Guest Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Brian May, chitaristul legendarei trupe Queen, compozitor, producător şi unul dintre cei mai cunoscuţi muzicieni ai lumii, şi Kerry Ellis, una dintre noile vedete de pe Broadway (New York) şi West End (Londra), vor concerta în premieră la Bucureşti, la Sala Palatului, pe 14 martie 2016. Show-ul de la Bucureşti este inclus în cea de-a doua parte a turneului "One Voice", care cuprinde alte 11 concerte în Europa de est, programate pentru luna martie a anului următor: 2 martie - Cracovia (Polonia), 3 martie - Ostrava (Cehia), 5 martie - Zlin (Cehia), 6 martie - Brno (Cehia), 8 martie - Praga (Cehia), 9 martie - Bratislava (Slovacia), 11 martie - Budapesta (Ungaria), 12 martie - Budapesta (Ungaria), 14 martie - Bucureşti (Romania), 16 martie - Sofia (Bulgaria), 17 martie - Belgrad (Serbia). Colaborarea dintre Brian May şi Kerry Ellis a început după întâlnirea acestora în Londra, la audiţiile pentru "We Will Rock You - The Musical". Brian May a produs albumul artistei intitulat "Anthems", care a fost promovat de un prim turneu susţinut împreună în 2011. Acesta a fost urmat de "Born Free Tour" - o serie de show-uri acustice, la finalul cărora, în 2013, cei doi au lansat şi un album live cu imagini din primele concerte ale turneului, reunite sub numele "Acoustic by Candlelight". Biletele pentru concertul de la Bucureşti pot fi achiziţionate începând de joi, de pe www.eventim.ro şi din reţelele afiliate, la mai multe categorii de preţ (între 121,50 de lei şi 436,50 de lei, la care se adaugă comisioane), în funcţie de distanţa faţă de scenă, informează organizatorii evenimentului, Emagic. http://www.mediafax.ro/life-inedit/brian-may-chitaristul-trupei-queen-si-kerry-ellis-concerteaza-in-premiera-la-bucuresti-in-2016-video-14806652
Dimitriyus Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Daca nu vine cu noul Queen, macar il putem vedea asa!
F.M. Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Toata viata. Toata viata l-am asteptat. Si l-as fi asteptat si mai mult. Oricat. Brian Harold May...
Posho Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Nu la Sala Palatului! Imi pare rau, il voi vedea oriunde in lumea asta se va intimpla sa am timp sa-l vad dar in rahatul ala acustic eu de la Knopfler nu mai calc. Ma ofer sa sponsorizez o firma de demolari ca sa darim cocioaba aia de partid si de stat. 1
sam Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Subscriu, acustica salii este oribila. Se tot tin concerte acolo, dar nimeni n-o reabiliteaza macar, atat cat se poate. A ramas la fel ca pe vremea impuscatului, cand oricum nu a fost construita pentru asa ceva. Pacat ca nu avem si noi macar o locatie potrivita pentru concerte indoor.
Dimitriyus Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Eu mi-am luat bilet! https://youtu.be/kMO6CjJSwvM 1
overdrive Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 http://www.eventim.ro/ro/bilete/emagic-classics-queen-adam-lambert-bucuresti-piata-constitutiei-416807/event.html Vom fi pe metereze!
Recommended Posts