functioneaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adiiiii Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Legaturile sunt asa: Cablul este unul cu jack-uri mici in capete. Un capat intra in calculator, iar celalalt intra intr-un adaptor, jack mic->jack mare (eu asa le zic), iar acest adaptor intra in chitara, evident.Cablul e acelasi si pentru chitara si pentru mp3 player, iar adaptorul este testat si functioneaza. Orice idee e bine venita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts