Hix Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Deranjeaza pe cineva daca o sa postez compozitia mea de-abia joi :-s ? Nu am cum sa fac rost de corzi pana atunci, nu vreau sa dau in Craiova 400 mii pe D'Addario... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hix Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Forget about it ...Mi-am luat corzi ..D'addario . Sorry pt. offtopic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bobee Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Jale backing trackul asa ca intru si eu. Poate de data asta primesc si eu un vot care sa nu fie de la mine Poate cer prea mult dar as vrea si eu sa ne spui tonalitatea ca urechiusele mele nu prea detecteaza singure. Din "feeling" cred ca Re maj ( foloseam Reul din "instinct" ca fundamentala ) Ciudat ce poate face mintea omului fara ca el sa stie Mai ai de studiat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seru Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 OK, what a hell... I'm in. Scuze pt. impleticeli... prietenii stiu de ce. Seru___Duel_62b.MP3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liviusorescu Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 liviusorescu_duel_62b.mp3 Hello there.Am bagat si eu o varianta de improvizatie dar nu am pretentia sa intru in concurs.Astept parerile voastre sincere pe laturi muzicale. Numai bine Liviu Sorescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jules Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 bun venit pe forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeblue Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 (edited) Hello there.Am bagat si eu o varianta de improvizatie dar nu am pretentia sa intru in concurs.Astept parerile voastre sincere pe laturi muzicale. Numai bine Liviu Sorescu ff misto feel-ul de chitara ... ce clapa ai folosit? Edited February 4, 2007 by lukeblue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liviusorescu Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 ff misto feel-ul de chitara ... ce clapa ai folosit? Korg triton of course. .Ma bucur ca ti-a placut Sa traiasca Yngwie Malmsteen, de la carele multi a invatzat si nu numa chitaristi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gabytz Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 bah liviu, mie imi place... folosesti fain bender-ul(cred k asa ii zice)... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntt Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Felicitari Liviu, Neaparat trebuie sã se faca ºi un duel al clãparilor ntt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liviusorescu Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Ma bucur ca va place si multumesc pentru aprecieri.Totusi ce am facut acolo e mai mult atletism decat compozitie, pt ca nu am stat foarte mult sa il lucrez.But what can I say, sunt un chitarist cu sufletul si cu clapa .Si mare fan Malmsteen. Roachenrol rulz Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 andalusian-afro-prelcassico-rock something crank it up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monyo Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Duel_62b_Monyo.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hix Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 (edited) Cu dureri mari de degete postez si eu . Sper sa va placa! HAI ADRIANO !!! GO GO !! Astept !! Hix_Duel62b.mp3 Edited February 4, 2007 by Hix Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 DE data asta: PASS... Adriano? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musaro Adriano Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 duel62bAdriano1.mp3 salut baieti, ati crezut ca v-am dat tzeapa?? nu, nicio grija, am fost la o cina si am intarziat sa ma intorc acasa...sper sa nu fie prea tarziu!! Numai bine. Adriano ps. dgeekoo frate ce faci pasi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalX Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Mai incerc odata! MetalX_duel_62.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monyo Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 liviusorescu_duel_62b.mp3 Hello there.Am bagat si eu o varianta de improvizatie dar nu am pretentia sa intru in concurs.Astept parerile voastre sincere pe laturi muzicale. Numai bine Liviu Sorescu Cred ca prima data in istoria duelului "chitaristilor" va castiga un clapar!!! Imi plac oamenii cu fantezie. Data viitoare sa pui accentul pe cuvantul compozitie, acum ne-ai convins ca din punct de vedere tehnic esti foarte bun!!! Bravoooo!!!! Bine ai venit!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratfan Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Cred ca prima data in istoria duelului "chitaristilor" va castiga un clapar!!! Imi plac oamenii cu fantezie. Data viitoare sa pui accentul pe cuvantul compozitie, acum ne-ai convins ca din punct de vedere tehnic esti foarte bun!!! Bravoooo!!!! Bine ai venit!!! Eu cred k va fii p locul 2. Monyo va fii p primul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liviusorescu Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Baieti, va multumesc tuturor pentru aprecieri si ma bucur foarte mult ca munca mea va place.Dar precum am spus la inceput in primul meu post, nu am pretentia de a intra in duel, pt ca nu ar fi conform regulilor.Eu sunt clapar, voi chitaristi.E din start impotriva regulamentului, i think.Daca voi si shefu considerati ca ar trebui sa ma luati in considerare la votare e ok.Dar am facut ce am facut din pura placere muzicala si cu acordul vostru, o sa mai fac, cause i love to solo.Multumesc Lui Dumnezeu ca mi-a dat talent si...degete. All the best to you Liviu - the keyboards guitarist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Va reamintesc un punct din regulament pe care-l uitati de ceva timp (inclusiv adminii): Pe thread nu se vor tolera comentarii respectiv la piesele atasate. Orice comentariu va fi sters iar userul caruia ii apartine comentariul va fi sanctionat. In rest, numai . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts