www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Conectare Microfon Behringer C1-U La Mixer


Recommended Posts

Salutari! Am o problema cu microfonul acesta,vreau sa il incerc desi multi nu il vad bine.L-am luat chilipir mai mult nou si vreau sa il bag in mixer nu in PC.Cablul lui este USB ca la stick,iar mixerul meu nu are intrare pentru asa ceva,are numai intrare "normala".Ma gandeam sa ii iau alt cablu,gasesc asa ceva prin Bucuresti ? Si pentru cei ce l-au mai folosit : Nu am driverul original,pot sa il descarc de pe net? A incercat cineva asa?  Multumesc,spor!

Link to comment
Share on other sites

Nu stiu sa existe vreun mixer cu intrare usb. Cablu D/A usb>xlr iar nu stiu sa existe, iar daca o exista presupun ca o sa coste mai mult decat un microfon nou. Singura optiune este sa iti iei un microfon normal, cu mufa xlr. Driver pentru microfon gasesti la primul rezultat de search pe google: http://www.behringer.com/EN/Products/C-1U.aspx

Link to comment
Share on other sites

.... vreau sa il bag in mixer nu in PC.Cablul lui este USB ca la stick,iar mixerul meu nu are intrare pentru asa ceva,are numai intrare "normala".

 

Ce mixer ai ? De ce vrei să-l conectezi la mixer ? Te gândești cumva să-l folosești la repetiții, cu trupa, sau pe scenă ? Probabil nu e potrivit pentru asta. Sau ai la mixer niște reglaje care-ți convin, cu care ești obișnuit ? Sigur le vei găsi și în DAW-ul din calculator.

 

Dacă e chiar f important să ajungi la un mixer, cu modelul ăsta de microfon, nu poți decât prin intermediul calculatorului [ dacă ai laptop e mai ușor ]

Link to comment
Share on other sites

Este nevoie de un adaptor /convertor  USB->Audio ....( nu stiu daca se gaseste asa ceva dar este posibil sa fie ..trebuie cautat pe net ) 

 

sau se poate cumpara un micro PC  ..100-200 $  se instaleaza ASIO al microfonului  apoi pe iesirea audio ai semnalul dorit

 

sau se desfaca in bucati microfonul si se ia semnal de dupa preampliful/adaptor impedanta al capsulei condenser  ( daca este posibil ) ..dar foarte improbabil sa poti intervenii in acest fel  datorita gradului mare de integrare si miniaturizare probabil nu ai acces la acel "punct" de Line-out ce ataca adaptorul -concvertorul ptr iesiurea catre USB al PC ///dar nu se stie niciodata ... .

Edited by karpi
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mda,mixerul este behringer eurorack mxb 1002,deci asa multe efecte nu ar avea.Ma gandeam sa il bag in mixer pentru ca daca tot bag si chitara,sa fie acolo ambeleac.Da nu se poate,nu se poate...o sa il incerc direct la PC,si doar chitara o bag in mixer.


Ps: Oare si C1 are acelasi slot? Din moment ce are phantom,ar trebuii sa il pot lega la mixer,nu?

Edited by Rock'n blues
Link to comment
Share on other sites

Chitara,da,electroacustica,as capta-o alaturi de voce,dar imi este teama sa nu faca microfonie,mai ales ca incaperea are o acustica slabuza.

 

Nu ai cum sa faci microfonie ! Iar eventuala acusticá mai slabutá a incaperii iti va influenta si orice alt microfon !

 

Din mixer in ce vrei intri ?

Edited by ramurel
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.